Stronghold Crusader Extreme

سلام بر تمامی21,577 دوست بازی سنتری:love:

sce_logo.jpg

نام بازی : Stronghold Crusader Extreme
شرکت سازنده : FireFly Studios
شرکت پخش کننده : Gamecock
سبک بازی : Strategy
تاریخ عرضه : May 13, 2008

این شماره از باری محبوب Stronghold ادامه بازی قبلی که در سال 1992 عرضه شد می باشد.
بازی کننده تکنیک های فراوانی را باید به کار ببرد تا بتواند یک قلعه را تصرف کند و همچنین ارتش های بزرگی نیز بسازد.
در بازی شاهد صحنه های جنگ فراوانی با ارتش هایی بسیار بزرگ خواهیم بود.

مشتاقانه منتظر این بازی می باشیم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

من که خودم عاشق نسخه اولش بودم.

تو نسخه دو تغیراتی بوجود آوردند که مزایایی داشت ولی نسبت به قبلی بهتر نبود.
دو نسخه سوم که دیگه به کل خراب کردن ...
شاید این نسخه رو بهتر بسازن

منتظریم ببینیم چه می شود ...

به نظر من که Legends از همه بهتر بود و Stronghold 2 از همه مزخرفتر. آخه چی بود باید خونه های مختلفی میساختی که موش بگیرن و کثیفی ها رو جمع کنن. جزییاتش بیش از حد زیاد بود. ولی تو Legends تا حد زیادی این مشکلات برطرف شد.

این شماره از باری محبوب Stronghold ادامه بازی قبلی که در سال 1992 عرضه شد می باشد.
منظور شما کدوم Stronghold است؟ Stronghold اول یا Stronghold Crusader ؟ در هر جال هیچ کدوم در سال 1992 عرضه نشدند. Stronghold در سال 2001 و Stronghold Crusader سال 2002 عرضه شد. (البته یه Stronghold در سال 1993 عرضه شد ولی اون جز این سری بهحساب نمیاد چون مال یه کمپانی دیگه ست و در ضمن فقط شهر سازی است)
به نظر من که Legends از همه بهتر بود و Stronghold 2 از همه مزخرفتر. آخه چی بود باید خونه های مختلفی میساختی که موش بگیرن و کثیفی ها رو جمع کنن. جزییاتش بیش از حد زیاد بود. ولی تو Legends تا حد زیادی این مشکلات برطرف شد.
خب این نظر شماست، چون اکثر گیمرها هم Legends و هم Stronghold 2 رو ضعیف می دونن.
جدا از اون کاملا درست می گی، تو Stronghold 2 بین جنگ و شهرسازی تناسب وجود نداشت و در کل هیچ چیز بازی بالانس نبود و باعث می شد گیم پلیش غیر قابل تحمل بشه.

اما من نظرم كاملا متفاوت از شماست افسانه واقعا انتظارات رو بر اورده نكرد سازنده ها واقعا نمي دونستن دارن چكار مي كن مثالش وارد كردنه هرو و قهرمان با ويژگي هاي خاص تو بازي بود اصلا سراغ افسانه ها رفتن براي ساخت بازي اشتباه بزرگي بود
اما نسخه 2 به نظرم واقعا جذاب بود چون قلعه 1 بر خلاف باقي بازي ها استراتژي واقع گرايانه بود بر طبق همين اصل شماره دومش عالي بود همين زباله جمع كن ها خيلي به واقعي تر شدن بازي كمك كرد يا بحث دزدي هاش و كلانتر و قاضي و جلاد هاش واقعا جالب بود
يرسيم به نسخ جديد با تريلري كه من توي گي اسپات ديدم فكر نكنم چيز ديگه اي به بازي اضافه شده باشه به جز امكان ساخت تعداد زيادي سرباز و لشكر كشي ها آنچناني كه طبق گفته قبليم از حالت واقع گراينه بازي كم ميكنه البته اين نظر منه

تا اون جایی که من می دونم گرافیک و موتور پایه این بازی با Stronghold Crusador که سال 2002 عرضه شد یکیه پس انتظار پیشرفتی توی گرافیک نداشته باشید . تنها تغییری که این نسخه داره نسبت به نسخه سال 2002 اضافه شدن یک سری مرحله جدید و فوق سخت به بازیه . البته یک چیزهای جزیی هم اضافه کردن . مثل ساپورت کردن تا 10000 نیرو در صفحه که در شماره قبلی نبود . نسخه 2002 واقعا یکی از بهترین استراتژی های زمان خودش بود ولی الان فکر نمی کنم با این گرافیک حرفی برای گفتن داشته باشه .
یه چیز جالب ! قیمت بازی فقط 29 دلاره !!!!

اقا من عاشق شماره یکش بودم وهستم هنوزم دنبالشم چون سی دیش شکست ونتنستم بازی رو تموم کنم
اگه کسی میدونه چجوری میشه گیراورد بگه چون زمین وزمان رو بخاطرش زیرو روکردم:(
موزیکش واقعا معرکه بود:love:

سلام به دوستان
ظرفیت این بازی به 1 گیگ هم نمیرسه و شرکت ما صبر کرده تا اونو در یک گیم کاکشن بده بیرون .
چون فکر کنم همین 900 مگ رو توی یک dvd بدیم بیرون نامردیه;).
فکر کنم تا فردا یا پس فردا این بازی رو ما پخش کنم.

سلام به دوستان
ظرفیت این بازی به 1 گیگ هم نمیرسه و شرکت ما صبر کرده تا اونو در یک گیم کاکشن بده بیرون .
چون فکر کنم همین 900 مگ رو توی یک dvd بدیم بیرون نامردیه;).
فکر کنم تا فردا یا پس فردا این بازی رو ما پخش کنم.
شما 1رو ندارین؟من حتما میخوام یکش رو:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or