معلوم نیست جف کیلی اول صبحی چی میخواد از جونمون.یه ویس 8 ثانیهای گذاشته که نمیدونم جاش تو این تاپیکه یا نه ولی خب جای مناسب تری پیدا نکردم.
قابلیت جدیده توییتره. ویس آورده. اینم خوشش میاد که همش exclusive بده بیرون.با این summer game fest ش ،کل اینا تو 4 ساعت e3 جمع میشد. خدا کنه سالهای دیگه ،از این افکار به سرشون نزنه و به همون tgs و e3 و گیمز کام و اینا بسنده کنن tga هم باشه.معلوم نیست جف کیلی اول صبحی چی میخواد از جونمون.یه ویس 8 ثانیهای گذاشته که نمیدونم جاش تو این تاپیکه یا نه ولی خب جای مناسب تری پیدا نکردم.
به شخصه اگه معرفی شه من امشب سکته رو میزنم و EA Play برام میشه یکی از بهترین کنفرانسهای تاریخ!
ریمستر(ریمیک؟) NFS Underground رو تقریبا تایید شده بدونید!
*یاد ریبوت Most Wanted میوفتد و پست خود را به آرامی پاک میکند*به شخصه اگه معرفی شه من امشب سکته رو میزنم و EA Play برام میشه یکی از بهترین کنفرانسهای تاریخ!![]()
عجب چیزی بود این Get Low! من کلاً اهل این سبک آهنگها نیستم و خوشم نمیاد ازشون، ولی این به طرز فجیعی بهم حال میداد و جزو Top 5 آهنگهای ریسینگ عمرم هست. بقیه آهنگهای Underground هم عالی بودن و در مجموع یه کلکسیون کمنظیری از آهنگ داشت.
ریمستر(ریمیک؟) NFS Underground رو تقریبا تایید شده بدونید!
احتمال ریمستر بودن بازی خیلی پایینتر از ریمیک و ریبوت هست. تقریبا تمام لایسنسهای بازی باطل شدن و EA نمیاد کلی لایسنس موسیقی و ماشین رو صرفا برای یه ریمستر Renew کنه.هولی شت هولی شت
ریمستر فقط باشه ریبوت نباشه ریمستر فقط باشه ریبوت نباشه ریمستر فقط باشه ریبوت نباشه ریمستر فقط باشه ریبوت نباشه .....
![]()
بلهEA play به ساعت ما میشه ۳:۳۰ نیمه شب، درسته؟