PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
یه سری نکات جالب دیگه پیرامون همین قضایا هم هست:خیلیا ممکنه فکر کنن که اولین حضور بوکسور در SFII بوده درحالی که ایشون در اولین نسخه هم حضور داشتن با نام Mike که زمینش هم زیر اون کوهه بود که کله رئیس جمهورای امریکا روش حک شده بود (اگه اشتباه نکنم) :دیآکوما هم همین قضیه اسم رو داره ولی واسه اون یخورده جالبتره. تو نسخه های ژاپنی به آکوما میگن Gouki ولی تو نسخه غیر ژاپنی شده Akuma حالا فرقش چیه؟ هیچی:دی جفتشون کلمه ژاپنی هستن به معنی شیطان:دیعین این میمونه که تو ایران بهش بگی ابلیس بعد تو کشورای دیگه بهش بگن شیطان که هردو یه معنی میده و از یه زبونه. حالا دلیل اینکار چی بوده نمیدونم.شخصیت Oni هم همین قضیه رو داره. تو انگلیسی بهش میگن Oni ولی تو ژاپن قبل Oni یه چیز دیگه هم میاد که یادم نیستنتیجه گیری: ?What the hell is going on :دی

گوکی قضیه ـش با اون یکیا فرق داره :دی گوکی اسم واقعی یا اصلیشه :دی گوتتس (استادشون) ، گوکن و گوکی :دی می دونی که (کسی نمی دونه هم بدونه :دی) گوکی هم یه زمان آدم بوده و این شکلی :

elxn0uexsz31rpjw531x.jpg

و همونطور که مثلاً الان به استاد ریو و کن میگن گوکن ، به این بنده خدا هم میگفتن گوکی :دی ولی ساتسویی نو هادو در مرحله ی آخر استفاده وقتی تمام بدن فرد رو فرا بگیره چهره ی اون فرد رو عوض میکنه :دی وقتی که گوکی کامل میره و خودش رو در اختیار ساتسویی نو هادو قرار میده گوکن ، گوتتس و سایاکا اونو دیگه به عنوان یه انسان نمی شناسن و از اون به بعد بهش میگن آکوما :دی خلاصه گوکی اسم اصلیشه و آکوما حکم لقبش رو داره ، هر دو اسم براش استفاده میشه حالا کدوم بیشتر استفاده بشه بسته به اونی داره که مدیا رو میسازه :دی ولی اون ابهتی که اسم گوکی داره ، آکوما نداره :دی

====

ویدئوی وگا اضافه شد :دی ممنون حامد :bighug:

آخرین ویرایش:
کپکام گفته قصد داره بازی رو تا آخر نسل ساپورت کنه. Mother of God:d البته جای تعجبی نیست. کافیه به بقیه نسخه ها نگاه بندازیم و ببینیم این یه سنت حساب میاد برای این سری:d

گوکی قضیه ـش با اون یکیا فرق داره :دی گوکی اسم واقعی یا اصلیشه :دی گوتتس (استادشون) ، گوکن و گوکی :دی می دونی که (کسی نمی دونه هم بدونه :دی) گوکی هم یه زمان آدم بوده و این شکلی :

elxn0uexsz31rpjw531x.jpg

و همونطور که مثلاً الان به استاد ریو و کن میگن گوکن ، به این بنده خدا هم میگفتن گوکی :دی ولی ساتسویی نو هادو در مرحله ی آخر استفاده وقتی تمام بدن فرد رو فرا بگیره چهره ی اون فرد رو عوض میکنه :دی وقتی که گوکی کامل میره و خودش رو در اختیار ساتسویی نو هادو قرار میده گوکن ، گوتتس و سایاکا اونو دیگه به عنوان یه انسان نمی شناسن و از اون به بعد بهش میگن آکوما :دی خلاصه گوکی اسم اصلیشه و آکوما حکم لقبش رو داره ، هر دو اسم براش استفاده میشه حالا کدوم بیشتر استفاده بشه بسته به اونی داره که مدیا رو میسازه :دی ولی اون ابهتی که اسم گوکی داره ، آکوما نداره :دی
انتظار داشتم اینو بگی:دی
ولی نه! این چیزی که تو میگی، یه چرندیات من درآوردیه که تو فیلم و انیمه هاش اوردن واسه گیج نشدن مخاطب وگرنه آکوما بعد از هیولا شدنش هم همون گوکی صدا میشه توسط بقیه شخصیت ها. شما برو نسخه های ژاپنی SFIV و SFIII رو نگاه کن، میزنه گوکی نه آکوما. (خودم نسخه ژاپنی SFIII رو دارم)
گوکی و آکوما جفتشون یعنی شیطان (همون قضیه ابلیس و شیطان که گفتم:دی)

