Street Fighter X Tekken-XBOX 360

Poison اولین بار تو Final Fight معرفی شد و یکی دیگه که گفتم مثله همینه Roxyـه که Dude میباشن در حیطه پایین :دی
و خیلی جالبه اینو بدونین که ، اول قرار بود که Poison مونث عادی باشه ولی بعدش به دلیل اینکه زدن خانمها تو آمریکا زشت محسوب میشد و ممکن بود صدای فمنیست ـها در بیاد، بخاطر همین ترانسکشوال ! :دی کردنشون :دی
که باز اینم کافی نبود، بخاطر همین Roxy و Poison رو توی نسخه آمریکایی به دو تا Punk Male تغییر دادن به اسم Billy و Sid
که البته.... توی Final Fight 3D نسخه آمریکایی ـش این Poison از Guy خوشش میاد، در همین راستا تو All About Capcom میگن که تغییر جنسیت داده...
این تیکه ـم زورم اومد ترجمه کنم، بخونین دیگه:
The discrepancy regarding Poison has been addressed more than once in interviews with former and current Capcom employees. Final Fight developer and Arika founder Akira Nishitani stated he supposed the character could be male, but added it was up to the viewer to decide. Street Fighter IV's producer Yoshinori Ono, when asked in an interview about the matter, stated "Let's set the record straight: in North America, Poison is officially a post-op trans***ual. But in Japan, she simply tucks her business away to look female." He later emphasized it again when asked about what female characters could be included in the game Street Fighter IV, stating that it would be too confusing to include her due to the region-specific gender.

ااااااااااااااه اصلا حال نمیده فک کن با کینگ بخوای با این سیستم سرطان sf بازی کنید.
میدوونم میگید سیستمش حرفه ایی و ... ولی همایونی خوشش نمی آید :d

ااااااااااااااه اصلا حال نمیده فک کن با کینگ بخوای با این سیستم سرطان sf بازی کنید.
میدوونم میگید سیستمش حرفه ایی و ... ولی همایونی خوشش نمی آید :d

بلی کپ کام گفتش که هم مکانیزم 4 دکمه ای (تکن) و هم 6 دکمه ای (SF) میشه تنظیم کرد.

ااااااااااا خبر نداشتم دمش گرم.
اَتو حال دٍه :d

آهان حال دِهه
توو تِرِه نگران نَوَ کوودن :دی
ولی من نفهمیدم چجوری میخوان اینکارو بکنن، کل مکانیزم Special Moveـا باس تغییر بکنه... Ultra زدنم دچار مشکل میشه با 4 تا دکمه.

آهان حال دِهه
توو تِرِه نگران نَوَ کوودن :دی
ولی من نفهمیدم چجوری میخوان اینکارو بکنن، کل مکانیزم Special Moveـا باس تغییر بکنه... Ultra زدنم دچار مشکل میشه با 4 تا دکمه.

بکی بقیه هارو وا بده اصل تکن :d
ولی خوب گرفیکش سبک SF رو داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or