Stronghold 3

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این شما و این هم :

sh3_logo_small_white.jpg

Stronghold is back! Stronghold 3 is the awesome new sequel to the best selling Stronghold and Stronghold 2 games. Combining the classic gameplay from Stronghold with our brand new 3D engine, Stronghold 3 is destined to be the best game in the series. We aren't allowed to release much info yet but you'll be the first to know as soon as we do.

illustration_night.jpg

همانطور که مشخص اطلاعات زیادی از بازی در دسترس نیست ، اما موتور این بازی 3D هست.

این هم سایت اصلی بازی :
http://www.stronghold3.com/

این هم صفحه (برعکس بخوانید) کوب فیس :
face+book.com/stronghold3 پلاس رو از آدرس بردارید

• Like
Reactions: Masood1992sdt
ای بابا گیر دادید بابا به دارینوس
تاپیک بازی های دوبله نیستا!
لذت بازی به زبون اصلیش هست
اینکه بگی دوبله دارینوس از خود اصلیش بهتره جک هست

من نسخه ی stronghold legend رو تا حالا بازی نکردم ... چطوریاست ؟ عین Sh 2 هستش یا فرق میکنه ؟
این جریان اژدها و ... چیه .... ؟

بازی در نسخه لجند (افسانه قلعه) از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده و فریم دهی بهتری نیز داره.
این بازی اولین بازیه قلعه هست که گرایش به سمت تخیل داره و در اون شما موجودات افسانه ای مثل جادوگران مختلف ، اژدها ، غول ، شیاطین و چندین موجود مختلف دیگر که هر کدام قدرت خاص خود را دارند ، تجربه میکنید.
این نسخه به داستان شاه آرتور و میز گرد معروفش با شوالیه های میز گرد (سر لنسلات ، سربدویر ، سرگالاهاد ،‌ سگویین و ...)‌ و همینطور مرلین جادوگر برمیگرده.
البته در این بازی داستان مربوط به مردرد و پرنسس یخ که اسمش متاسفانه فراموش کردم نیز وجود داره.

ای بابا گیر دادید بابا به دارینوس
تاپیک بازی های دوبله نیستا!
لذت بازی به زبون اصلیش هست
اینکه بگی دوبله دارینوس از خود اصلیش بهتره جک هست*

دوست من کسی به چیزی گیر نداده ! فقط بعضی از دوستان و خودم نظر شخصیمون گفتیم.

امیدوارم بازم سبک Stronghold رو ببینیم و سبک بازی منحرف نشه!:دی
قربونت عکسا رو طوری میذاشتی که بتونیم بیایم:دی
عالیه.

من هم موافقم ، امیدوارم نسخه بعدی هیولا نداشته باشه. >:)
به خاطر عکسها هم متاسفم اصلا حواسم نبود :d چپوندمشون تو اسپویلر

فقط یه کاری بکنن این دیوار هاش یکم واقعی بشه ! منجنیق ها ثانیه ای 10000 بار میزن ! ظرف 2 ثانیه دیوار میاد پایین !!! :d

دیگه حداقل انتظارمون از این بازی ، طبیعیتر شدن هست.

گرافیکش با توجه به سبک بازی خیلی دلنوازه :)

آخ گفتی :d با یدونه از اون موزیکای معروفش آدم رو واقعا به قرون وسطا بر میگردونه. >:d<

به نظر میاد چیز خوبی از آب دربیاد!

مگه میشه بد شه ؟ :p
این بازی یکی از دلایلی هست که من هیچوقت به کنسول فکر هم نکردم ;)

پلتفرم بازی مشخص نشده نه ؟ احتمالا اختصاصیه ی PC نه ؟

این بازی همیشه اختصاصی PC بوده. ;)

بازی خیلی قشنگی بنظر میاد. گرافیکش حداقل خیلی نازه. فقط مثل شماره دو گند نزنن به گیم پلی.

شماره ۲ هیچ وقت نتونست موفقیتهای شماره ۱ رو تکرار کنه اما به نظر من یک ایراد داشت (که البته همین یکی هم بس بود)‌ اونم این بود که نمیشد بیش از یک حدی سرباز ساخت و این خیلی بد بود !

خوب دوستان کسی خبری تازه ای از بازی نداره ؟
متاسفانه تاریخ انتشار بازی هم هنوز دقیقا معلوم نیست ولی یه جا دیدم که نوشته بود q1 2011
بیصبرانه منتظر بازی هستم...

Sry بابت دیر نقل قول کردن
شماره ۲ هیچ وقت نتونست موفقیتهای شماره ۱ رو تکرار کنه اما به نظر من یک ایراد داشت (که البته همین یکی هم بس بود)‌ اونم این بود که نمیشد بیش از یک حدی سرباز ساخت و این خیلی بد بود !
اکثر بازی ها همین طورن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or