انتظار داشتم اینو بگی:دی
ولی نه! این چیزی که تو میگی، یه چرندیات من درآوردیه که تو فیلم و انیمه هاش اوردن واسه گیج نشدن مخاطب وگرنه آکوما بعد از هیولا شدنش هم همون گوکی صدا میشه توسط بقیه شخصیت ها. شما برو نسخه های ژاپنی SFIV و SFIII رو نگاه کن، میزنه گوکی نه آکوما. (خودم نسخه ژاپنی SFIII رو دارم)
گوکی و آکوما جفتشون یعنی شیطان (همون قضیه ابلیس و شیطان که گفتم:دی)

دوباره این جمله رو بخون :

خلاصه گوکی اسم اصلیشه و آکوما حکم لقبش رو داره ، هر دو اسم براش استفاده میشه حالا کدوم بیشتر استفاده بشه بسته به اونی داره که مدیا رو میسازه :biggrin1:

گفتم بعد از اینکه تبدیل به آکوما میشه هر دو اسم براش به کار میره و اینکه از کدوم استفاده بشه بستگی به اونی داره که اثر رو داره میسازه و گرنه کسی قبل از آکوما شدنش بهش نمیگه آکوما ، حتی توی دوبله های انگلیسی هم بهش میگن گوکی :دی اینا چرندیات نیست ، داستان این بشره :دی اینجوری که تو از روی زیر نویس یا دیالوگ دو تا بازی داری حساب میکنی پس Evil Ryu هم اسمش ایول ریو نیست ، چون به محض اینکه ساتسویی نو هادو ریو رو در بر میگیره و ریو تبدیل میشه ، Ken صداش نمی زنه Evil Ryu و به اسم خودش یعنی Ryu صداش میکنه (مطمئن باش حتی اگه یه اسم ژاپنی و چمیدونم معنی دار درست و حسابی به جای Evil Ru هم میذاشتن شک نکن بازم کسایی مثل کن و بقیه توی اون حالت صداش میکردن ریو) ! اینجور چیزا بستگی به شرایط داره و اینکه ملت طرف رو به چه اسمی بخوان صدا کنن و یه امر طبیعیه و ربطی به چرند بودن یا نبودن داستان نداره :دی

من نگفتم تنهایی بازی می کردم گفتم با بچه های سایت تا حالا بازی نکردم چون آنلاین بازی نمیکردم
و خواهشا بیشتر برای من از کلمه نوب استفاده نکن چون با 7 سال بازی استریت فایتر فکر نکنم نوب محسوب بشم:d
See you in Field Brother ;)

