وای اینایی که مجری غربی بودن، عجب فیلم هندی بودن، از اشتباه خوندن ژانر ها داشت تا دستپاچگی و دلقک بازیلینک indie live expo
ایندی های ژاپنی
یه بازی بامزه داشت به نام craftopiaوای اینایی که مجری غربی بودن، عجب فیلم هندی بودن، از اشتباه خوندن ژانر ها داشت تا دستپاچگی و دلقک بازی![]()
E3 2020 schedule | Conference Date (UK) | UK time (BST) | EU time (CEST) | East Coast US time (EDT) | West Coast US time (PDT) |
---|---|---|---|---|---|
World of Warcraft: Shadowlands stream | Tuesday, June 9 | 17:00 | 18:00 | 12:00 | 09:00 |
Destiny 2 stream | Tuesday, June 9 | 17:00 | 18:00 | 12:00 | 09:00 |
من بیشتر از همه مشتاقم ببینم ایشون چیکار میکنه. اگه شانس داشته باشم یه کد بتا هم ممکنه گیرم بیاد.Mortal Shell (Cold Symmetry) - Exclusive Gameplay World Premiere
تاریخ انتشار باید بخوره. چون تاریخ ،براش سه ماهه سوم 2020 داده بودن.من بیشتر از همه مشتاقم ببینم ایشون چیکار میکنه. اگه شانس داشته باشم یه کد بتا هم ممکنه گیرم بیاد.![]()
کد بتا برای کساییه که توی سرور دیسکوردشون هستن... حالا نمیدونم رندوم انتخاب میکنن یا نه.تاریخ انتشار باید بخوره. چون تاریخ ،براش سه ماهه سوم 2020 داده بودن.
بازیش جالب میزنه و مولتی پلتفرمه.اما خیلی دیر میشه.اگه به ترتیب باشه. حدود 2 ،باید بهش برسه.
کد نقد ،نمیدن.اگه بخوای.
دیسکورد بیشتر کاناله تا سرور.کد بتا برای کساییه که توی سرور دیسکوردشون هستن... حالا نمیدونم رندوم انتخاب میکنن یا نه.![]()
دیسکورد بیشتر کاناله تا سرور.
امروز داشتم سایت ،یکی از بچه ها که دارن ماد برای ets2 میسازن و نقشه های ایران و ترکمنستان و تاجیکستان داره ترجمه میکردم ،اونجا هم نوشته بود سرور دیسکورد.
منم سرور براش ترجمه کردم.
View attachment 146123
فردا با یه تریلر سینمایی بتمن تو نمایش سونی هست.
@mobile1199
به لحاظ کیفی حتی اگه چند درجه خفن تر از بازی ای مثل گادفال باشه هم اونقدر مورد توجه قرار نمیگیره... اینو یه آدم مشتی بامرام که توی محله فقیر نشین زندگی میکنه در نظر بگیرید.دیسکورد بیشتر کاناله تا سرور.
امروز داشتم سایت ،یکی از بچه ها که دارن ماد برای ets2 میسازن و نقشه های ایران و ترکمنستان و تاجیکستان داره ترجمه میکردم ،اونجا هم نوشته بود سرور دیسکورد.
منم سرور براش ترجمه کردم.
View attachment 146123
فردا با یه تریلر سینمایی بتمن تو نمایش سونی هست.
@mobile1199
Hey guys, it's Geoff Keighley. I have just one thing to say to you: exclusive world premiere.