Stronghold Crusader 2 | PC

06647666644345408294.jpg

سازنده : Firefly Studios
سبک :RTS
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : 2014

جزئیات:
موتور گرافیکی بازی یک موتور 2D نیست بلکه یک موتور 3D Vision است. این موتور انجین نسخه 3 بازی Stronghold نیست یک موتور گرافیکی جدید است که AI و فیریک بازی را بهبود داده‌اند.
16 شخصیت AI در بازی وجود دارند که ویژگی‌های ذیل را دارا هستند:
Bailusis Shah یک شخصیت ترسو و ضعیف است. Kalef هوش منصوعی خوبی را داراست و انتقام‌گیر است. Caliph یا خلیفه بغداد به همراه Richard the Lionheart نیز حضور دارند.
8 شخصیت AI در skirmish بازی حضور دارند. در هر موقعیت مثل نسخه اول شخصیت‌های دیالوگ‌ها و رفتارهای خاصی دارند.
AI هوش منصوعی بخش مولتی پلیر مانند بازی کردن با گیمران دیگر است و بسته به موقعیت رفتار می‌کند هر پادشاه هوش منصوعی خاص خود را دارد.
20 نیرو جدید در بازی است که تیم اعراب 10 نیرو جدید دارد. نیرو‌های تایید شده فعلی شامل:
the Dervish, Slavedriver, Sassanid Knight, Ranger, Christian Sergeant, Templar,
Assassin, slaves و Healer به همراه Horse Archer هستند. هر نیرو قابلیت‌های مخصوص خود را دارد. نیرو‌های عربی نیست مثل نسخه اول عربی صحبت خواهندکرد.
نقشه‌های بازی Dynamic هستند یعنی در مراحل بازی نیز اتفاقاتی مانند طوفان شن را خواهید دید.
استفاده از ابزار الات جنگی برای تخریب قلعه دشمن به جای استفاده از روش معمول melee attack.
سیستم جدید خانه سازی مانند Stronghold 3.
تغییرات در رابطه کاربری بازی. اضافه شدن قابلیت‌هایی قدرتی مانند Crusader Extreme که شامل پرتاپ سنگ و تیر‌های آسمانی می‌شد.
Co-op مولتی پلیر با همکاری یک یار به اشتراک گذاری منابع در این بخش و تقسیم بخش نظامی و اقتصادی بین یک دیگر

سایت بازی:
Stronghold Crusader 2

http://forum.bazicenter.com/thread67369/

Update Soon

آخرین ویرایش:
سخت ترین دشمن خلیفه بود همیشه سریع برج های بلند می ساخت بالاش کماندار عرب میذاشت :d
تا بش حمله میکردی میگفت : سربازانت را از اطراف قلعه ی من دور کن

Watch your back knight, Watch your back

با این جمله خیلی حال میکردم!hون خلیفه که صورتشو پشونده بود میگفت.:d
امیدورم یه بازی در حد و اندازه های قلعه 1 بیرون بدن.خیلی محشر بود اون بازی.خدایی چند ساعت از عمرم رو صرف این بازی کردم?!:dتجربه بی نظیری بود..

دائما هم برده هاشو میفرستاد مزارعو آتیش بزنن1:d

خوراکش 4 تا منجنیق و 10 تا تیرانداز بود;):d

باهوش ترین پادشاه اسنیک بود...قوی نرین صلاح الدین بود بعدشم ولف به شرطی که منایع زیاد باشه کنارش وگرنه ولف خیلی ضعیف میشد

خلیفه رو با منجنیق میشد زد! :d یعنی راه دیگه ای نداشت:-" نامرد قیر میساخت،با چیز دیگه نزدیک میشدی به فنات میداد:-" :d
بعد از ترکوندن چندتا از برج ها هم اسب سوار کماندار، کارش رو میساخت >:)

صلاح دین رو اتفاقا به نظرم خیلی راحت میشد زد! >:) با اینکه قوی بود به طور کلی،ولی راحت هم میترکید! >:) برده میفرستادیم،فقط لازم بود یکیشون کارش رو درست انجام بده! هیچی دیگه! همون موقع باید براش فاتحه میخوندید! :-" :d

اسنیک به نظرم قوی نبود! :-"قلعه ی رو اعصابی داشت! ولی در کنار سلطان و رت جزو ضعیف ها بود :d

قوی ترین ها به نظرم ولف و خلیفه و پیگ بودن! :d

صلاح الدین خوراکش اون برده ها بودن!:dمن همیشه شصت هفتاد تا برده میفرستادم کافی بود یکیشون موفق شه یه گوشه ایی از ساخته هاش رو اتش بزنه!محشر کبرایی میشد که بیا و ببین!:d

یکی از سخت ترین و پوست کن ترین مراحلی که بازی کردم یه مپی بود که شما جایی قرار داشتی که منابع ازت دور بود و باید با 6 تا اسنیک درگیر میشدی!ساعتها و روزها با این مپ سر و کله زدم اخرش نتونستم حریفشون شم!:|شاید بیش از 20 مدل استراتژی مختلف رو بکار گرفتم ولی همه شکست میخورد.قبل ازینکه فرصتی برای جم و جور کردن خودم پیدا کنم نیروهاشون رو میفرستادن و بعد از 4 یا 5 بار شکست دادنشون شیشمی کارمو میساخت!فقط به 5 دقیقه زمان بیشتر نیاز داشتم تا جون بگیرم ولی فرصت نمیداد..

