PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
آخ آخ پسرم اشتباه کردی :دی بتای آخری هم ظاهرا سه روز بوده :دی 30, 31 و 1 فبریه.
Street Fighter V Beta IV Thread: Jan 30-31 - NeoGAF

ولی خب آره، منم امیدوارم اشتباه کرده باشه، چون خداییش بُردن 1000 تا Ranked Match برای باز کردن یه شخصیت جدید خیلی وحشتناکه :| :d

اون 30 و 31 ـم فک کنم تست آزمایشی بوده که بیشتر روی ریجن 1 باز میشه :دی بتاهای قبلی هم یه چند روز قبل از عرضه ، بتای ازمایشی رو باز میذاشتن که من از ریجن 2 نمی تونستم برم توش :دی اصلش همون 1 روز بود که نصفشم بیرون بودم :دی دیگه برای یه نسف روز 3-4 گیگ دنلد نکردم :دی

پ.ن: ملت دارن از همین الان برای هم شاخ و شونه میکشن... خدا بخیر بگذرونه :-s:d

اصن جو تاپیک بد سنگین شده :دی کی به کیه ، من کیم ، ما کجاییم ؟ :دی

===

ضمناً برای تازه واردها یه خبر خوب بدم ، اونم اینکه مقاله ای که شونصد ماهه دارم روش کار میکنم اواخرشه و همین روزا توی سایت میذارمش :دی یه شمای کلی از SF بهتون میده از تمام جهات ، گیم پلی + اصطلاحات + چی پشت ساخت SF میگذره + اینکه SF چی هست + کرکترها و یونیورس بازی :دی

- - -ویرایش - - -

لیست تروفی های بازی هم اومد :دی

http://www.exophase.com/game/street-fighter-v-ps4/trophies/

اون 30 و 31 ـم فک کنم تست آزمایشی بوده که بیشتر روی ریجن 1 باز میشه :دی بتاهای قبلی هم یه چند روز قبل از عرضه ، بتای ازمایشی رو باز میذاشتن که من از ریجن 2 نمی تونستم برم توش :دی اصلش همون 1 روز بود که نصفشم بیرون بودم :دی دیگه برای یه نسف روز 3-4 گیگ دنلد نکردم :دی

اصن جو تاپیک بد سنگین شده :دی کی به کیه ، من کیم ، ما کجاییم ؟ :دی

===

ضمناً برای تازه واردها یه خبر خوب بدم ، اونم اینکه مقاله ای که شونصد ماهه دارم روش کار میکنم اواخرشه و همین روزا توی سایت میذارمش :دی یه شمای کلی از SF بهتون میده از تمام جهات ، گیم پلی + اصطلاحات + چی پشت ساخت SF میگذره + اینکه SF چی هست + کرکترها و یونیورس بازی :دی
دستتو بوسیدم دمت گرم ! :x
===
اقایون باید یه رده بندی بکنیم مثلا حرفه ای ها : مثل صفا ، حمید و سیف علی ! :d
رو به پشرفت : مثل خودم :d
تازه کارها : برا کسایی که کلا این سری را بازی نکردن :d
احسان ، علی دانته مرتضی و ... بیاید سطح بازی تون را مشخص کنید :d

===

قربونت :دی وظیفه ای بود که گردنم بود :دی
من با اوس حمید چونلی رو توی SF IV تمرین کردم و آمارشو درآوردم :دی (حمیدوس نه ، اوس حمید :دی فرقش اینه که حمیدوس چونلی هیتره و اوس حمید چونلی پلیر :دی) ولی خب حدود 100 ساعت مفید (بدون در نظر گرفتن بازیهای قبلیم یا قبل از شروع کار کردن با اوس حمید) اینا روی SF IV وقت گذاشتم :دی قطعاً 100 ساعت خیلی کمه و اصلاً زیاد نیست ولی خب کامل با SF آشنام :دی حالا خودت ببین کجام :دی

نکته جالب قضیه اینه که من و حمید و صفا بازی رو نداریم هنوز:)):|
حمید که میگه حس بازیو ندارم .... صفا هم دیر یا زود میخره :)

- - -ویرایش - - -

===
یه سری هم مثل ما هستیم :) که مثل که با هم بازی نکردیم :))) نمیدونم ایمان رو میشناسید یا نه اونم جزو بالایها هست !!!