دوباره این جمله رو بخون : خلاصه گوکی اسم اصلیشه و آکوما حکم لقبش رو داره ، هر دو اسم براش استفاده میشه حالا کدوم بیشتر استفاده بشه بسته به اونی داره که مدیا رو میسازه :biggrin1:گفتم بعد از اینکه تبدیل به آکوما میشه هر دو اسم براش به کار میره و اینکه از کدوم استفاده بشه بستگی به اونی داره که اثر رو داره میسازه و گرنه کسی قبل از آکوما شدنش بهش نمیگه آکوما ، حتی توی دوبله های انگلیسی هم بهش میگن گوکی :دی اینا چرندیات نیست ، داستان این بشره :دی اینجوری که تو از روی زیر نویس یا دیالوگ دو تا بازی داری حساب میکنی پس Evil Ryu هم اسمش ایول ریو نیست ، چون به محض اینکه ساتسویی نو هادو ریو رو در بر میگیره و ریو تبدیل میشه ، Ken صداش نمی زنه Evil Ryu و به اسم خودش یعنی Ryu صداش میکنه (مطمئن باش حتی اگه یه اسم ژاپنی و چمیدونم معنی دار درست و حسابی به جای Evil Ru هم میذاشتن شک نکن بازم کسایی مثل کن و بقیه توی اون حالت صداش میکردن ریو) ! اینجور چیزا بستگی به شرایط داره و اینکه ملت طرف رو به چه اسمی بخوان صدا کنن و یه امر طبیعیه و ربطی به چرند بودن یا نبودن داستان نداره :دی
تقریبا درسته صحبتت:دیمن یه سرچ کوچولو کردم. ظاهرا گوکی جدا ازااینکه به معنی شیطان بزرگ یا برتر شناخته میشه (Great Demon) در زمان ژاپن قدیم. به سامورایی های خیلی قدرتمند و گفته میشده که دنیا رو میگشتن تا حریفی پیدا کنن که بتونه اونا رو بکشه (!?WTF واقعا همچین آدمایی وجود داشتن؟) که خب دقیقا مناسب شخصیت آکومای خودمونه البته یه نکته دیگه هم هست اینکه نام آکوما تو ژاپن کلا ممنوعه و کسی حق نداره اسم یه فرد رو آکوما بذاره. حالا همه اینا به کنار... مهمترین و درستترین دلیلش فقط اینه:بخش USA کپکام از اسم گوکی خوشش نمیومد=)) دقیقا به همین دلیل هم اسم Rockman به Megaman تغییر کرد. البته کلا تغییر اسم ها اون زمان یه چیز عادی بوده و خیلی از بازی ها و انیمه ها اسم شخصیت هاشون تو نسخه انگلیسی تغییر میکرد:دی

آخرین ویرایش:
کپکام گفته قصد داره بازی رو تا آخر نسل ساپورت کنه. Mother of God:d البته جای تعجبی نیست. کافیه به بقیه نسخه ها نگاه بندازیم و ببینیم این یه سنت حساب میاد برای این سری:d
SF IV هم همینطوری بود فکر کنم تا اخر نسل هی Season Pas سال جدید بدن که باز خوبه تا هر دفعه SUPER و Ultra بذارن پشتش

SF IV هم همینطوری بود فکر کنم تا اخر نسل هی Season Pas سال جدید بدن که باز خوبه تا هر دفعه SUPER و Ultra بذارن پشتش
البته خلاقیتشون تو نام گذاری به شدت نم کشیده:دی
تو SFIII خیلی اسمای باحالی گذاشتن واسه هر آپدیت. (2nd Impact, 3rd Strike) به طور نچندان غیر مستقیم، خیلی راحت میشد فهمید که کدوم نسخه جدیدتره:دی

امیدوارم تو این نسل شاهد Super/Ultra Street Fighter V نباشیم و تغییرات رو مشابه Killer Instinct و بازیهای MOBA، از طریق آپدیت های اینترنتی اعمال کنن. البته همین که کپکام اشتباهی مثل DLC های Street Fighter X Tekken رو تکرار نکنه هم واسشون قدم خوبی میتونه باشه :دی

تقریبا درسته صحبتت:دیمن یه سرچ کوچولو کردم. ظاهرا گوکی جدا ازااینکه به معنی شیطان بزرگ یا برتر شناخته میشه (Great Demon) در زمان ژاپن قدیم. به سامورایی های خیلی قدرتمند و گفته میشده که دنیا رو میگشتن تا حریفی پیدا کنن که بتونه اونا رو بکشه (!?WTF واقعا همچین آدمایی وجود داشتن؟) که خب دقیقا مناسب شخصیت آکومای خودمونه البته یه نکته دیگه هم هست اینکه نام آکوما تو ژاپن کلا ممنوعه و کسی حق نداره اسم یه فرد رو آکوما بذاره. حالا همه اینا به کنار... مهمترین و درستترین دلیلش فقط اینه:بخش USA کپکام از اسم گوکی خوشش نمیومد=)) دقیقا به همین دلیل هم اسم Rockman به Megaman تغییر کرد. البته کلا تغییر اسم ها اون زمان یه چیز عادی بوده و خیلی از بازی ها و انیمه ها اسم شخصیت هاشون تو نسخه انگلیسی تغییر میکرد:دی

