PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
نه دیگه نسل قبل ساپورت کپکام اینطوری بود:

SFIV 2008-2010
SSFIV 2010-2011
SSFIV:AE 2011-2014
USFIV 2014-2016

یعنی هر سری نسخه جدید میومد دیگه نسخه قبلی ساپورت نمیشد و هوادارا باید میرفتن نسخه جدید رو میخریدن. پس در واقع SF IV فقط دو سال ساپورت شد٬ SSF IV یکسال و... به همین صورت. ولی الان کپکام هدفش با SFV اینکه که تمام نسل همین یه ورژن و همین دیسکی که هفته دیگه قراره بخریم رو ساپورت کنه :دی برای همین تا الان بارها تاکید کردن که دیگه ورژن سوپر٬ اولترا و... نمیبینیم :دی

درست یادم نیست علی ولی فک کنم این نسخه ها با پرداخت یه مبلغی قابل تبدیل به ورژن بعدی بودن ها ! :دی حالا نمی دونم از همون اول SF IV به SSF IV تبدیل میشد یا نه ولی بعد از اون قشنگ پیغام هاش برام میومد که نسخه ی SSF IV ـتونو با فلان دلار می تونید به SSF IV AE ارتقا بدین و به همین ترتیب بعد از اون به USF IV :دی فقط بحثی که این وسط بود این ارتقاها با دریافت یه مبلغی انجام میشد ولی الان ظاهراً رایگانه :دی
به نظرم یه کم بی انصافیه هر کدوم اینا رو یه بازی جدا حساب کنیم حتی با وجود نسخه های فیزیکی متفاوت :دی

درست یادم نیست علی ولی فک کنم این نسخه ها با پرداخت یه مبلغی قابل تبدیل به ورژن بعدی بودن ها ! :دی حالا نمی دونم از همون اول SF IV به SSF IV تبدیل میشد یا نه ولی بعد از اون قشنگ پیغام هاش برام میومد که نسخه ی SSF IV ـتونو با فلان دلار می تونید به SSF IV AE ارتقا بدین و به همین ترتیب بعد از اون به USF IV :دی فقط بحثی که این وسط بود این ارتقاها با دریافت یه مبلغی انجام میشد ولی الان ظاهراً رایگانه :دی
به نظرم یه کم بی انصافیه هر کدوم اینا رو یه بازی جدا حساب کنیم حتی با وجود نسخه های فیزیکی متفاوت :دی

مسئله دقیقا همینه احسان :دی با پرداخت به مبلغی تو ورژن قبلیت رو ول میکردی و میرفتی سروقت ورژن جدید. یعنی بهرحال ساپورت ورژن قبلی تموم میشد و باید برای ادامه ساپورت (و همراه بودن با کامیونیتی) حتما میرفتی سروقت نسخه جدید :دی

بزرگترین تفاوت SFV همینه که دیگه لازم نیست برای ورژن های جدید پول بدیم و همین نسخه ای که میگیریم تا آخر نسل ساپورت میشه :دی

Road Map کپکام برای عرضه کانتنت در طول سال:

امیدوار بودم مود های بیشتری به بازی اضافه کنند ولی ظاهرا سال اول رو باید با همینایی که توی بازی هست سر کنیم :(

علی دیگه چی میخوای از بازی؟
SF IV فقط یه Trial داشت و یه بخش آنلاین و یه آرکید. دیگه هیچی نداشت.
اینجا Survival هم اضافه کردن که به شدت کمبودش حس میشد. بخش داستانی هم برای شماها (:d) و ...

علی دیگه چی میخوای از بازی؟
SF IV فقط یه Trial داشت و یه بخش آنلاین و یه آرکید. دیگه هیچی نداشت.
اینجا Survival هم اضافه کردن که به شدت کمبودش حس میشد. بخش داستانی هم برای شماها (:d) و ...
علی حداقل انتظار داشتم در طول سال یه چندتا استیج جدید هم به بازی اضافه کنند :( یا یکم همون بخش Arcade رو سر و سامون بدن و یه Expansion ‍‍ی چیزی براش بدن چون الان ۴ تا فایت برای این بخش خیلی کمه. یا مثلا بعدا یه بخش Tag Battle یا 3vs3 به بازی اضافه کنند :دی

خلاصه دقیقا نمیدونم چی میخواستم ولی خب وقتی توی تریلر نوشت New Modes یه جورایی انتظار داشتم سال اول بخشای بیشتری برای بازی ببینیم :دی البته اینکه گفتن کل نسل ساپورت میشه امیدوار کننده است و مطمئنم سالهای بعدی جبران میکنند ولی خب اون موقع دیگه من و تو جای دیگه ای هستیم و به بازی دسترسی نداریم :(

