Street Fighter X Tekken-XBOX 360

بروبچ SF منتظره نسخه PC هستن ، تا 22 اردیبهشت که بیاد
اگه خواستین میتونید نسخه PC رو برایه آنلاین بازی کردن بگیرید
اگه میخواید بازیتون پیشرفت کنه حتما در مورد سیستم بازی تحقیق کنید و فیلم از بازی بازیکنایه حرفه ای ببینید . چون خودم قبل از اینکه با بچه های کلن SF آشنا بشم فکر میکردم بازی بلدم ولی هیچی بلد نبودم . خیلی نکته داره فقط کمبو زدن مهم نیست . بازی با Tekken و MK خیلی فرق میکنه البته شبیه هست

امیدوارم اینقدر که حرف در مورد بازیتون میزنید ، بازی بلد باشید . خلاصه ناامیدمون نکنید

بسیار سوال عجیبی هست !
عقب رو بگیری دفاع میکنه
مایل پایین عقب رو بگیری ، پایین رو دفاع میکنه
MK بازی میکنی ؟

اره من زیاد کامبت بازی کردم برای همین روی این بازی هنوز خوب تسلط ندارم....

البته کمبو خوب میزنم ولی برای دفاع کردن متاسفانه هنوز مشکل دارم....

و یک سوال دیگه... عوض کردن تگ ها به صورت عادی چه جوریه؟ مثلا در حین کومبو زدن میتونم یار عوض کنم ولی اگه بخوام ایستاده بدون هیچ حرکتی یارمو عوض کنم باید چیکار کرد؟

و یک سوال دیگه... عوض کردن تگ ها به صورت عادی چه جوریه؟ مثلا در حین کومبو زدن میتونم یار عوض کنم ولی اگه بخوام ایستاده بدون هیچ حرکتی یارمو عوض کنم باید چیکار کرد؟

موقع کبمو زدن اگر اون پایین یکی از نوارها پر باشه همون Gauge یا یه همچین چیزی میتونی با زدن دکمه های YB فایتر رو عوض کنی ! در حالت عالی هم همین 2 تا دکمه رو بزن . یه راه دیگه هم هست که میتونی RB,RT رو با هم بزنی تا با استفاده از Launcher عوض کنه بازیکنت رو

سلام دوستان
وقتی تو قسمت آرکید مبارزه میکنیم خب دو نفریم دیگه چطور میتونیم بازیکنا رو عوض کنیم؟
من همش RS رو فشار میدم بعضی موقع ها شانسی عوض میکنم و بعضی موقع ها هم عوض نمیشه البته تو همه بخشا دو نفره هست فقط میخوام بدونم چطور بازیکنا رو عوض کنیم
ممنون

بازی به کندیه SF نیست و سریعتر هست ، فکر نکنم گرب مثل SF تویه SFxT کاربرد داشته باشه
البته حداقل امیدوارم و تویه کلیپ مسابقاتی که تا حالا دیدم، با زانگیف از گرب استفاده میکردن ولی نه زیاد
ولی این گرب رو اعصابه از ناکجا گیرت میندازه
با Hugo خونتو میریزم 8-|
...................
تویه EVO مسابقات SFxT بصورت 2v2 هست و Gem هم تویه بازی OFF هست

همون بهتر که جم رو غیرفعال کنن. حال نمی کنم باهاش.

Street Fighter X Tekken patch 1.02 out now for both PSN and Xbox Live - Fixes online sound glitch and adds tournament gem support

The patch is now available on Xbox Live. The PlayStation 3 patch is a 20 MB download however on the Xbox the patch is only 2 MB

امروز SSF IV:AE زدم و افسوس خوردم ازین که چرا این گرافیک و stage ها توی SfxT نیستن !
از نظر بصری واقعا نسبت به SF افت کرده مخصوصا طراحی Stageها 8-|

از نظر بصری واقعا نسبت به SF افت کرده مخصوصا طراحی Stageها
استیج ها از عمد اینطور عجیب غریب طراحی شدن که حس Cross Over بودنو القا کنه
تو هر استیج اگه دقت کنید یکی دوتا Cameo میبینین حتما. یه نمونه مثلا کری خوندن نینجای قبیله ی ایبوکی اینا با یه نینجا با ماسک روباه( مربوط به تکن2 )
یا مثلا یه نمونه Nancy (شخصیت باس تو استوری مد تکن 6) درب داغون شده که وسط استیج خوابیده و اینا...
به نظر من استیج Antarctica (همون که ماموت دنبالت میکنه) یکی از خوفترین استیج هاییه که تا حالا دیدم! یعنی عجیب حال میده ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or