خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
خوب حالا كه بازار شرط بندي داغه منم بازي:d اگه متا زير 70 شد منم آواتار نانسي عجرم ميزارم
..:dمن سر 1 هفته آواتار جاستین، واسه متای زیر 75 شرط بستم. بقیه چیزها مورد تایید من نیست!هفته دیگه هم اولین اطلاعات بازی میاد، امیدوارم ضایع نشم همین اول کار
![]()
کور خوندی! :dاز رو تریلری ک نشون دادن بنظر میومد هسته بازی multi player باشه (اگه اعلام بشه بازی کمپین نداره اصلا تعجب نمی کنم!! :d )
این طور که به نظر میاد باید اصولا تمرکز روی campaign باشه! :dthere is a single-player campaign for one-player only
هیچ کدوم! :d احتمالا از اول تمرکز روی بخش تک نفره بوده و با کلی شخصیت جانبی خفن و با حال طرف باشیم.حالا یا کلیت بازی رو تغییر دادن یا اینکه باید از الان به فکر تغییر آواتار باشم:biggrin1: امیدوارم تو Edge کاملا در مورد بازی توضیح داده باشه ببینم اصلا قضیه چیه :biggrin1:
:d صبر کنید هفته ی دیگه [/FONT]محدودیت برای پیش نمایش ها برداشته میشه.من كل اميدم به بخش co-op بودNews: Sunset Overdrive's campaign is single player only - Total Xbox.com
Sunset Overdrive's campaign is single player only
Unique things promised for multiplayer
@Ryuu179961 @JosepS60750251 there is a single-player campaign for one-player only. there is also a multiplayer game mode— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014
@JosepS60750251 there is a multiplayer mode as well that will have some unique things— Sunset Overdrive (@SunsetOverdrive) April 30, 2014
خب همون طور که می بینید خبری از Coop داستانی نیست!

خب همون طور که می بینید خبری از Coop داستانی نیست!