Street Fighter X Tekken-XBOX 360

لگ مارو بيچاره كرده بابا، زانگيف رو برداريد LB بزنيد همرو پر پر كنيد :d

حال نمیده اما جواب میده . اصولا احساس خطر کنم رو به بازی کثیف میارم اما بازی لگ نداشته باشه و طرف هم یکم 6 بزنه میرم تو کار کمبو زنی :d

Achievement های بازی منظورتونه دیگه !؟ حداقل بگید این هزار کردن یعنی چی ، مارو گمراه نکنید

فکر کنم بشه 100% Achievement ها رو گرفت ، البته اگه بتونی Trial Mode بازی رو کامل تموم کنی . ( همون که برایه هر کارکتر 20 تا حرکت و کمبو رو باید انجام بدی )

البته اگه Achievement مربوط به حداکثر انجام دادن Trial ها این باشه ، The Excellence of Execution (30) – Clear 300 trials in Trial mode ، که میشه گرفت چون نمیخواد همشو بگیری

آخرین ویرایش:
گیم اسکور هر بازی 1000 نیست
معمولا 1000 وگرنه 1500 داریم
200 هم داریم و...

بازی آرکید 200 هستش که در آینده 400 هم اضافه میشه
بازی اگه DLC نداشته باشه و اچیو بهش اضافه نشه نهایتش 1000 هست که فعلا شامل حال این بازی میشه
1500 که هیچی 2000 هم داریم !

حال نمیده اما جواب میده . اصولا احساس خطر کنم رو به بازی کثیف میارم اما بازی لگ نداشته باشه و طرف هم یکم 6 بزنه میرم تو کار کمبو زنی :d
زانگيف و اينا ديگه؟ تو هم آره؟ :d

Achievement های بازی منظورتونه دیگه !؟ حداقل بگید این هزار کردن یعنی چی ، مارو گمراه نکنید
هزار كردن رو ديگه همه ميدونن ديگه يا حداقل اونايي كه بايد بدونن ميدونن.

سخترينش هم گرفتن همه title هاست، بقيشون راحته

محض اطلاع برادران کلن استریت فایتر، رینج گرب LP در SFxT حتی از AE هم بیشتر میباشد.

43795566226161251288.jpg

محض اطلاع برادران کلن استریت فایتر، رینج گرب LP در SFxT حتی از AE هم بیشتر میباشد.

بازی به کندیه SF نیست و سریعتر هست ، فکر نکنم گرب مثل SF تویه SFxT کاربرد داشته باشه
البته حداقل امیدوارم و تویه کلیپ مسابقاتی که تا حالا دیدم، با زانگیف از گرب استفاده میکردن ولی نه زیاد
ولی این گرب رو اعصابه از ناکجا گیرت میندازه
با Hugo خونتو میریزم 8-|
...................
تویه EVO مسابقات SFxT بصورت 2v2 هست و Gem هم تویه بازی OFF هست

امروز Skin.Color و Quick Comboهای جدید اومد . بعضی از Skinها واقعا عالین اما بعضی ها هم خیلی به درد نخورن . خلاصه خر شدیم یه مقداری پوینت خرجشون کردیم :d
لباس جدید sagat و Kazuya عجیب با هم ست هستن

نمیدونم کسی تابحال به این نکته توجه کرده یا نه،من خودم هنوز بازی رو تهیه نکردم و این موضوع رو توی اینترنت خوندم.امیدوارم که اشتباه نباشه.
یه سری gem توی بازی هستن که بهشون میگن assist gem و با کمک اونا input motion ها آسونتر میشه. برای مثال اگه برای اجرای لگد هلکوپتری ریو (همین که دور خودش میچرخه) شما مجبور باشید این input ها رو اجرا بکنید : پایین > پایین-عقب> عقب (ربع دایره) + K که بشه این حرکت :
37859797318215648876.gif

بجای اون،این رو اجرا میکنید : پایین > عقب + K : که بشه همون input های mortal kombat !

40177182996485605765.gif

حتی از این هم ساده تر میشه!
مثلا اون ربع دایره K میشه عقب، K!
39104941786145886207.gif

اینجوری خیلی راحت تر میتونید از پس حریف هاتون بر بیاید، بهتر میتونید کامبو بزنید و با خیال آسودتر میتونید استراتژی چینی بکنید.
اسم این جمها easy input و super easy input ـه.
در ازای استفاده از این gemها، ده درصد از attack ـتون کم میشه.به نظر من که میرزه!

با Hugo خونتو میریزم
yahoo_29.gif

خیر برادر، من با hugo خونتو میریزم. :) (: ت

من كه ديگه دستم عادت كرده به همون حالت سخت، تقريبا همه حركت هاي ريو، كن و آكوما رو راحت ميزنم. ساكورا هم بياد ديگه تكميل ميشه. دوستاني كه آنلاين ميزنن ادد كنيد باهم بازي كنيم بزنيم همديگرو بتركونيم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or