Street Fighter X Tekken-XBOX 360

چه خبرا؟ کسی تکن کپکامی دوس نداره؟
من یکم بازی کردم صفا .
خیلی چیزا اضافه شده بهش . یچیزی که من خوشم نیومد سیستم GEM ها بود که بسته به ی سری از کارا ک ازت میخواد قدرتت رو حین بازی بیشتر میکنه . مثلا یکیش میگه 4تا Special Move بزن ب حریف تا 15% سریعتر حرکت کنی . من حس میکنم یکم بالانس بازی بهم میخوره اینجوری . شایدم من اشتباه میکنم .
دیگه یه حالتی هست میگن پاندورا مود که وقتی هلت یکی از یارات 25% یا پایین تر باشه میتونه جون فدایی کنه و تمام هلتش بره جاش قدرت یارت رو زیاد کنه ولی اگه فکر کنم توی 8 ثانیه نتونست بازی رو ببره میبازی کلا :d
کلا شاید 2ساعت بازی کردم . یکم واسه اینکه تگ هستش شاید پیچیده شده واسه من . اخه انتخاب کارکتر اونم دو نفر واسه تیم سخته .
درکل جالب بود . اما هنوز ریپلی ازش دانلود نکردم ببینم چجوری بازی میکنن :D

---------- نوشته در 08:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 AM ارسال شده بود ----------

راستی مثله اینکه DLC هاش هم فری شده .
12کارکتر واسه DLC داره :D

آخرین ویرایش:

چند تا مسابقه دیدم تویه بازی GEM ها رو غیر فعال کرده بودن، یعنی میتونی بدون اونا هم بازی کنی ، ولی چون همه میتونن ازشون بصورت مساوی استفاده کنن به نظرم هیچ مشکلی برایه بالانس بازی پیش نمیاد و بستگی به خودت داره

دیگه یه حالتی هست میگن پاندورا مود که وقتی هلت یکی از یارات 25% یا پایین تر باشه میتونه جون فدایی کنه و تمام هلتش بره جاش قدرت یارت رو زیاد کنه ولی اگه فکر کنم توی 30 ثانیه نتونست بازی رو ببره میبازی کلا
مگه بازی چند ثانیه هست که بشه 30 ثانیه با حالت پاندورا بازی کرد =))
خداییش اصلا چیزی در مورد بازی میدونی؟ چرا نظر میدی خوب ، 30 ثانیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینارو از کدوم منبع پیدا کردی !
تگ کردن تویه بازی راحت هست، فقط باید بدونی چه حرکاتی رو بعد از تگ استفاده کنی

تویه این صفحه در مورد سیستم بازی توضیح داده

www.streetfighter.com

30 ثانیه پاندورا ؟ :d
آقا این Scramble چه حالی میده . خرکی میریزیم تو 4 تایی هم دیگه رو میزنیم :d کلا فوق العادست . این نسل SF ترکوند رسما
دیشب حدودا 20 25 تا Replay دیدم تو بازی . یه بنده خدایی بود Shahin9001 کسی میشناستش ؟ فوق العاده بازی میکرد . واقعا حال کردم با بازیش . خیلی خوب از حرکات تگ استفاده میکرد
کلا دیشب شب فوق العاده مسخره ای بود . 3 تا بازی دقیقا یه اشتباه رو مرتکب شدم . هر 2 کاراکتر طرف Healthـشون کم بود من در حال بردن بودم یوهو یه حرکت ترکیبی میزدم اون یارم که Healthـش کم بود میامد تو میباختم :|
هرچقدرم Y,B رو زدم عوض نمیکرد لعنتی یه وقتایی گیر میکنه نمیدونم چرا :d
سرورهای بازی هم خیلی اذیت نمیکرد انصافا . همون شروع بازی یکم کند میشه بازی اما بعد خوب میشه .
دوستانی که بازی میکنن بیان در قالب یک تیم بریم به جنگ اجانب :d

راستی دوستان عزیز . در مورد قسمت Tutorial آموزش شماره 16 رو گیر کردم اصلا متوجه نمیشم منظورش چیه . هلپ می :|

البته نسبت به اون مقداری که بازی کردم نظر میدم
Y+B رو باید خارج از درگیری بزنی تا عمل کنه
replay بازی بقیه خیلی کمک میکنه ، خود بازی هم یک قسمت Trial داره که یک سری کمبو داره میتونی تمرین کنی ، البته مهم نیست که بتونی همشو بزنی
اگه GEM هم استفاده میکنی باید به کارکتری که داری نگاه کنی ببینی چی لازم داره
Tutorial آموزش شماره 16 رو هم از Youtube بگیر :-s ، متاسفانه من خودم کنسول ندارم ، پیش بروبچ تست میکنم
این صفحه رو هم نگاه کنی بد نیست ، کمک میکنه به چیدن GEM