علی حداقل انتظار داشتم در طول سال یه چندتا استیج جدید هم به بازی اضافه کنند :( یا یکم همون بخش Arcade رو سر و سامون بدن و یه Expansion ‍‍ی چیزی براش بدن چون الان ۴ تا فایت برای این بخش خیلی کمه. یا مثلا بعدا یه بخش Tag Battle یا 3vs3 به بازی اضافه کنند :دی

خلاصه دقیقا نمیدونم چی میخواستم ولی خب وقتی توی تریلر نوشت New Modes یه جورایی انتظار داشتم سال اول بخشای بیشتری برای بازی ببینیم :دی البته اینکه گفتن کل نسل ساپورت میشه امیدوار کننده است و مطمئنم سالهای بعدی جبران میکنند ولی خب اون موقع دیگه من و تو جای دیگه ای هستیم و به بازی دسترسی نداریم :(
استیج رو که با معرفی کرکتر اضافه میکنن یحتمل. بخش آرکید هم از اسمش معلومه و همیشه همینطوری بوده براش. استوری رو هم که گفتن اصل کار توی مارس میاد. تگ بتل هم شدنی نیست بازی از ریشه برای این موضوع طراحی نشده. 3vs3 هم توی آنلاین و Team Battle شدنی هست به احتمال خیلی زیاد.
من خودم فقط یه Survival میخواستم که اضافه شده
biggrin1.gif
به غیر از اون دیگه هیچی نمیخوام کلا.
من قولت میدم کاری کنم تو بگی مود های بازی زیاد هم هست. کاری میکنم شماها از آنلاین بیرون نیایین و صبح و شب بچسبین بهش و کلا Single Player رو فراموش کنین. کارتون بشه تمرین کردن و مسابقه دادن:biggrin1: تا اون موقع مذکور هنوز من 6 ماه فرصت دارم:biggrin1: تو هم شاید 2 ماه بیشتر از من فرصت داشته باشی:biggrin1: کلی وقت هست نگران نباشه:biggrin1:
چلنجا/تریلا چقدر کمه؟ 10 تا فقط؟
احتمال میدم به خاطر سیستم بازی باشه. چون کنسل کردن به صورت FADC در کار نیست که بتونی کمبو رو بزرگ تر کنی. البته از نظر منم خیلی کمه ولی باید منتظر بود و دید همین 10 تا تمام حالاتی که یه کرکتر میتونه کمبو بزنه رو پوشش میده یا نه:-?

آخرین ویرایش:
احتمال میدم به خاطر سیستم بازی باشه. چون کنسل کردن به صورت FADC در کار نیست که بتونی کمبو رو بزرگ تر کنی. البته از نظر منم خیلی کمه ولی باید منتظر بود و دید همین 10 تا تمام حالاتی که یه کرکتر میتونه کمبو بزنه رو پوشش میده یا نه:-?

درسته FADC نیست ولی V-Trigger Cancel و V-Skill Cancel داریم اینجا, من اول دیدم زدی تریل ها فک کردم از چلنج جدائه و تریل برای یادگیریه اولیه اس و چلنجا میره برا کمبوهای حرفه ای تر و پیچیده تر، ولی ده تا بخواد جفتشو ساپورت کنه واقعا کمه.

راجب مود ها من ترجیح میدادم مودایی مثل M.O.M گیلتی گیر ، Abyss بلیزبلو ، یا میشن های گیلتی گیر باشه ولی اگه بشه راحت با این نت آنلاین بازی کرد غیر تریلا هیچی نیاز نیس :d

با توجه به اینکه چلنجا از اول در دسترس نیست تا موقع اومدنشون خیلی جالب میشه قضیه :d واقعا سخت میشه یادگیری برای تازه کارا :d

درسته FADC نیست ولی V-Trigger Cancel و V-Skill Cancel داریم اینجا, من اول دیدم زدی تریل ها فک کردم از چلنج جدائه و تریل برای یادگیریه اولیه اس و چلنجا میره برا کمبوهای حرفه ای تر و پیچیده تر، ولی ده تا بخواد جفتشو ساپورت کنه واقعا کمه.

