Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

منظورم اینه که با کسی بازی میکنی یا با PC زورآزمایی میکنی
آها از اون لحاظ ، آره با PC بازی میکنم ، کلا تو محل کسی حریف من نیست ، PC از بچه محل های ما بهتر بازی میکنه

سلام بچه ها . این بازی لذت بازی کردت تیکن تو ps2 رو که اون موقع ها بازیم میکردیم رو میده یا نه ؟
قضیه TEKKEN خیلی فرق میکنه ، سرعت بازی تو تکن پایینه و تعداد حرکات قابل انجام بسیار بالا ، کلا به واقعیت نزدیک تره
ولی این بازی خیلی سرعتیه و تخیلیش هم چند برابر بیشتره ، اگر تا حالا STREET FIGHTER بازی نکردی فکر نکنم از این خوشت بیاد

اگه علاقه داری CD-KEY بازی رو بخر تا آنلاین بازی کنیم
21000 تومان هست . قیمتش خیلی مناسبه

داش حمید مشکل قیمتش نیست ، مشکل سرعت اینترنته ، با این پینگ نمیشه مثل آدم بازی کرد

2014861708.png

میشه ؟

کازویا خیلی خوبه. اگه بخوای کازویا یاد بگیری (که به نظرم زوده واست) باید بری Mist Step ـشو یاد بگیری. ممکنه یکم زمان ببره یاد گرفتنش ولی چیزیه که حتما باید یاد بگیری.
اون حرکتی که گفتی در برابر چیزا مقاومت میکنه رو اکثر کاراکترا دارن و تا اونجایی که میدونم فقط یک ضربه رو جذب میکنن.
Mist Step رو بلدم.اتفاقا خیلی حرکت به درد بخوریه.اره تا قبلا از یاد گرفتنش مشکل داشتم
اون حرکتم مثل اینکه یه جاهایی جواب نمیده!:d

قرار نیست که حریفت روی سرور «SHUWAIKH» باشه که! حریفت همین بچه‌های خودمونه که توی ایران هستن و پینگت باهاشون زیر 100 هست.
آقا سیستم آنلاینش چطوریه ؟ روم ایران هم داره ؟ یا باید ایرانی ها رو بشناسم و اد کنم ؟
از بچه های این سایت چند نفر key دارن ؟

آقا سیستم آنلاینش چطوریه ؟ روم ایران هم داره ؟ یا باید ایرانی ها رو بشناسم و اد کنم ؟
از بچه های این سایت چند نفر key دارن ؟

مگه گارنا هست :d که روم داشته باشه
بچه هایه این سایت که فقط بلدن حرف بزنن ، اونارو ولشون کن
تویه Game For Windows Live آی دی اونایی که دارن رو ADD میکنی بعد تویه بازی Invite میدی بازی میکنی
بچه هایه کلن خودمون دارن P.....S.....F . تویه Xfire
خواستی عضو شو تا راحت تر دسترسی داشته باشی بهشون اگه سوالی داشتی

I Will Not Lose To Those Newbs
حمید جون الان منظورت منم دیگه نه؟:d:p
راستی اگر CD-Key بخریم لباسای جدید هم آزاد میشن؟ دیگه چه چیزایی میتونیم داشته باشیم به غیر از آنلاین و لباسا؟

راستی اگر CD-Key بخریم لباسای جدید هم آزاد میشن؟ دیگه چه چیزایی میتونیم داشته باشیم به غیر از آنلاین و لباسا؟
شخصا کارکترایه DLC رو نمیگیرم چون زیاد علاقه ای بهشون ندارم که باهاشون بازی کنم .لباسا رو حتما میگیرم
من موقعی که بازی رو خریدم Point هم برایه لباسا گرفتم ولی نمیدونستم ایkن کپکامه احمق 100 سال بعدش میخواد با Patch لباسارو بیرون بده
با Patch میاد به احتماله زیاد البته اگه باز اذیت نکنه این شرکت مریض
حمید جون الان منظورت منم دیگه نه؟:d:p
شاید :-*
ولی از موقعی که با این بازیکنایه EAST EU ( حالا هر بازیی ای تویه همش یه مشت NOOB بیشتر نیستن ) آشنا شدم کلا همرو NOOB میبینم ، شده مثله یه حساسیت

آها از اون لحاظ ، آره با PC بازی میکنم ، کلا تو محل کسی حریف من نیست ، PC از بچه محل های ما بهتر بازی میکنه

قضیه TEKKEN خیلی فرق میکنه ، سرعت بازی تو تکن پایینه و تعداد حرکات قابل انجام بسیار بالا ، کلا به واقعیت نزدیک تره
ولی این بازی خیلی سرعتیه و تخیلیش هم چند برابر بیشتره ، اگر تا حالا STREET FIGHTER بازی نکردی فکر نکنم از این خوشت بیاد
والا تا اونجایی که من یادمه tekken انچنان هم به واقیعیت نزدیک نیست نمونه اش yoshimitsu , Deviljin,kazuya,...... ولی تعداد حرکات قابل انجامو نمیدونم!
فکر میکنم سری virtua fighter به واقعیت نزدیکتر باشه

سلام بچه ها . این بازی لذت بازی کردت تیکن تو ps2 رو که اون موقع ها بازیم میکردیم رو میده یا نه ؟
این بازی هر چند نام هر دو بازی رو یدک می کشه ولی به نظرم 20% بازی تکن ـه و 80 % ـش استریت فایتر. اگرم از استریت فایتر خوشتون نمیاد این بازی رو امتحان کنین.
بازی تا 4 نفرو ساپورت میکنه و خوراک دورهمی بازی کردنه (حالا لازمم نیست همه فایتینگ باز باشن، همه میتونن از بازی لذت ببرن) مخصوصا حالت Scrambled Battle ـش.

با PC بازی میکنم ، کلا تو محل کسی حریف من نیست ، PC از بچه محل های ما بهتر بازی میکنه
عزیز! در دنیای اینترنت همه بچه محلیم. تشریف بیارین یکم BlazBlue هم بازی می کنیم :دی

بچه هایه کلن خودمون دارن P.....S.....F . تویه Xfire
خواستی عضو شو تا راحت تر دسترسی داشته باشی بهشون اگه سوالی داشتی
بازی رو بگیرم حتما توی این کلن عضو میشم ، اصلا من نباشم چه فاییده ای داره b-)
فقط صبر میکنم تا پچ بیاد ، الان بالانس نیست نامردی میشه
والا تا اونجایی که من یادمه tekken انچنان هم به واقیعیت نزدیک نیست نمونه
حاجی منظورم این بود که نسبت به SF X T خیلی به واقعیت نزدیکتره
عزیز! در دنیای اینترنت همه بچه محلیم. تشریف بیارین یکم BlazBlue هم بازی می کنیم
داش صفا برای BlazBlue هم باز باید key بخرم ؟ :biggrin1: بدبخت شدم که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or