این احتمالن لیک کنفرانس مایکروسافتهتریلر ریمیک پرسونا ۳
البته بازی نیکولاس کیج اسمش هست Dead by Daylight و سال ۲۰۱۶ عرضه شدهبازی نیکلاس کیج عجب سمی بود...
برنده جنگ کنسولها کسیه که بتونه این بازی رو انحصاری خودش کنه...اکتیویژن بلیزارد کیلویی چند..مایکروسافت خودشو درگیر چی کرده؟ ای سونی ای مایکروسافت بشتابید!!
با جف کات کرده با تیم بستی شده.نبودن کوجیما عجیبه که تا تو اپل رفته،
فکر کنم تهش یا با دث یا overdose میاد
راستی مولتیdbd تو ایران مشکل نداره؟ فیلتر نیست؟البته این بازی اختصاصی نیکلاس کیج نبود.
فقط ایشون رو لایسنس کرده بودن بعنوان یکی از کرکترهای قابل انتخاب.
خود DBD حدود 7-6 سالی هست که منتشر شده و میشه گفت پرطرفدارترین بازی مولتی پلیر ترسناکه .
از اینهایی که 4 نفر علیه یک نفر باید بجنگن و با همکاری هم شکستش بدن یا از دستش فرار کنن.
خیلی هم برای سازنده هاش پولسازه.
من چندسالی میشه که بازی نکردم.راستی مولتیdbd تو ایران مشکل نداره؟ فیلتر نیست؟
فیلترهراستی مولتیdbd تو ایران مشکل نداره؟ فیلتر نیست؟
اگه فکر میکنی ۴ تا ایونت و شوکیس قراره مشخص کنند نسل خوبی بوده تا الان یا نه ،که سخت در اشتباهی. چون که حداقل همین اکسباکس چند ساله رسما هیچی نشون نداده به جز چند تا CG و بالاخره بعد از چند سال همین CG ها وقت نمایششون رسیده.با جف کات کرده با تیم بستی شده.
---------
سه سال از نسل جدید گذشته، هنوز هیچ کدوم از بازیهای این نمایش حس یه بازی نسل جدید رو نمیداد.
آب بد جوری قطعه.
الان نمایش اکس باکس فقط آخرین امید برای اکس باکس نیست، آخرین امید برای کل گیمینگ ـه (البته اگر به بنیانگذار هخامنشیان برنمیخوره)
سه سال از نسل جدید گذشته، هنوز هیچ کدوم از بازیهای این نمایش حس یه بازی نسل جدید رو نمیداد.
آب بد جوری قطعه.
الان نمایش اکس باکس فقط آخرین امید برای اکس باکس نیست، آخرین امید برای کل گیمینگ ـه (البته اگر به بنیانگذار هخامنشیان برنمیخوره)
مایکروسافت کل این نسل رو نشسته CGI ریلیز کنه نسل بعد هم همینه. واسه Cloud هم می خواد فقط و فقط CGI ریلیز کنه.اگه فکر میکنی ۴ تا ایونت و شوکیس قراره مشخص کنند نسل خوبی بوده تا الان یا نه ،که سخت در اشتباهی. چون که حداقل همین اکسباکس چند ساله رسما هیچی نشون نداده به جز چند تا CG و بالاخره بعد از چند سال همین CG ها وقت نمایششون رسیده.
اگه باز هم پا را بیشتر فراتر از حد گذاشتی و فکر میکنی این نسل موجودیتش به این نمایش اکسباکس وابسته هست که اونم قراره چندتا بازیی که n ساله معرفی کرده رو دوباره نشون بده درحالیکه سه سال تمام هست که به معنای واقعی هیچی ریلیز نکرده (از شکستهای مفتحانه ای مثل هیلو و ردفال فاکتور میگیرم) لازمه بگم اینجا هم به کاهدون زدی..
