Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

درود به روح پاک آریایی‌شون! خسته نباشن.

فکر کنم باید ببینی کرکشون کدوم فایل‌ها رو تغییر داده، اصل اون فایل‌ها رو از بچه‌ها بگیری و جایگزین کنی.
کاری نداره البته.کل دموها و فیلم های بازی فرمتشون WMV اینا رفتنکرم ریختن توش:d
حالا یه جوون مردی بیاد کرکشو واسه من آپلود کنه در راه خدا:d
موقعی که واسه آپدیت جای نصب خواست مثلا بریزشون رو دسکتاپ. بعد فایلارو بگیر بریز تو پوشه ی بازی.
بدبختانه جایی نمیخواد.خودش یهو میپره واسه نصب میزنه Copying files و سریع پر میشه.بعدشم Finish میاد

آخرین ویرایش:
کاری نداره البته.کل دموها و فیلم های بازی فرمتشون WMV اینا رفتنکرم ریختن توش:d
حالا یه جوون مردی بیاد کرکشو واسه من آپلود کنه در راه خدا:d

بدبختانه جایی نمیخواد.خودش یهو میپره واسه نصب میزنه Copying files و سریع پر میشه.بعدشم Finish میاد

منم مشکل شمارو داشتم موقع نصب آپدیت یه فولدر دیگه رو انتخاب کردم وقتی بازی رو اجرا میکردم صفحه سیاه میشد هیچ اتفاقی نمی افتاد . شما کافیه فایل های آپدیت رو همونجوری که صفا گفت بریزی اول یه جای دیگه بعد کپی پیست کنی توی فولدر اصلی بازی.
شما که سیدی کی خریدی دیگه کرک نمیخوای که . بازیت ارجینال اجرا میشه دیگه . فقط باید پروفایل لایو ت رو لوگین کنی.

فایل نصبشو پیدا کردم.
C:\Users\tnp\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\43430fa5\Content
Appdata فایل مخفیه
دوستان اگه میشه برید ببینید این فایله به شما اجازه میده محل ریختن فایل ها رو انتخاب کنید یا نه

چرا جولیا را دوس می دارم؟
زیرا جذاب است و دو تا از Special Move هاش منو یاد Yun/Yang می اندازد.
شما از کدام کاراکتر خوشتان می آید؟ در این تاپیک مطرح کنید!

یه سوال... DLC رو میشه از راه کپی (از یک دوستی که یحتمل میگرتش) و پیست(در بازی خود!) گرفت؟
فک کنم بشه. چون تو بازی های دیگه ملت DLC ها رو کپی پیست می کنن و کک لایو هم نمی گزه! :دی

بعد از دو سه هفته از خرید سی دی کی هنوز عقده آنلاین به دلمه!
رفتم کرک اسکیدرو رو خریدم دو دی وی دی بود.ایندفعه وقتی ایمیل و پسوورد رو میزنم پروفایل رو دانلود می کنه.بعد میگه باید آپدیت بشه.yes میزنم بعد 30 ثانیه میگه آپدیت ارور داد.مطئمن باشید که به اینترنت وصل هستید.نمیدونم جالا چچه مرگشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or