Sunset Overdrive

خوب حالا كه بازار شرط بندي داغه منم بازي:d اگه متا زير 70 شد منم آواتار نانسي عجرم ميزارم

نه!! :|..:d

اگه میخوای تو شرط بندی شرکت کنی فقط همون شرایطی که من گفتم. :d

نانسی که چیزی نیست آخه. :d

مشکلی نیست هر کی هر جور مایله میتونه شرط ببنده. :d

آخرین ویرایش:
من سر 1 هفته آواتار جاستین، واسه متای زیر 75 شرط بستم. بقیه چیزها مورد تایید من نیست! :دی هفته دیگه هم اولین اطلاعات بازی میاد، امیدوارم ضایع نشم همین اول کار :دی

من سر 1 هفته آواتار جاستین، واسه متای زیر 75 شرط بستم. بقیه چیزها مورد تایید من نیست! :دی هفته دیگه هم اولین اطلاعات بازی میاد، امیدوارم ضایع نشم همین اول کار :دی

ولی خواهشاً اون عکسایی که من انتخاب کردم رو مورده تایید قرار بده، چون مطمئن باش ضرر نمیکنی. :d

News: Sunset Overdrive's campaign is single player only - Total Xbox.com

Sunset Overdrive's campaign is single player only
Unique things promised for multiplayer

@Ryuu179961 @JosepS60750251 there is a single-player campaign for one-player only. there is also a multiplayer game mode— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014
@JosepS60750251 there is a multiplayer mode as well that will have some unique things— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014

خب همون طور که می بینید خبری از Coop داستانی نیست!

تریلری که تو E3 نشون دادن که به نظر می اومد خوراکش Co-op باشه، حالا یا کلیت بازی رو تغییر دادن یا اینکه باید از الان به فکر تغییر آواتار باشم :| :دی امیدوارم تو Edge کاملا در مورد بازی توضیح داده باشه ببینم اصلا قضیه چیه :دی

از رو تریلری ک نشون دادن بنظر میومد هسته بازی multi player باشه (اگه اعلام بشه بازی کمپین نداره اصلا تعجب نمی کنم!! :d )
کور خوندی! :d
there is a single-player campaign for one-player only
این طور که به نظر میاد باید اصولا تمرکز روی campaign باشه! :d

حالا یا کلیت بازی رو تغییر دادن یا اینکه باید از الان به فکر تغییر آواتار باشم :| :biggrin1: امیدوارم تو Edge کاملا در مورد بازی توضیح داده باشه ببینم اصلا قضیه چیه :biggrin1:
هیچ کدوم! :d احتمالا از اول تمرکز روی بخش تک نفره بوده و با کلی شخصیت جانبی خفن و با حال طرف باشیم.
بازی هم که Open World [FONT=&amp]ـه با این اوصاف با کلی ماموریت فرعی و چلنج هایی که با Cloud اپدیت میشه طرفیم! این یعنی یه تجربه ی شخصی کامل. خوش آیند برا یه RPG دوست مثل من! :bighug:
توهم قشنگی بود. :|:d صبر کنید هفته ی دیگه [/FONT]محدودیت برای پیش نمایش ها برداشته میشه.

کم کم این بازی هم داره میره روی Radar بازی های Must Buy Day 1 من !

2%20Big%20Head%20Cat%20028.gif

News: Sunset Overdrive's campaign is single player only - Total Xbox.com

Sunset Overdrive's campaign is single player only
Unique things promised for multiplayer
@Ryuu179961 @JosepS60750251 there is a single-player campaign for one-player only. there is also a multiplayer game mode— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014
@JosepS60750251 there is a multiplayer mode as well that will have some unique things— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014

من كل اميدم به بخش co-op بود :(

تاپیک عملاً تبدیل شده به BC Gambler Club. :d..:|

خُب اول از همه عکس ها رو میذارم: :d

28176106660249327344.jpg
85871443848917334019.jpg
99109737926986014595.jpg
12952538875370477658.jpg
43201392038631531228.jpg

حالا شرایط رو یه بار بررسی میکنیم تا کلاً ببینیم موضوع از چه قرار است!! :d

اگه متای بازی +75 شد، آقایs-arash باید 1 ماه آواتار جاسم بربری بذاره. [یکی از عکسایی که من گذاشتم]
اگه متای بازی -75 شد، آقایون Frobary,benjohn,Ehsλn,Bahram B به مدت 1 هفته آواتار جاسم رو میذارن.[انتخاب عکس از s-arash]

قـــــــــــــــبول ؟؟

اُمیدوارم شاهد co-opـه غیر داستانی خفن باشیم. :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or