تا وقتی دیدت به گیمینگ و چیزی که الان داره تو این صنعت پیش میره همینقدر محدود به نظرات چندتا تا کاربر اینجاست که بالاخره بعد از مدتها بیرون آمدند که باید گفت الفاتحه ! چون مطمئن باش نسل جدید هیچ موقع برات شروع نمیشه
اگه فکر میکنی ۴ تا ایونت و شوکیس قراره مشخص کنند نسل خوبی بوده تا الان یا نه ،که سخت در اشتباهی. چون که حداقل همین اکسباکس چند ساله رسما هیچی نشون نداده به جز چند تا CG و بالاخره بعد از چند سال همین CG ها وقت نمایششون رسیده.
اگه باز هم پا را بیشتر فراتر از حد گذاشتی و فکر میکنی این نسل موجودیتش به این نمایش اکسباکس وابسته هست که اونم قراره چندتا بازیی که n ساله معرفی کرده رو دوباره نشون بده درحالیکه سه سال تمام هست که به معنای واقعی هیچی ریلیز نکرده (از شکستهای مفتحانه ای مثل هیلو و ردفال فاکتور میگیرم) لازمه بگم اینجا هم به کاهدون زدی..
تا وقتی دیدت به گیمینگ و چیزی که الان داره تو این صنعت پیش میره همینقدر محدود به نظرات چندتا تا کاربر اینجاست که بالاخره بعد از مدتها بیرون آمدند که باید گفت الفاتحه ! چون مطمئن باش نسل جدید هیچ موقع برات شروع نمیشه
یچیزی باید در نظر بگیریمدقیقا! آب به شدت قطعه!
تو تاپیک اونور هم گفتم، جدای از بحث های کنسولی و VS و این جور حرف ها، به عنوان یه گیمر ناامید از کل ویدئو گیم، شوکیس مایکرو برای من آخرین فرصته تا یه چیز خوب ببینم، واقعا دلم باز بشه بازی هایی که نشون میدن واقعا حس تغییر نسل ندارن، نه در گرافیک، نه در نوع گیم پلی، نه در انیمیشن ها، نه در مدل استوری تلینگشون، و نه در هیچ چیز دیگه. تو هیچ کدوم ایده نو نمیشه پیدا کرد. همش تکرار مکرراته. یا قیافه شخصیت ها تغییر کرده، یا پروداکشن رو گسترده تر کردن، همین.
البته من امیدم به فرست پارتی های سونی رو از دست ندادم، اما جیمبو و اون پدر سوخته هرمان هالست فعلا بنا به دلایل نامعلوم تصمیم به نشون دادن بازی هاشون ندارن و میخوان تا یه مدت با گس خون بندازن همه رو، دقت کنی دو سالم هست کلی اول هایپ میکنن ما هم تو نمایش های جف کیلی حضور داریم، بعد یهو میبینی یه نفر رو با دو تا کانسپت آرت میفرستن رو استیج بازی نشون بدن! هم سر مالتی پلیر تلو اینکارو کردن، هم دیشب سبایدرمان، این کارشون به نظر من واقعا توهین آمیزه! یا سیکو بزنن نیان اصلا، یا اگه میان دست کم یه تریلر دو دیقه ای گیم پلی نشون بدن! کانسپت آرت به چه درد من نوعی میخوره آخه؟ این چه کثافط کاری اینا دارن مد میکنن؟
در نتیجه تنها امید من برای دیدن 4 بازی درست حسابی شوکیس مایکروسافته. اصلا هم انتظار فضایی ندارم، معرفی جدید هم نمیخوام، سوپرایز هم بخوره تو سر جیمبو پدسگ، هرچی نشون دادن تریلر درست حسابی گیم پلی داشته باشه بلکه دو تا گرافیک نسل بعدی ببینیم، دوتا ایده نو، یه چیز باحال، خسته شدم من شخصا! دیگه نمیتونم. یعنی زیر دلم درد گرفته واقعا.