Sunset Overdrive

در مورد داستان :
این نوشیدنی های این شرکت خبیث رو هرکی بخوره تبدیل میشه به این جک و جونورا :دی ما هم از طرف سازمان مایکروسافت!!! به جنگ این ها میریم :دی فعلا همین قد مشخصه :) :دی

سر 1 ماه آواتار باهات شرط می بندم ، اگه متا بازی بالای 75 شد من می زارم اگه نشد تو بزار

لینکش هم آمادست :d

قبوله
90844012146313099972.png

کی میگه اپیک فیله ، نمیدونم چرا ولی همیشه بازی هایی با طبع گرم و رنگ آمیزی گرم و جو سریع بدجوری حال میده اصلا" این خوده حاله لامصب:d (با این حال خیلی اطلاعات درموردش کمه از اون بازیایی که تو E3 نمایش داده میشه و همرو قافل گیر میکنه)
@s-arash جان شرط نبند که باختی:d
وای فکر کردن به این که بازی مُد Co-op داشته باشه اصلا" آدمو روانی میکنه:d

Frobary & s-arash =

آقا جان حالا که این جور شد، لعنت بهش ما هم هستیم. :|

ولی از اونجایی که من دوست دارم شرط بندی های که انجام میدم با استرس باشه پس شرط رو سنگین تر میکنم.

علاوه بر آواتار جاسم بربر(!)، یه امضا از وان دایرکشن هم اضافه میکنیم به اعمال باخت، قبول؟ :d

این عکسی هم که از جاسم گذاشتی قبول نیست، خودم 2تا عکس دراماتیک پیدا کردم که در اسرع وقت قرار میدم.

آخرین ویرایش:
News: Sunset Overdrive is a "classic Insomniac game" - expect "lots of weapons" - Total Xbox.com
Closer to the Ratchet and Clank series than Fuse, then

"a classic Insomniac game in that there are lots of weapons
lots of rewards! plenty of weapons, power-ups, customizations, etc
We are still optimizing and can't share a final resolution yet though".

دووم بیارید چیزی نموده تا شماره ی جدید EDGE منتشر بشه! :d
ی سوال???!
تا جایی ک میدونم edge بازیهایی رو رونمایی میکنه ک سورپرایز باشه ن epic fail :)

ولی از اونجایی که من دوست دارم شرط بندی های که انجام میدم با استرس باشه پس شرط رو سنگین تر میکنم.
26945901760561083729.gif

ی سوال???!
تا جایی ک میدونم edge بازیهایی رو رونمایی میکنه ک سورپرایز باشه ن epic fail :)
فکر نکنم ربطی داشته باشه

سر 1 ماه آواتار باهات شرط می بندم ، اگه متا بازی بالای 75 شد من می زارم اگه نشد تو بزار

لینکش هم آمادست :d

Insomniac اگه بخواد تو این بازی هم ضغیف کار کنه که دیگه خیلی برای استودیو بد میشه :d
به نظر من بالای 80 میشه متا. الان Insomniac Games's Profile - Metacritic چک کردم. به جز fuse (که اونم به نظر من بازی خیلی بدی نبود اگه co-op بازی می کردی) بقیه بازی هاشون قابل قبول بودن و Sunset Overdrive به نظر من در نهایت بازی خیلی خوبی میشه:d
در نتیجه منم تو شرط بندی هستم:>

.............................
[h=1]Sunset Overdrive is a "classic Insomniac game" - expect "lots of weapons"[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or