Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

تا الان SSFIV Arcade Edition و SF4 هر دو رو استیم عرضه شدن و SFxT هم به همین صورت عرضه میشه. ما یه گروهیم به نام Persian Street Fighters یا PSF. تمام اعضای گروه (در حال حاضر حدود 10 نفر) هر دو رو به صورت اوریجینال دارن و همه هم قصد خرید SFxT رو داریم. شما نگران نبود بازیکن نباش!
من هستم واسه خرید اورجینال ـش...
منم به احتمال زیاد میخرمش از استیم
خوبه که هستند بچه ها تنها نیستیم :دی

ابنا عکسای همینه یا اونه ؟ نفهمیدیم این چیه اون چیه ؟! اگه این عکسا اینی هست میخوان بدن که حال نمیده اصلا" !!!!
کاش خود Namco درست می کرد !

درود
عکس ها برای Street Fighter X Tekken PC هست و 2بعدی اونی که اولش باTekken شروع میشه 3dهست.و رو کنسول ها منتشر میشه !

این هم عکس هنری تمام شخصیت های بازی .
البته به نظر این هم جالب میرسه مخصوصا یک سری از شخصیت های Tekken را تو اوردن

k442ddcvbkyrz99oib9q.png

HD

HD

HD

HD

آخرین ویرایش:
نفهمیدیم این 3D رو کی انداخته تویه دهنه این جماعت !!! انگار صبح تا شب همه چیزو 3D میبینن ... 愚かな
مهم اینه که تکن رویه PC اومده ...
من که فیلمایه اومده از بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد، مخصوصا این دو تا آخری ...
Steve موقعی که Super Art میزنه میگه "Done before you know it, you're getting careless" خیلی جالب اینو میگه
CD KEY بازیرو بخرید ببینیم اینقدر که حرف میزنید میتونید بازی هم کنید ، یا فقط بلدید 3D ببینید همه چی رو

نفهمیدیم این 3D رو کی انداخته تویه دهنه این جماعت !!! انگار صبح تا شب همه چیزو 3D میبینن ... 愚かな
مهم اینه که تکن رویه PC اومده ...
من که فیلمایه اومده از بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد، مخصوصا این دو تا آخری ...
Steve موقعی که Super Art میزنه میگه "Done before you know it, you're getting careless" خیلی جالب اینو میگه
CD KEY بازیرو بخرید ببینیم اینقدر که حرف میزنید میتونید بازی هم کنید ، یا فقط بلدید 3D ببینید همه چی رو

Right With You My Friend
Less Talk More Action Guys

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or