Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

دوستان من کاراکترای اصلیمو به ریو و کازویا تغییر دادم
اصلا فکرشو نمیکرد کازویا اینقدر عالی باشه! بیخود نیست در کنار ریو شده نماد بازی!
ضربه های (پایین+جلو+مشت) اصلا قابل دفاع کردن نیست ولی بازم میشه دفاع کنی ولی به سختی
قجالب اینجاست که اگر یک خونه انرزی مصرف کنی میتونه در برابر آلترای بقیه مقاومت کنه و اونا رو بی اثر کنه1
عالیه واقعا! گرچه هر وقت باهاش مسابقه میدم یه سیر کتک میخورم!:d

واقعا بهترین سریه برای کسایی که مثل من تازه شروع کردن برای یادگیری بازی!b-)
ولی با کیبورد بازی کردن راحتر از gamepad نیست؟مثل دستگاهای arcade هستش
در مورد داستان street fighter کسی اطلاعی نداره؟مثلا ریو مشکلش با sagat چیه؟و باقی کاراکترها

چون تازه شروع کردی فکر میکنی بهتره با کیبرد ، اگه به یاد گیری بازی ادامه بدی خودت میفهمی کدوم بهتره
هر دوتاشون عاشق یک دختر میشن و هیچ کدومشون هم کنار نمیکشن و بحث و جدل بینشون پیش میاد و ریو موفق میشه با دختره ازدواج کنه
بعد ساگات با چاقو سینه خودشو زخمی میکنه و میگه این هم به نشانه اینکه من انتقامم رو از تو میگیرم :d

battle profile قضیه اش چیه که یه سری چیز جدید باز میکنه؟
خیلی خوب کارکترهای tekken رو پورت کردن رو این سری بخصوص Yoshimitsu و Kazuya

آخرین ویرایش:
battle profile قضیه اش چیه که یه سری چیز جدید باز میکنه؟

یه سری Comment هست با Title که برایه قشنگی هست مثلا اگه بخوای ماله یه کارکتر رو کامل باز کنی باید همه Trial-هایی که داره کامل تموم کنی و 2 تاش میمونه که باید Arcade Mode رو باهاش تموم کنی . بقیه رو هم هر موقع اچیومنت بگیری یا یه سری کارایه دیگه انجام بدی برات باز میکنه
تو که با کیبرد بازی میکنی میتونی با F1 و F2 اینارو تغییر بدی و با R Shift اینارو نشون میده

خیلی خوب کارکترهای tekken رو پورت کردن رو این سری بخصوص Yoshimitsu و Kazuya
کارکترایه تکن خیلی بهترن ولی بازم ریو و Ken از کل کارکترایه بازی سرتر هستن
Yoshimitsu خیلی خوب نیست ، Normal Move-های خوبی نداره

پچ نیومده هنوز؟
دوستان من کاراکترای اصلیمو به ریو و کازویا تغییر دادم
اصلا فکرشو نمیکرد کازویا اینقدر عالی باشه! بیخود نیست در کنار ریو شده نماد بازی!
ضربه های (پایین+جلو+مشت) اصلا قابل دفاع کردن نیست ولی بازم میشه دفاع کنی ولی به سختی
جالب اینجاست که اگر یک خونه انرزی مصرف کنی میتونه در برابر آلترای بقیه مقاومت کنه و اونا رو بی اثر کنه
کازویا خیلی خوبه. اگه بخوای کازویا یاد بگیری (که به نظرم زوده واست) باید بری Mist Step ـشو یاد بگیری. ممکنه یکم زمان ببره یاد گرفتنش ولی چیزیه که حتما باید یاد بگیری.
اون حرکتی که گفتی در برابر چیزا مقاومت میکنه رو اکثر کاراکترا دارن و تا اونجایی که میدونم فقط یک ضربه رو جذب میکنن.
یه سوال دیگ این dlc که دادن چه چیزهای جدیدی داره؟
واسه pc هم هست؟
Color Pallet + Gem Pack
متاسفانه با نسخه ی PC مثل یه حروم زاده رفتار میشه و اصلا خوب ساپورتش نمیکنن:دی
هنوز خبری نشده.

اقا این HUGO سرویس کرده
چطوری میتونم از این فن لعنتی Shootdown Backbreaker که آدم رو روی هوا میگیره میکوبه زمین فرار کنم ؟
هر وقت میپرم هوا هر جایی که باشه میام منو میگیره ، حتی اگر مشت و لگد هم بزنم فاییده ای نداره !

اقا این HUGO سرویس کرده
چطوری میتونم از این فن لعنتی Shootdown Backbreaker که آدم رو روی هوا میگیره میکوبه زمین فرار کنم ؟
هر وقت میپرم هوا هر جایی که باشه میام منو میگیره ، حتی اگر مشت و لگد هم بزنم فاییده ای نداره !

با PC بازی میکنی ؟
نباید بپری :d یا اینکه پرشی که میکنی بصورت Cross Up باشه
البته با Autocorrect میتونه Cross Up رو بگیره

با PC بازی میکنی ؟
آره ، البته با کنترلر PS3 ، مگه فرقی هم میکنه ؟
نباید بپری
خیلی ممنونم :d
البته میتونم بزنمش ولی به نظرتون این باگ نیست ؟ کلا جلوی HUGO نشه پرید ... این چه وضعه بالانس کردنه !

آره ، البته با کنترلر PS3 ، مگه فرقی هم میکنه ؟
خیلی ممنونم :d
البته میتونم بزنمش ولی به نظرتون این باگ نیست ؟ کلا جلوی HUGO نشه پرید ... این چه وضعه بالانس کردنه !

منظورم اینه که با کسی بازی میکنی یا با PC زورآزمایی میکنی
PC هنوز براش Patch نیومده که بالانس بشه ولی چند روز پیش برایه کنسول Patch آخریش هم اومد و دیگه رویه کنسول مشکلی نداره
Hugo فقط ضرباتی که داره خیلی Damage میدن وگرنه کارکتره قویی نیست ( تویه Patch بالانس میشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or