View attachment 296328
ممنونم. به سرعت به راه راست هدایت شدم.
به نظرم مسیر عوض شده و نسل جدید واقعا همین چیز داغونیه که فکر میکنم.
همون جوری که میگی، موضوع نبود بازیهای خوب نیست. موضوع اینه که کم کم اینا دارن به اولویت دوم تبدیل میشن. حداقل اولویت دوم در نمایش داده شدن.
بالاخره اونا هم گاو نیستن. حتما یه حدودی از بازار سنجی دارن و میدونن برای گاو و تلوپ هم مشتری وجود داره و ارزش خرج کردن دارن.
ولی همونها رو باید از وسط کثافتکاریها پیدا کنی و بکشی بیرون.
بالاخره فصل نمایشهای آخر بهار هم همیشه بخشی از گیمینگ بوده. اما امسال یه جوری بودن که آدم یا یبوست میگیره یا اسهال.
همین پرنس جدید بازی خوبی به نظر میاد اما برداشتن با آهنگ رپ و استایل شبیه فورتنایت معرفیش کردن. من Read ام توی اون سلیقه بازاریابیتون
یا Alan Wake II با چرندترین شکل ممکن معرفی میشه.
اسپایدرمن رو تریلر گیمپلی میدن (با هر ایرادی که داشته یا نداشته)، ۱۰ روز بعد همراه با چهار تا عکس تاریخ انتشار میخوره. یعنی اینا ۱۰ روز پیش نمیدونستن بازیشون کی تموم میشه؟
----
این همه کج سلیقهگی رو دیده میشه بعد به نظر همه، همه چی رو به راهه؟ هیچ چیز غیرعادی به چشمتون نمیاد؟
مشکل فقط بالا رفتن سنه؟
همین امسال که این همه بازی خوب اومده، همینا یا روی نسل قبل هست یا اصولا با کمی تغییر قابل اجرا روی نسل قبله.
مورتال کامبت جدید رو به نظرم توی رودربایستی برای نسل قبل عرضه نکردن. وقتی سیستم مورد نیازش روی PC در حد Potato ـه و روی سوییچ هم میاد، نیومدنش برای نسل قبل فقط تعارفه.
بهترین بازی سال قبل من Tunic بوده و من هیچ مشکلی با گرافیکش و فیزیکش و هیچیش نداشتم. بازیهای پر زرق و برق هم زیاد مورد علاقهام نیستن. من عاشق دیدن تریلرهای Horizon هستم با اون گرافیک خرکی ولی واقعا بعیده هیچ وقت سراغش برم. (البته همونم جز گرافیکش واقعا چیز جدیدی نداره)
موضوعم مسیر کلی صنعت، یا حداقل نحوه پرزنتیشن صنعته.
بازم فکر میکنم توانایی انتقال منظورم رو ندارم.