Sunset Overdrive

دوستانی که کنجکاو بودن روند مراحل به چه صورت هست این ویدئو رو ببینن :

watch?v=WJ7tsuuWJ-k

وسیله نقلیه هوائی هم در بازی وجود داره !

این بازی رو مثل اینکه سفارشی برای من زدن :| بدجور با روحیاتم همخونی داره :d !

پیش نمایش ها و ویدئوهایی که امروز دیدم هیچ کدومشون به تکراری بودن روند مراحل اشاره نکردن و در کل بازخوردها خیلی مثبت بوده. بنظرم اگه تونسته باشن این تنوع رو در کل بازی حفظ کرده باشن متا +80 و Frobary شرط رو میبره :d !

• Wow
Reactions: Bahram
یعنی فقط و فقط صحنه ی اول انفجار پشت کارگردان و جمله ای که بعدش مینویسه. :))
That Was A Huge Mistake
بدون شک ساعت ها خنده پای این بازی خواهیم داشت. :d

من تقریبا تمام ویدئوهای بازی رو نگاه کردم، همه چیز بازی خیلی خوب هست به جز اینکه به نظر میاد روند کلی بازی فقط محدود به مبارزه با دشمن ها باشه. یه سری Preview هم خوندم اکثرا گفته بودن تو این یکی دو ساعتی که بازی کردیم بازی خیلی عالیه، ولی خب اگه قرار باشه بازی صرفا مبارزه باشه حالا هر چه قدر هم سیستم مبارزاتش جذاب باشن بازم احتمال تکراری شدنش وجود داره. امیدوارم Insomniac یه فکری به حال این قضیه کرده باشه :دی

یه خبر خوب ! Sunset TV بعد از عرضه بازی هم ادامه خوهد داشت :d البته به این صورت عرضه نمیشه و تو خود بازی هستش. در سطح شهر بیلبوردهایی قرار داره که اگه نزدیکشون بشید سانست TV براتون پخش میشه :d !

• Like
Reactions: agent 360
یعنی نامردیه این شاهکار متای بالای 90 نگیره :d ولی با این منتقدای .... میدونم بین 80 تا 86 خواهد بود
شاید بخاطر این بازی از خرید ps4 صرف نظر کردم چون بدجوری منو دیوانه خودش کرده نشد ولی اگرم نشد وان بگیریم هرجور شده باید اینو تجربه کنم.
خداکنه برای PCبیاد چون چند روز پیش یک خبرایی شد:dشاید این جمعه بیاید....

00266402061087199660.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or