راجب مود ها من ترجیح میدادم مودایی مثل M.O.M گیلتی گیر ، Abyss بلیزبلو ، یا میشن های گیلتی گیر باشه ولی اگه بشه راحت با این نت آنلاین بازی کرد غیر تریلا هیچی نیاز نیس :d

با توجه به اینکه چلنجا از اول در دسترس نیست تا موقع اومدنشون خیلی جالب میشه قضیه :d واقعا سخت میشه یادگیری برای تازه کارا :d
کنسل با V-Trigger دیگر Dash Cancel نداره یا مثل Roman Cancel نیست. فقط 1 بار میشه کنسل کرد و کمبو رو ادامه داد ولی سیستم FADC دو بار اجازه کنسل کردن میداد و کمبوها بزرگ تر میشدن.
من معمولا Challenge ها و Trial ها رو یکی در نظر میگیرم. اون Tutorial هست که اصول اولیه بازی رو یاد میده.
حالا نکته مهم رو دقت کن، SF IV برای هر کرکتر 24 تا Trial داشت که تا دوازدهمی، فقط Special Move ها رو یاد میداد که خب اینا اصلا حساب نمیشن. توی عکس که نگاه کنی، میبینی روی Trial #3، حدود 4 خط حرکت نوشته که باید بزنی:d میشه نتیجه گرفت دیگه توی SF V نیومدن الکی Special Move ها رو بذارن و فقط کمبوها رو گذاشتن و در نتیجه با همون SF IV برابر میشه:d

مودها رو هم منم دوست داشتم زیاد میبودن ولی آخر سر محدودن و وقتی تموم بشن دیگه سراغشون نمیری. اگر واقعا آنلاین بازی خوب باشه، اصلا و ابدا نیازی به مودهای اضافی نیست.

اگه Trial ها در حد SF IV باشن که رسما پوست ملت کنده هست:d که البته بعید میدونم به اندازه اونا سخت باشن چون کپکام گفته توی SF V دیگه حرکات 1 فریم نداریم و همین باعث میشه لینک کردن بین حرکات راحت تر و در نتیجه کمبو زدن آسون تر بشه.
توی SF IV پر بود از حرکات 1 فریم که رسما طرف نابود میشد تا یه حرکت 1 فریم رو به زور اجرا کنه.

- - -ویرایش - - -

بخش Challenge Mode شامل 4 بخش میشه:

• [*=left]Battle Tips: Learn the ins and outs of Street Fighter V through helpful demonstration and tutorial content. Contains content for each of the 16 characters, as well as advice geared towards all levels of players. – Available March 2016

• [*=left]Trials: Put your skills to the ultimate test with combo trials for all 16 characters, ranging from basic to pro combos. – Available March 2016

• [*=left]Targets: Complete daily renewing goals to earn fight money, in-game titles, and other cool content. – Available soon after launch

• [*=left]Extra Battle: Fight against special CPU bosses in the ultimate challenge. Earn in-game rewards upon completion. – Available soon after launch

کنسل با V-Trigger دیگر Dash Cancel نداره یا مثل Roman Cancel نیست. فقط 1 بار میشه کنسل کرد و کمبو رو ادامه داد ولی سیستم FADC دو بار اجازه کنسل کردن میداد و کمبوها بزرگ تر میشدن.
من معمولا Challenge ها و Trial ها رو یکی در نظر میگیرم. اون Tutorial هست که اصول اولیه بازی رو یاد میده.
حالا نکته مهم رو دقت کن، SF IV برای هر کرکتر 24 تا Trial داشت که تا دوازدهمی، فقط Special Move ها رو یاد میداد که خب اینا اصلا حساب نمیشن. توی عکس که نگاه کنی، میبینی روی Trial #3، حدود 4 خط حرکت نوشته که باید بزنی:d میشه نتیجه گرفت دیگه توی SF V نیومدن الکی Special Move ها رو بذارن و فقط کمبوها رو گذاشتن و در نتیجه با همون SF IV برابر میشه:d

مودها رو هم منم دوست داشتم زیاد میبودن ولی آخر سر محدودن و وقتی تموم بشن دیگه سراغشون نمیری. اگر واقعا آنلاین بازی خوب باشه، اصلا و ابدا نیازی به مودهای اضافی نیست.

اگه Trial ها در حد SF IV باشن که رسما پوست ملت کنده هست:d که البته بعید میدونم به اندازه اونا سخت باشن چون کپکام گفته توی SF V دیگه حرکات 1 فریم نداریم و همین باعث میشه لینک کردن بین حرکات راحت تر و در نتیجه کمبو زدن آسون تر بشه.
توی SF IV پر بود از حرکات 1 فریم که رسما طرف نابود میشد تا یه حرکت 1 فریم رو به زور اجرا کنه.
Tutorial که قضیه اش فرق میکنه، بیشتر منظورم از یادگیری اولیه یه چیزی شبیه 12تا چلنج اول SFIV بود :d یعنی یه سری تریل برای تمرین کردن Special Move های کرکتر یا کمبو های خیلی ساده.

