نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
از کیانو ریوز رسیدیم به نیکلاس کیج :D
اتفاقا جز نقاط عطف نمایش بود خیلی خوب بود آوردنش.
ازون پسره ایمورتال بهتر بود اومد گفت سکانس که میبینید جز بهترین سکانس های گیمی هست که خواهید دید :-j فکر کنم خیلی گیم نزده بود تو عمرش.

کاری به اینکه کدوم سمت بهتره یا بدتره ندارم. هیچ ربطیم به کرونا نداره که سازنده محدود بود و فلان بود.
ولی خداوکیلی نمایشای نسل ۹ اصلا حال و هوا و جذابیت نسلای قبل رو نداره.نسل ۷ و ۸ نمایش میذاشتن میدیدی تا ۱ هفته تو کف بودی. هرچی نشون دادن تا الان نهایت همون لحظه یکم برات جالبه و بعدش انگار نه انگار.
حتی بازیای انلاینم حال و هوای قدیم رو ندارن.یه زمانی بتل ۳ و ۴ نمایش داشت من یادمه تا روز ریلیز هزاربار گیم پلیاشونو میدیم از بس ذوقشونو داشتم.
بازیا شاید خوب باشن (مثل ۲۰۲۳ که حقیقتا ادم میمونه بگه کدوم بازی از اون یکی بهتره از بس همه خفنن) ولی نمایشا و کنفرانسا واقعا تو دیواره. بر باعث و بانیش لعنت.

به نظر من بازی ها و نمایش های شوکیس پلی استیشن نسبت به SGF بهتر بود ولی چیزی که باعث شد SGF جذاب تر بشه زنده بودن و حضور بازیسازها رو استیج بود که اون حس و حال E3 رو داشت

• Like
Reactions: (STALKER)
به نظر من بازی ها و نمایش های شوکیس پلی استیشن نسبت به SGF بهتر بود ولی چیزی که باعث شد SGF جذاب تر بشه زنده بودن و حضور بازیسازها رو استیج بود که اون حس و حال E3 رو داشت
سطح انتظار از sgf به مراتب پایینتر از سونیه
برای همین به نظرم شوکیس متوسطی بود.

کاری به اینکه کدوم سمت بهتره یا بدتره ندارم. هیچ ربطیم به کرونا نداره که سازنده محدود بود و فلان بود.
ولی خداوکیلی نمایشای نسل ۹ اصلا حال و هوا و جذابیت نسلای قبل رو نداره.نسل ۷ و ۸ نمایش میذاشتن میدیدی تا ۱ هفته تو کف بودی. هرچی نشون دادن تا الان نهایت همون لحظه یکم برات جالبه و بعدش انگار نه انگار.
حتی بازیای انلاینم حال و هوای قدیم رو ندارن.یه زمانی بتل ۳ و ۴ نمایش داشت من یادمه تا روز ریلیز هزاربار گیم پلیاشونو میدیم از بس ذوقشونو داشتم.
بازیا شاید خوب باشن (مثل ۲۰۲۳ که حقیقتا ادم میمونه بگه کدوم بازی از اون یکی بهتره از بس همه خفنن) ولی نمایشا و کنفرانسا واقعا تو دیواره. بر باعث و بانیش لعنت.

اصلا نسل نه بي معني شده
همين نمايشا رو باور كن ٢٠١٦ هم ميديديم كسي حال نميكرد

• Like
Reactions: Rodan
منو باش این همه با تریلرش حال کردم
یعنی چی آخه 70 دلار؟ :|

فکر کنم PlaceHolder سایت ها باشه. کسی اینو با این قیمت نمیخره

هرچند من خیلی خوشم نیومد از آرت استایلش.

.................

در مورد نمایش زنده ندیدم ولی تا نصفش که الان دیدم تا اینجاش Alan Wake 2/MK1 خوب بودن.

• Like
Reactions: Z-fan
بازی نیکلاس کیج عجب سمی بود...:D

برنده جنگ کنسولها کسیه که بتونه این بازی رو انحصاری خودش کنه...اکتیویژن بلیزارد کیلویی چند..مایکروسافت خودشو درگیر چی کرده؟ ای سونی ای مایکروسافت بشتابید!!

حالا معلوم شد رمدی آلن ویک رو از روی این بازی کپی کرده بودن اما این بازی الان با تاخیر 13 ساله عرضه شد...تازه جیسون هم توش ریخته بودن...لامصب اصل جنس بود! خود خود GOTY.:D

لامصب گیم پلی (با اینکه زده بود نهایی نیست) رو که نشون میداد اصلا هیچیش به پروتاگونیست نمیخورد حس میکردم معلم عربی زمان مدرسمونه!!!

پ.ن
با خود نیکلاس کیج و صحبتهای با آب و تابش حال کردم اما موقع نمایش تریلر یعنی پکیدم از خنده...دفعه بعد که نگاه کردم دیدم صدای خنده تماشاگرها هم میاد:)):)):))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or