اصن فلسفه ی پیدایش ساتسویی نو هادو همینه ! سر همین گروه کلی جنگ و قتل و کشتار راه می افتاد تا حدی که اینا همه کسی رو میکشتن ، دشمن ، دوست ، هم پیمان ... رفته رفته همچین قدرتی توی وجود اینا تبدیل به فرمی به شکل ساتسویی نو هادو میشه و افرادی مثل آکوما هم از نواده ها و نسل های بعدی اینا هستن که تا این حد قادر به کنترل ساتسویی نو هادو هستن :دی

پ.ن : حالا چه اصراریه برای قبولوندن این موضوع به خودت دلیل بتراشی ؟ :دی

دلیل بتراشم؟ این دلیلایی که گفتم از خودم درنیاوردم که
biggrin1.gif
در کل حرفت رو قبول کردم.
biggrin1.gif
بگذریم...

بله خب از ویکی استفاده کردی :دی ولی اونجا بخش هاش جدا گونه آپدیت میشه و با روشن شدن مثلاً یه جریان یا هر چیزی دوباره همون بخش مربوطه آپدیت نمیشه و به جاش توی یه بخش دیگه قرار داده میشه :دی واسه همین بعضاً یه سری چیزای قدیمی توش به همون شکل می مونن :دی به عنوان مثال :

Ken saw the flash of the attack while running to the dojo, but arrived only to find Gouken on the floor.

اما چیزی که در اصل اتفاق می افته :

آخرین ویرایش:
پ.ن : حالا چه اصراریه برای قبولوندن این موضوع به خودت دلیل بتراشی ؟ :دی
دلیل بتراشم؟ این دلیلایی که گفتم از خودم درنیاوردم که:دی در کل حرفت رو قبول کردم.:دیبگذریم...

آقا دیروز تم نذاشتم امروز به جاش یه پنچ شش تا میذارم:دی فعلا تگ تیم خفن کشتی کج کارا رو داشته باشید تا بعد::دی

[video=aparat;XUIN2]http://www.aparat.com/v/XUIN2[/video]

اینم واسه R.Mika
Street Fighter V - تم میکا

بله خب از ویکی استفاده کردی :دی ولی اونجا بخش هاش جدا گونه آپدیت میشه و با روشن شدن مثلاً یه جریان یا هر چیزی دوباره همون بخش مربوطه آپدیت نمیشه و به جاش توی یه بخش دیگه قرار داده میشه :دی واسه همین بعضاً یه سری چیزای قدیمی توش به همون شکل می مونن :دی به عنوان مثال :

Ken saw the flash of the attack while running to the dojo, but arrived only to find Gouken on the floor.

اما چیزی که در اصل اتفاق می افته :

خوشم میاد کلا تا طرف مقابلت به طور کامل نگه "غلط کردم و کاملا حق با توئه" ول کنش نیستی:دی
والا وقتی میگم بگذریم یعنی دیگه بحثمون به تهش رسید و بیخیال حالا چه اصراریه هِی کشش میدی؟:دی

اولا اینکه این حرفایی که زدم از ویکی نبود و یه فرومی بود که چهارنفر داشتن بحث میکردن و اینا رو نوشته بودن. (الان برمیگرده میگه خب اونا از ویکی درآورده بودن:دی که خب به منچه که از کجا درآورده بودن:دی)
بعد حالا این داستانی که نوشتی واسه ما چه ربطی به بحث داشت آخه؟:دی چیزایی که گفتم مگه من درآوردی یا اشتباه بود که همچین مثالی زدی؟ تو گفتی داری دلیل میتراشی که منم گفتم نه اینا رو یه جا خونده بودم و از خودم درنیاوردم. (که اونجا هم فکر نمیکنن اشتباه گفته باشن و دلیلشون واسه تغییر اسم گوکی کاملا با عقل جور درمیاد)
در ضمن این شخصیت با اسم اکوما و گوکی و یعضی جاها هردو، فقط تو کشورهای دیگه شناخته میشه و تو ژاپن فقط گوکی ـه . آکوما کلا قرار نبود اسم این شخصیت باشه. (الان باز نیای بزنی تو سرم بگی منم همینو گفتم و چه و چه و چه. این یه خط رو کلی واسه همه گفتم که شاید این بحث عجیب قریبمون گیجشون کرده باشه)