Stamina (Health) rankings for Street Fighter X Tekken

راستی دوستان عزیز . در مورد قسمت Tutorial آموزش شماره 16 رو گیر کردم اصلا متوجه نمیشم منظورش چیه . هلپ می
Ok, I'll help you
اگه بگی Tutorial چی گفته شاید بتونم کمک کنم! خودم کنسول ندارم(منتظر نسخه ی PC ام)

مگه بازی چند ثانیه هست که بشه 30 ثانیه با حالت پاندورا بازی کرد =))
خداییش اصلا چیزی در مورد بازی میدونی؟ چرا نظر میدی خوب ، 30 ثانیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینارو از کدوم منبع پیدا کردی !
چقدر شما بد برخورد میکنی با اشتباه آدما . کلا ادم ناامید میشه .
من فقط یه بار استفاده کردم اونم توی سیستم اموزش خود بازی .
تایم دقیق هم نمیدونستم . شرمنده . ادیت شد . تقریبا 8 ثانیه هستش .
-------
تگ کردن اسونه اما من توی انتخاب کارکتر مشکل دارم . نمیدونم کدوم دو کارکتر رو تیم کنم با هم.
چون SF باز نیستم سخته واسم بازی کنم . هنوز تصمیم نگرفتم به صورت جدی بازی کنم :d اخه امیدی با یادگیری ندارم زیاد.:(

مقصود بی احترامی نبود .
اگه چند تا فیلم از بازی بگیری ببینی و اون قسمت آموزش بازی رو اسفاده کنی فکر کنم حدود 70% بازی رو یاد بگیری ، البته یه کم حوصله میخواد

He has a knack for that
l-)
PM بده بیا SF بزنیم
( آمار بردمونو ببر بالا ) :))

Tag Team های رسمی رو امتحان کن. مثلا Ryu/Ken یا King/Marduk
فقط با پویزن بازی کردم و ریو . تاثیر داره توی بازی تگ تیم های رسمی ؟ یا هیچ تفاوتی نمیکنه ؟
راستی صفا این Counter Attack یعنی چی ؟ کجا بدرد میخوره ؟ توی آموزشا دیدم میگه مثلا فلان حرکت رو انجام بدی ضربه بعدیت میشه کانتر اتک . اما نمیدونم چیه :(

تا اونجایی که میدونم Ending و Rival Battle ها (که هر دو مربوط به بخش تک نفره میشن) در صورتی که تگ تیم های رسمی تباشه یه خرده فرق میکنه. مثلا در صورتی که با ریو/کن بخش آرکید رو تموم کنی یه ویدئو نشون میده که مربوط به ریو/کن میشه ولی اگه با ریو/کازویا آرکید مد رو تموم کنی یه ویدئو کلی راجع به اون Pandora نشون میده.
Counter Attack به طور خلاصه یعنی که حمله ی تو مانع اجرا تشدن حمله ی حریفت بشه و یه اصلاحی Interrupt کنه. Counter Hit کردن یه Frame Advantage گنده بهت میده و میتونی کومبو هایی رو بزنی که تو حالت عادی نمیتونی. بعضی مواقع هم میتونه حریفت رو به زانو در بیاره (کومبوی مجانی) تو SFxT نمیدونم دقیقا چطوره ولی تو همه بازیا تقریبا اینجوریه.

بازیش خیلی قشنگه به استریت فایتر خیلی نزدیکتره تا تکن که به سبک گرافیک بازیم میخوره خشمای دو نفرش خیلی قشنگه وقتی سه تا Gauge های مبارزتون پر شد نیم دور جلو Y+B بزنید خشمای دو نفرشونو میزنن که خیلی حال میده یه کمبوهاییم دارن که ضرب آخر tag میکنن بعد از tag کردن اگه به موقع کار کنید میتونید خشمم بزنید.
یه سیستمی روی بازی هست که با یه دکمه یه کمبو میزنه ولی یکی از gauge هاتون کم میکنه همون کمبوهارو خودتونم میتنید بزنید اگه خودتون بزنید دیگه از gauge هاتون کم نمیکنه کلا خیلی تکنیکی شده کاراکترای بازیم با اینکه از دوتا فایت مختلفن که زیادم شباهتی با هم نداشتن بالانسن معلومه رو بازی کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or