خلیفه رو با منجنیق میشد زد! :d یعنی راه دیگه ای نداشت:-" نامرد قیر میساخت،با چیز دیگه نزدیک میشدی به فنات میداد:-" :d
بعد از ترکوندن چندتا از برج ها هم اسب سوار کماندار، کارش رو میساخت >:)

صلاح دین رو اتفاقا به نظرم خیلی راحت میشد زد! >:) با اینکه قوی بود به طور کلی،ولی راحت هم میترکید! >:) برده میفرستادیم،فقط لازم بود یکیشون کارش رو درست انجام بده! هیچی دیگه! همون موقع باید براش فاتحه میخوندید! :-" :d

اسنیک به نظرم قوی نبود! :-"قلعه ی رو اعصابی داشت! ولی در کنار سلطان و رت جزو ضعیف ها بود :d

قوی ترین ها به نظرم ولف و خلیفه و پیگ بودن! :d

اسنیک از اون نظر باهوشه که با ضغیف ترین سرباز ها حمله میکنه و خیلی حمله هاش هم زهر داره نگفتم که قویه.پیگ هم خوراکش یه 10تا از اون منجنیق اتشی ها بود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی شما میتونید جنگ های صلیبی 1 رو روی ویندوز7یا8 اجرا کنید؟ من روو هردوتاش تست کردم همون اول STOP WORKING میده...کسی میدونه چرا؟:-/

اپدیت: مشکلش رزولوشن صفحم بود...اوردمش روو 1280*720 درست شد:| فقط مشکل این جاست که ایکون های صفحه اندازه کف دستم شده:|:-&

آخرین ویرایش:
یکی از سخت ترین و پوست کن ترین مراحلی که بازی کردم یه مپی بود که شما جایی قرار داشتی که منابع ازت دور بود و باید با 6 تا اسنیک درگیر میشدی!ساعتها و روزها با این مپ سر و کله زدم اخرش نتونستم حریفشون شم!:|شاید بیش از 20 مدل استراتژی مختلف رو بکار گرفتم ولی همه شکست میخورد.قبل ازینکه فرصتی برای جم و جور کردن خودم پیدا کنم نیروهاشون رو میفرستادن و بعد از 4 یا 5 بار شکست دادنشون شیشمی کارمو میساخت!فقط به 5 دقیقه زمان بیشتر نیاز داشتم تا جون بگیرم ولی فرصت نمیداد..

اون مرحله باید خندق میکندی با 2 تا برج ،مالیات میگرفتی و جیره غذایی کم میکردی،مشروب و اعتبار درست میکردی خیلی راحت میشد اینارو برد.
چه کسایی بدون مرغ نقشه بزرگ رو تموم کردن.من زیاد تا اخرش رفتم ولی تا الان نتونسنتم بجز یکبار که فقط یک مرغ حروم کردم اونم مرحله دو تامونده به اخر.:d
بیشترین امتیازتون تو مراحل چند بوده؟

اون مرحله باید خندق میکندی با 2 تا برج ،مالیات میگرفتی و جیره غذایی کم میکردی،مشروب و اعتبار درست میکردی خیلی راحت میشد اینارو برد.
چه کسایی بدون مرغ نقشه بزرگ رو تموم کردن.من زیاد تا اخرش رفتم ولی تا الان نتونسنتم بجز یکبار که فقط یک مرغ حروم کردم اونم مرحله دو تامونده به اخر.
:d

بیشترین امتیازتون تو مراحل چند بوده؟
من تنها مرغم رو روی همون مرحله اسنیک ها زدم:dنمیدونم تو این سری جدید اسنیک هست یا نه ولی موزماری بود برا خودش!:d
چن تا از مپ ها رو بدون ساخت قلعه تمام کردی یادت میاد؟زیاد نبودن ولی یادمه بود یه چن تایی که دشمن نزدیک بود و اصلا کار به ساخت قلعه نکشید همون اول کار ریختم سرش و خلاص!:d

امیدوارم دیگه عقب نندازه خیلی منتظر این بازیم.البته به فایرفلای اعتماد ندارم ممکنه اصلا بازی خوبی نساخته باشن!;)

این بازی نیومد ؟ 23 سپتامبر نزدیک شدا

فقط امیدوارم توی آینده نزدیک دارینوس دوبله اش رو هم بده بیرون البته نه از این کپسول های فارسی مسخره شون به صورت فیزیکی روی dvd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or