Stronghold Crusader Extreme

سلام بر تمامی21,577 دوست بازی سنتری:love:

sce_logo.jpg

نام بازی : Stronghold Crusader Extreme
شرکت سازنده : FireFly Studios
شرکت پخش کننده : Gamecock
سبک بازی : Strategy
تاریخ عرضه : May 13, 2008

این شماره از باری محبوب Stronghold ادامه بازی قبلی که در سال 1992 عرضه شد می باشد.
بازی کننده تکنیک های فراوانی را باید به کار ببرد تا بتواند یک قلعه را تصرف کند و همچنین ارتش های بزرگی نیز بسازد.
در بازی شاهد صحنه های جنگ فراوانی با ارتش هایی بسیار بزرگ خواهیم بود.

مشتاقانه منتظر این بازی می باشیم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

بازی عالی و شاهکاری نیست اما خوب واسه طرفدارای سبک خودش عالیه

لینک دانلود:

بازی اینقدر طرفدار داره که نباید این حرفو بزنی :biggrin1: یکیشم خود من هستم شما لطف کن اگر از این بازی خوشت نمیاد به بازی به این زیبایی توهین نکن:biggrin1: و بازیشم نکن باید چند سال بازی کنی تا از زیبایی بازی لذت ببری

من خودم از بازی خیلی خیلی خوشم میاد و اولین روزی که اومد دانلود کردم بازی کردم

اما جدا با نسخه قبلیش زیاد متفاوت نیست (میتونستن خیلی چیزای دیگه به بازی اضافه کنن)

من خودم از بازی خیلی خیلی خوشم میاد و اولین روزی که اومد دانلود کردم بازی کردم

اما جدا با نسخه قبلیش زیاد متفاوت نیست (میتونستن خیلی چیزای دیگه به بازی اضافه کنن)

اگر توجه کرده باشی این نسخه فقط اضافه کننده به نسخه قبلی هست و نسخه های جدید بازی که یادتون هست که چه افتضاحی به بار آورده بود

چند تا سردار جدید به بازی اضافه شده
این هشت نفر توی Patch های خود Crusader اضافه شدن و با Extreme نیستند.

تا حالا کسی بخش Multyplayer بازی رو امتحان کرده؟ اون طور که پیداست می شه به راحتی و با دادن IP کامپیوتری که Host شده Online بازی کرد، و اون طور که من شنیدم با Dial Up هم سرعتش خوبه، پس می تونیم قرار بذاریم یه نفر Host بشه و IP شو بده و بقیه هم بیان تو بازی. البته اگر عده بازیکن ها زیاد بشه بازی لگ پیدا می کنه، اما می شه تو Map های دو یا سه نفری راحت بازی کرد.

این هشت نفر توی Patch های خود Crusader اضافه شدن و با Extreme نیستند.

تا حالا کسی بخش Multyplayer بازی رو امتحان کرده؟ اون طور که پیداست می شه به راحتی و با دادن IP کامپیوتری که Host شده Online بازی کرد، و اون طور که من شنیدم با Dial Up هم سرعتش خوبه، پس می تونیم قرار بذاریم یه نفر Host بشه و IP شو بده و بقیه هم بیان تو بازی. البته اگر عده بازیکن ها زیاد بشه بازی لگ پیدا می کنه، اما می شه تو Map های دو یا سه نفری راحت بازی کرد.

بله من امتحان کردم همینطور که شما گفتی اگر زیاد بشن لگ پیدا مینه ولی بازی در قسمت آنلاین زیبا و جذاب میشه با DIAL هم میتونین بازی کنین به شرطی که مسافتتون با کسی که میخواهین بازی کنین زیاد نباشه چون لگ زیادی ایجاد میشه

آقا این بازی چقدر سخته؟؟؟پدر آدمو در میاره!
وحید جان یا کسایی که بازی کردن یه راهنمایی بکنن مثلا همون اول چکار کنم که زیاد حملشون بهم صدمه نزنه (کارای اولیه)

آقا این بازی چقدر سخته؟؟؟پدر آدمو در میاره!
وحید جان یا کسایی که بازی کردن یه راهنمایی بکنن مثلا همون اول چکار کنم که زیاد حملشون بهم صدمه نزنه (کارای اولیه)

ببین دوست عزیز اگر دفعه اولته داری بازی میکنی که هیچ باید بازی کنی تا بازی بیاد دستت:biggrin1:
ببین باید خونه بسازی تا کارگرات زیاد شن بعد باید سنگ درست کنی و همچنین چوب که محبوبیتت بین مردم بره بالا باید برج بسازی و دورو بره برج اتیش انداز بذاری که به شما حمله نشه در کل بازی جذابی هست امیدوارم لذت برده باشی

ببین دوست عزیز اگر دفعه اولته داری بازی میکنی که هیچ باید بازی کنی تا بازی بیاد دستت
ببین باید خونه بسازی تا کارگرات زیاد شن بعد باید سنگ درست کنی و همچنین چوب که محبوبیتت بین مردم بره بالا باید برج بسازی و دورو بره برج اتیش انداز بذاری که به شما حمله نشه در کل بازی جذابی هست امیدوارم لذت برده باشی
آبرومو بردیا:biggrin1:هر کیندونه فکر میکنه من خنگم!بابا من نسخه یکشو تموم کردم ولی خداییش این سخته ! بازیش کردی هنوز؟ سختی ازش میباره ! همون اول بهت حمله میکنن!

خوب الان حس پروفسوریم گل میکنه

نه اما جدا توی هر مرحله هر کدوم از دشمنامون یه چند تا سرباز خونه دارن(عادت کردم اینو میگم:cheesygri) که همون اول بهتره چند تا از این اساسینای عرب رو بفرستی تا نابودش کنن چون اگه همون اول این کارو نکنی تا اخر بازی بهت حمله میکنن و خلاصه هر دفعه میتونن حدود 100 تا که تو کل بازی از 1000 تام رد میشه سرباز بیارن

در ضم این نسخه مثل قبلیه نیست که به فکر محبوبیتت باشی بهتره اول به فکر امنیت باشی تا...

حالا چرا اساسین؟ واقعا سخته این نسخه ! او یاراتم بهت کمک نمیکنن! بیچاره ریچارد شیردل چقدر قبلا بهم کمک میکرد؟

الان همین کاری که گفتی بکنم حله؟

نه بابا دیگه اینقدرام سخت نیست(من که دو روزه تا اخرش رفتم)

ببین اون مرحله هایی که با 1 یا دو یا حداکثر 3 تا سردار مبارزه داری اولین کاری که باید بکنی اینه چند تا خونه بزن بعد سربازخونه بعد هم با 50 تا اساسین(چون از دیورا میرن بالا میگم) کار هر 3 تاشون رو میتونی قبل از اینکه پیشرفت کنن برسی من حدود 7-8 تا مرحلش رو همون 1 دقیقه اول رد میکردم با این روش

مرحله های دیگه هم که دیگه خودت بهتر میدونی اول امنیتت رو درست کن که با کماندار از همه بهتره بعد هم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or