آره آنلاین اگه قوی باشه بودن مود ها ضروری نیست ولی یه مودی مثل میشن های GG به نظرم نیازه واقعا، چون باعث میشه برای مثال به موقع Counter کردن رو یاد بگیری آنتی ایر زدنو یاد بگیری و و و ... که حدسم اینه همون چلنجای روزانه همچین چیزایی رو ساپورت کنه.

تریلا هم به احتمال زیاد همینجوری که میگی هست ولی بازم 10 تا کمه به نظرم :d امیدوارم راضی کننده باشه و خیلی بازی ساده نشده باشه.

ویرایش:
بخش Challenge Mode شامل 4 بخش میشه:

Ranging from basic to pro combos?
اینجوری کلا 4-5تا کمبو حرفه ای ‌میمونه، عجیب کمه.

بخش Extra Battle جالب میزنه :d

با این سطح توقع های فعلی من موندم شماها چه جوری با بهترین فایتینگ نسل پیش (SF IV) کنار اومدید :دی اونجا نصف امکانات فعلی هم توی بازی نبود :دی Trail و Story و Challenge و... سر جمع همگیش در پر و پیمون ترین حالت کار واسه 5-6 ساعته ! شاید این Trail ها و Challenge ها براتون هیجان انگیز باشه ولی اکثرش صرفاً حکم ارضا کردن این غریضه رو توی شما داره که به خودتون افتخار کنید فلان حرکات یه کرکتر رو فول کردید ولی در واقعیت توی یه مبارزه ممکنه 90% ـشون اصلاً به کارتون هم نیاد :دی شماها باید برید بشینید BnB کرکترتونو یاد بگیرید و لحظه به لحظه ویدئو و اخبارش رو دنبال کنید و سعی کنید کاربردی ترین چیزهایی که براش کشف میشه رو یاد بگیرید و انقد اونا رو تمرین کنید تا ملکه ی ذهنتون بشه ، که در این صورت مطمئن باشید به جز بخش آنلاین و Training Stage وقت به هیچ جای دیگه ای نمیرسه :دی

من بیشتر نگران اینم که بازی زیادی ساده شده باشه اگه نه A Combo Thread = Millions of Trails :d

آخرین ویرایش:
با این سطح توقع های فعلی من موندم شماها چه جوری با بهترین فایتینگ نسل پیش (SF IV) کنار اومدید :دی اونجا نصف امکانات فعلی هم توی بازی نبود :دی Trail و Story و Challenge و... سر جمع همگیش در پر و پیمون ترین حالت کار واسه 5-6 ساعته ! شاید این Trail ها و Challenge ها براتون هیجان انگیز باشه ولی اکثرش صرفاً حکم ارضا کردن این غریضه رو توی شما داره که به خودتون افتخار کنید فلان حرکات یه کرکتر رو فول کردید ولی در واقعیت توی یه مبارزه ممکنه 90% ـشون اصلاً به کارتون هم نیاد :دی شماها باید برید بشینید BnB کرکترتونو یاد بگیرید و لحظه به لحظه ویدئو و اخبارش رو دنبال کنید و سعی کنید کاربردی ترین چیزهایی که براش کشف میشه رو یاد بگیرید و انقد اونا رو تمرین کنید تا ملکه ی ذهنتون بشه ، که در این صورت مطمئن باشید به جز بخش آنلاین و Training Stage وقت به هیچ جای دیگه ای نمیرسه :دی

من بیشتر نگران اینم که بازی زیادی ساده شده باشه اگه نه A Combo Thread = Milions of Trails
yahoo_4.gif

فک نکنم ! خود اونو چند بار مصاحبه کرده و اشاره کرده که برای حرفه ایها هنوز بازی سخته :دی این چیزایی هم که علی در مورد ساده تر کردن بازی زد دلیلش اینه که جمعیت زیادی جذب بازی بشن ، به بیان ساده تر از یه جا بازی رو ساده کردن ولی از یه جای دیگه سختش کردن :دی چون با هم تعارف که نداریم بازی ای که تمام تمرکزش رو فقط و فقط بخواد روی سخت کردن و به شدت خشک نگه داشتن بازی بذاره محکوم به نابودیه ، بازی هایی که با همین سیستم از صحنه ی گیمینگ کنار رفتن واقعاً کم نیستن :دی اگه واقعاً اونو بتونه بازی رو انعظاف پذیر کرده باشه در حدی که هم جمعیت جدید جذب بازی بشن و بازی کردن براشون راحت تر بشه و هم بازی هنوز برای پلیرهای حرفه ای سخت باشه ، میشه گفت معجزه کرده :دی حالا طی چند هفته ی آینده تا حدودی معلوم میشه مکانیزم های جدید تا چه حد هیجان انگیز و مقبولن :دی

====

تریار معرفی لاورا هم اضافه شد :دی
حامد @};-

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or