===

من نوب تاپیکم :دی کلا من رو بزارید در دسته کتک خورها :دی

من نوب تاپیکم :دی کلا من رو بزارید در دسته کتک خورها :دی
نگران نباش منم اغراق کردم ! :dبا اینکه 50-60 ساعت پلی دادم هنوز نوبم ،(10 تا ضربه از سیف علی میخوردم 10 تا از دیوار بعد تا به خودم میومدم میدیدم یه ULTE روم پیاده شده !b-( ) باهم تمرین میکنیم پیشرفت میکنیم :d

===
یه لول God هم داریم که درحال حاظر فقط متعلق به خودمه.:دی
به اون دسته از افرادی تعلق میگیره که کلا حرف زیاد میزنن:دی
کاملش میشه God of Talking:دی

من علاقه به پیشرفت دارم ، حالا نمدونم تا حد مطلوب پیشرفت بکنم یا نه :دی
ببین پیشرفت که همه میکنن. لازمه-ش اینه که واقعا بخوای پیشرفت کنی و مثل یه ورزش رزمی، همیشه باید تمرین داشته باشی. یکی از پلیرهای حرفه ای SF میگفت که برای اینکه بتونین توی یه فایتینگ پیشرفت کنین، نباید سمت بازی های دیگه (به خصوص فایتینگ های دیگه) برین. تمرین مداوم، دیدن بازی های پلیرهای حرفه ای و بیرون کشیدن نکاتشون، مطالعه هر کرکتر و خوندن فریم حرکاتشون برای اینکه بدونی چی داره و چه کارهایی میتونی بکنی، جز اصلی ترین موارد یادگیری یه فایتینگ درست و حسابی هستن.
مواقعی هم هست که واقعا ناامید میشین. مواقعی پیش میاد که میگین این بازی برای من ساخته نشده و من نمیتونم توش پیشرفت کنم. مواقعی هم هست که میگین برم سراغ یه بازی دیگه و الکی وقتمو توی بازی که نمیتونم توش پیشرفت کنم هدر ندم ولی باید بدونین که محدودیت توی ذهن شماست. این چیزا خصوصا اوایل که با افراد سطح بالا بازی میکنین براتون پیش میاد (همونطور که برای خودم پیش اومد) ولی باید سمج باشین و به خودتون بگین دفعه بعد فلان اشتباه رو نمیکنم. دفعه بعد هم مطمئنا بازم میخورین و میبازین ولی از عملکردتون راضی هستین چون SF فقط در مورد بردن نیست. در مورد اینه که لحظه به لحظه بازی رو زیر ذره بین داشته باشین و از عملکردتون راضی باشین حتی اگه این عملکرد توی دفاع یه ضربه خلاصه بشه که دفعه قبل نمیتونستین دفاعش کنین.

آخرین ویرایش:

من چون با بچه ها بازی نکردم نمیتونم نسبت بگیرم, منو یه فایتینگ باز بدونین ولی SF باز ندونین :d هروقت تایمینگای SFV دستم اومد فک کنم بشه Pro حسابم کرد :d (تعریف از خود هست :d)

ببین پیشرفت که همه میکنن. لازمه-ش اینه که واقعا بخوای پیشرفت کنی و مثل یه ورزش رزمی، همیشه باید تمرین داشته باشی. یکی از پلیرهای حرفه ای SF میگفت که برای اینکه بتونین توی یه فایتینگ پیشرفت کنین، نباید سمت بازی های دیگه (به خصوص فایتینگ های دیگه) برین. تمرین مداوم، دیدن بازی های پلیرهای حرفه ای و بیرون کشیدن نکانشون، مطالعه هر کرکتر و خوندن فریم حرکاتشون برای اینکه بدونی چی داره و چه کارهایی میتونی بکنی، جز اصلی ترین موارد یادگیری یه فایتینگ درست و حسابی هستن.
مواقعی هم هست که واقعا ناامید میشین. مواقعی پیش میاد که میگین این بازی برای من ساخته نشده و من نمیتونم توش پیشرفت کنم. مواقعی هم هست که میگین برم سراغ یه بازی دیگه و الکی وقتمو توی بازی که نمیتونم توش پیشرفت کنم هدر ندم ولی باید بدونین که محدودیت توی ذهن شماست. این چیزا خصوصا اوایل که با افراد سطح بالا بازی میکنین براتون پیش میاد (همونطور که برای خودم پیش اومد) ولی باید سمج باشین و به خودتون بگین دفعه بعد فلان اشتباه رو نمیکنم. دفعه بعد هم مطمئنا بازم میخورین و میبازین ولی از عملکردتون راضی هستین چون SF فقط در مورد بردن نیست. در مورد اینه که لحظه به لحظه بازی رو زیر ذره بین داشته باشین و از عملکردتون راضی باشین حتی اگه این عملکرد توی دفاع یه ضربه خلاصه بشه که دفعه قبل نمیتونستین دفاعش کنین.

اینجاست که باید یه بار دیگه متن تیزر تریلر SFV رو با دقت خوند;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or