پ.ن: این مانگا رو از کجا گیر آوردی؟ اصلا مانگاهای اس اف کجا هست؟ انیمه هاش رو قورت دادیم رفت، فیلماش هم مالی نیستن.

خوشم میاد کلا تا طرف مقابلت به طور کامل نگه "غلط کردم و کاملا حق با توئه" ول کنش نیستی:دی
والا وقتی میگم بگذریم یعنی دیگه بحثمون به تهش رسید و بیخیال حالا چه اصراریه هِی کشش میدی؟:دی

اولا اینکه این حرفایی که زدم از ویکی نبود و یه فرومی بود که چهارنفر داشتن بحث میکردن و اینا رو نوشته بودن. (الان برمیگرده میگه خب اونا از ویکی درآورده بودن:دی که خب به منچه که از کجا درآورده بودن:دی)
بعد حالا این داستانی که نوشتی واسه ما چه ربطی به بحث داشت آخه؟:دی چیزایی که گفتم مگه من درآوردی یا اشتباه بود که همچین مثالی زدی؟ تو گفتی داری دلیل میتراشی که منم گفتم نه اینا رو یه جا خونده بودم و از خودم درنیاوردم. (که اونجا هم فکر نمیکنن اشتباه گفته باشن و دلیلشون واسه تغییر اسم گوکی کاملا با عقل جور درمیاد)
در ضمن این شخصیت با اسم اکوما و گوکی و یعضی جاها هردو، فقط تو کشورهای دیگه شناخته میشه و تو ژاپن فقط گوکی ـه . آکوما کلا قرار نبود اسم این شخصیت باشه. (الان باز نیای بزنی تو سرم بگی منم همینو گفتم و چه و چه و چه. این یه خط رو کلی واسه همه گفتم که شاید این بحث عجیب قریبمون گیجشون کرده باشه)

پ.ن: این مانگا رو از کجا گیر آوردی؟ اصلا مانگاهای اس اف کجا هست؟ انیمه هاش رو قورت دادیم رفت، فیلماش هم مالی نیستن.

پاشو بیا بگو غلط کردی تا ولت کنم :دی
در مورد اون قسمت قرمز که نوشتی میام میزنم سیاه و کبودت میکنما :دی تو که هی میگی انیمه ها رو جوییدی مگه ندیدی توی انیمه ی SF IV کن برمیگرده میگه : آکوما نو چیکارا ...
اصن همینی که تو میگی ، بحثو ول کن بره :دی

پاشو بیا بگو غلط کردی تا ولت کنم :دی
در مورد اون قسمت قرمز که نوشتی میام میزنم سیاه و کبودت میکنما :دی تو که هی میگی انیمه ها رو جوییدی مگه ندیدی توی انیمه ی SF IV کن برمیگرده میگه : آکوما نو چیکارا ...
آناناس:دی بشین تا بگم:دی
نه راستش من همه انیمه ها رو دوبله انگلیسی دیدم:دی

نه دیگه نسل قبل ساپورت کپکام اینطوری بود:

SFIV 2008-2010
SSFIV 2010-2011
SSFIV:AE 2011-2014
USFIV 2014-2016

یعنی هر سری نسخه جدید میومد دیگه نسخه قبلی ساپورت نمیشد و هوادارا باید میرفتن نسخه جدید رو میخریدن. پس در واقع SF IV فقط دو سال ساپورت شد٬ SSF IV یکسال و... به همین صورت. ولی الان کپکام هدفش با SFV اینکه که تمام نسل همین یه ورژن و همین دیسکی که هفته دیگه قراره بخریم رو ساپورت کنه :دی برای همین تا الان بارها تاکید کردن که دیگه ورژن سوپر٬ اولترا و... نمیبینیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or