Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

25000 تومان شده ، به همه گفتیم بخرید نخریدن از 19000 تومان شروع شد الان گرونتر شده
CD-KEY نخریدی ؟ نخری نمیتونی بازی کنی . فقط یه CD-KEY بخری بقیه چیزاش مجانیه
در ضمن اکانت LIVE رو میسازی ( نمیخری )، CD-KEY رو میخری
بازی رو از Steam بخری یا CD-KEY بخری در هر دو صورت باید GFWL رو برای بازی کردن آنلاین نصب کنی
............................................
امروز با یه نفر بازی کردم نمیدونم آی دیش تو BC چی هست
ID : Shuto Sama
سلام اقا شما بچه های حرفه ای یه توضیح اجمالی:d درباره نحوه خرید cd key و استفاده از اون و بعد چجوری انلاین بازی کردن بزارید خیلی خوب میشه که ما هم بیایم یه چیزی یاد بگیریم از شما
با هر بار انلاین بازی کردن از حجم اینترنت چقدر کم میشه؟

آقا یه جای مطمئن میشه بگید واسه خرید Cd-key؟
اولین بازی PC ارجینال عمرم رو میخوام بخرم:d
بعدشم میام با Asuka ببینم کی حریفه:d
راستی مد آنلاینش Scramble Battle (یا یه همچنین چیزی.همون دو به دو) رو داره؟بعد اینکه پچ ها و آپدیت ها حدودا چقدر حجم دارن تا حالا؟زیر 100 مگ؟

آقا یه جای مطمئن میشه بگید واسه خرید Cd-key؟
اولین بازی PC ارجینال عمرم رو میخوام بخرم:d
بعدشم میام با Asuka ببینم کی حریفه:d
راستی مد آنلاینش Scramble Battle (یا یه همچنین چیزی.همون دو به دو) رو داره؟بعد اینکه پچ ها و آپدیت ها حدودا چقدر حجم دارن تا حالا؟زیر 100 مگ؟
آدرسه سایتشو برات میفرستم . بازیامو از اونجا میگیرم.
نمیدونم بازی کردی یا نه ولی Asuka تویه SFxT با Asuka تویه Tekken خیلی فرق داره
Scramble Battle خیلی شیر تو شیره . 4 نفر تو زمین بازی قاطی میشه ولی 2به 2 بصورت تیمی بهتره
آپدیت هم حدود 20 MB هست

هر کسی بازی رو میگیره بهتره که ID خودش رو بگه تا بخواد ID همرو بگیره . همین جا ID خودتونو بگید

اقا این x-fire چرا بازی رو شناسایی نمیکنه ؟ حتی تو لیستش هم موجود نیست تا دستی آدرس بدم !
بعد اینکه من با ایمیل vgpersia@hotmail.com یه ایدی تو لایو ساختم ولی خودش برام این نام ایدی رو انتخاب کرد : aksewbasher7 نمیشه تغییرش داد ؟

اقا این x-fire چرا بازی رو شناسایی نمیکنه ؟ حتی تو لیستش هم موجود نیست تا دستی آدرس بدم !
بعد اینکه من با ایمیل vgpersia@hotmail.com یه ایدی تو لایو ساختم ولی خودش برام این نام ایدی رو انتخاب کرد : aksewbasher7 نمیشه تغییرش داد ؟

xfire هم بصورت Auto میشناسه بازی رو ، موقعی که Xfire رو اجرا میکنی اولش میگرده دنبال بازی هایی که داری اون قسمت رو ردش نکن ، باید بشناسه
یا این فایل xfire_games رو کپی کن تویه این مسیر C: Program Data/Xfire
...........................................
باید بری تویه https://live.xbox.com ، بعد Login کن . تویه قسمت My Account میتونی اطلاعات اکانت خودت رو تغییر بدی

امروز با یه نفر بازی کردم نمیدونم آی دیش تو BC چی هست
ID : Shuto Sama
ایشون یکی از دوستان بنده هستند. بازی رو تازه شروع کردن مثلا! قرار شده جلسات تمرینی با هم داشته باشیم :دی
آی دی BC ایشون: Pipboy3000_v2
گیمر تگ بنده: Buyuk Yer Alma

آقا من سی دی کی زدم گفت باید آپدیت بشه گفتم خو آپدیت شو!
آپدیت شد بعد گفت از بازی خارج شو خارج شدم یه چیزی نصب شد بعد دوباره بازی رو اجرا کردم گفت باید آپدیت بشه گفتم جهنم بازم آپدیت شو!تموم شد دوباره گفت خارج شو خارج شدم این دفعه یه سری فایل دیگه نصب شد (ستاپش فرق داشت).دوباره بازی رو اجرا کردم گفت باید آپدیت بشه!!چندبار آخه؟
ویرایش: بار سوم هم نشد.هربار خودش بعد آپدیت میخواد بازی رو اجرا کنه ولی صفحه سیاه میمونه.ولی خودم از Shortcut اجرا کنم درسته
ویرایش 2: فکر کنم فهمیدم چه مرگشه.این میخواد فایل اجرایی SFTK.exe رو اجرا کنه که نمیشه.ولی فایل SFTK.exe تو پوشه Capcom بازی قابل اجراست.اولیه زده ورژن 1.1.00 ولی دومیه همون ورژن 1 هست.
اشکال از کرک هست یعنی؟آخه موقع نشون دادن آرم nVidia زیرش مینوسه Cracked by R.H پرچم ایران رو نشون میده!!!

آخرین ویرایش:
اشکال از کرک هست یعنی؟آخه موقع نشون دادن آرم nVidia زیرش مینوسه Cracked by R.H پرچم ایران رو نشون میده!!!
=)) درود به روح پاک آریایی‌شون! خسته نباشن.

فکر کنم باید ببینی کرکشون کدوم فایل‌ها رو تغییر داده، اصل اون فایل‌ها رو از بچه‌ها بگیری و جایگزین کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or