PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
اینقدر این بنده خدا حامد رو احضار نکنید :دی بیا:

چه خبره؟:d
باو به فکر ما هم باشید:دی یکی بی زحمت 720 یا 480 بذاره:دی
با تشکر

- - -ویرایش - - -

ایمان هستم یک نوب :|در حد حریف تمرینی هایی که ساکن یه جا وای میستن :دی :|
سلام نوب:دینگران نباش نصف بچه های اینجا (من جمله خودم:دی) تو دیوارن. تا آنلاین بازی نکنی بازی دستت نمیاد.وقتی با هوش مصنوعی بازی میکنی، بازی کاملا قابل پیش بینیه. من نوعی تو حالت hardest با یکی مثل زانگیف که اصلا هم تخصصم نیست عین آب خوردن تا آخر رفتم. بقیه هم همینطوره. حالا با همون زانگیف حمید که کلا اس اف چهارش زیاد خوب نیست رو یه بار هم نتونستم ببرم:دی اصلا نمیتونستم تکون بخورم.شما اگه بشینی با فامیلی، کسی بشینی بازی کنی، بیشتر پیشرفت میکنی.من تا قبل از بازی با صفیر صلح، اصلا نمیدونستم سیستم فوکوس به چه دردی میخوره:دی نحوه بازی کردنم به خیال خودم خیلی خوب بود ولی در اصل "افتضاح" بود.وقتی با یه به اصطلاح حرفه ای بازی میکنی، یه دریچه دیگه از بازی بروت باز میشه. انگار اصلا اولین باره که تازه داری SF رو میشناسی.خلاصه اینکه خودتو آماده کن که قراره کلی کتک بخوری:دی

دوز اسپویلش برای یکی مثل من که اپنینگ بازی رو ندیده چقدره علی ؟ :دی

وحشتناک بالا :دی

راستی تریلر دوتا سوتی هم داشت. اسم Bison اشتباهی مینویسه Vega و بجای خود Vega هم مینویسه ‌Balrog :))

چه خبره؟:d
باو به فکر ما هم باشید:دی یکی بی زحمت 720 یا 480 بذاره:دی
با تشکر
720p/60fps

:d

قصد جسارت ندارم ولی اگه تا حالا SF رو تنهایی بازی کردی و با کسی جز AI بازی نکردی جزو دسته نووب و شروع کننده حساب میشی:D
من نگفتم تنهایی بازی می کردم گفتم با بچه های سایت تا حالا بازی نکردم چون آنلاین بازی نمیکردم
و خواهشا بیشتر برای من از کلمه نوب استفاده نکن چون با 7 سال بازی استریت فایتر فکر نکنم نوب محسوب بشم:d

اینقدر این بنده خدا حامد رو احضار نکنید :دی بیا:

حامد یه دونه-س:biggrin1: Our Savior:biggrin1:
ممنون علی:biggrin1:
دوز اسپویلش برای یکی مثل من که اپنینگ بازی رو ندیده چقدره علی ؟ :دی
نبینی بهتره چون اپنینگ تقریبا توش کامل هست:biggrin1:
وحشتناک بالا :biggrin1:

راستی تریلر دوتا سوتی هم داشت. اسم Bison اشتباهی مینویسه Vega و بجای خود Vega هم مینویسه ‌Balrog :))
سوتی نیست علی:biggrin1: اسامی این ها توی ژاپنی جا به جا هستن:biggrin1: یعنی تو ژاپن واقعا همینطور صداشون میکنن. که بعدا برای رفع ابهام، لقب بهشون میدن (فقط همین 3 نفر هستن که لقب دارن):

Bison = Dictator
Vega = Claw
Balrog = Boxer

آخرین ویرایش:
سوتی نیست علی:biggrin1: اسامی این ها توی ژاپنی جا به جا هستن:biggrin1: یعنی تو ژاپن واقعا همینطور صداشون میکنن. که بعدا برای رفع ابهام، لقب بهشون میدن (فقط همین 3 نفر هستن که لقب دارن):

Bison = Dictator
Vega = Claw
Balrog = Boxer

جدا؟ یعنی الان توی نسخه ژاپنی به ‌Bison میگن Vega؟ لول :دی

جدا؟ یعنی الان توی نسخه ژاپنی به ‌Bison میگن Vega؟ لول :دی
آره:biggrin1:

• The boxer known as M. Bison in Japan, and Balrog elsewhere.
  • The dictator of Shadaloo known as Vega in Japan, and M. Bison elsewhere.
  • The claw-wielding fighter known as Balrog in Japan, and Vega elsewhere.
اسامی انگلیسیشون میشه همونی که همه میشناسن:biggrin1:

بحثش پیش اومد دلیلشم بگم :دی توی ژاپن به بالراگ فعلی به خاطر همین مایک تایسونی که حمیدوس اشاره کرد بهش میگفتن بایسون ، که کپکام آمریکا به خاطر جلوگیری از دادگاهی شدن به خاطر این شباهت میان اسم ها رو تغییر میدن و از اونجایی که به نظرشون اسم وگا برای بایسون فعلی (دیکتاتور) اسم با ابهتی نبوده اسمش رو از وگا به بایسون تغییر میدن. اسم وگا رو به خاطر هویت اسپانیایی Claw میذارن روش و بالراگ هم میرسه به بوکسور :دی

یه سری نکات جالب دیگه پیرامون همین قضایا هم هست:خیلیا ممکنه فکر کنن که اولین حضور بوکسور در SFII بوده درحالی که ایشون در اولین نسخه هم حضور داشتن با نام Mike که زمینش هم زیر اون کوهه بود که کله رئیس جمهورای امریکا روش حک شده بود (اگه اشتباه نکنم) :دیآکوما هم همین قضیه اسم رو داره ولی واسه اون یخورده جالبتره. تو نسخه های ژاپنی به آکوما میگن Gouki ولی تو نسخه غیر ژاپنی شده Akuma حالا فرقش چیه؟ هیچی:دی جفتشون کلمه ژاپنی هستن به معنی شیطان:دیعین این میمونه که تو ایران بهش بگی ابلیس بعد تو کشورای دیگه بهش بگن شیطان که هردو یه معنی میده و از یه زبونه. حالا دلیل اینکار چی بوده نمیدونم.شخصیت Oni هم همین قضیه رو داره. تو انگلیسی بهش میگن Oni ولی تو ژاپن قبل Oni یه چیز دیگه هم میاد که یادم نیستنتیجه گیری: ?What the hell is going on :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or