PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
شاید آپدیتای خیلی بزرگ سالیانه باشن ولی خب باز بالانس، کرکترا، استیج و مودهای جدید در طول سال میان که مطمئنا حجمشون کم نیست :دی

یه سری اطلاعات جدید از بازی اومده:

- Alex اولین شخصیت قابل بازیه که مارچ میاد
- Spectator Mode بعد از عرضه به بازی اضافه میشه
- برای باز کردن هر شخصیت به 100 هزار Fight Money یا 600 Zenny احتیاج دارید
- بازی Fighting Stick های PS3 رو ساپورت میکنه

احسان زود تند سریع بیا بگو ببینم چقدر طول میکشه تا 100 هزار Fight Money بتونیم جمع کنیم /:):دی

تمام آپدیت هایی که بالانس بازی رو تغییر میده یا تغییرات عمده ای توی گیم پلی ایجاد میکنه میره زیر مجموعه ی همین Major Update ها :دی فقط می مونه یه سری چیزا مثل استیج و کرکتر و اینا که باید دید چقدر حجم میگیرن :دی

اینم الکس که توی بک گراد استیج نیویورکه :دی (فک کردیم اولی ، بالراگه)

والا توی بتا که فایت مانی نبود ببینم معیار چه جوریاس ولی اونجا فک کنم بر مبنای LP اینا حساب میکرد و با چند دست بردن راحت آنلاک میشد استیج ها ، حالا نمی دونم معیار دادن فایت مانی چقد چقده ولی صدهزار تا به نظر رقم بالایی میاد :دی البته نمی دونم در جریانید یا نه ولی Fight Money اصلش مال تکن ـه :دی که احتمالاً به خاطر رابطه ی خوب هارادا و اونو ، وارد SF شده حالا نمی دونم تا چقد شبیه اونه ، اگه عین تکن باشه که 100 هزارتا چیز زیادی نیست (که بعید می دونم شبیه اون باشه) و اگه مثل اون نباشه هم که باید دید چه جوریا میشه :دی

با هرکی بازی کنم با ، با تو بازی نمی کنم :| :دی

از اونجایی که پیگیرت بودم ، خیلی عصبانی هستی تو بازی :| رحم و اینا هم حالیت نمیشه :| منجر به Rage Quit منم میشه :|
با حمید بازی میکنی باید مثل یه پسره خوب دسته رو بزاری کنار و از تماشای کمبوهای که میخوری لذت ببری :دی.

با هرکی بازی کنم با ، با تو بازی نمی کنم
:|
:biggrin1:

از اونجایی که پیگیرت بودم ، خیلی عصبانی هستی تو بازی
رحم و اینا هم حالیت نمیشه
منجر به Rage Quit منم میشه
بابا این حرفا رو نزنین. ما همه بازیمون بده. اومدیم اینجا که از همدیگه یاد بگیریم :دی

تمام آپدیت هایی که بالانس بازی رو تغییر میده یا تغییرات عمده ای توی گیم پلی ایجاد میکنه میره زیر مجموعه ی همین Major Update ها :دی فقط می مونه یه سری چیزا مثل استیج و کرکتر و اینا که باید دید چقدر حجم میگیرن :دی

اینم الکس که توی بک گراد استیج نیویورکه :دی (فک کردیم اولی ، بالراگه)

والا توی بتا که فایت مانی نبود ببینم معیار چه جوریاس ولی اونجا فک کنم بر مبنای LP اینا حساب میکرد و با چند دست بردن راحت آنلاک میشد استیج ها ، حالا نمی دونم معیار دادن فایت مانی چقد چقده ولی صدهزار تا به نظر رقم بالایی میاد :دی البته نمی دونم در جریانید یا نه ولی Fight Money اصلش مال تکن ـه :دی که احتمالاً به خاطر رابطه ی خوب هارادا و اونو ، وارد SF شده حالا نمی دونم تا چقد شبیه اونه ، اگه عین تکن باشه که 100 هزارتا چیز زیادی نیست (که بعید می دونم شبیه اون باشه) و اگه مثل اون نباشه هم که باید دید چه جوریا میشه :دی

آپدیتای بزرگ مثل تغییر بالانس بخاطر اضافه کردن مکانیزم های جدید (مثل Super و Arcade و اینا) میره سالیانه ولی بعید میدونم برای بالانس کردن کرکترهای جدید یا همین 16 کرکتر اولی صبر کنند تا یکسال بگذره و بعد اقدام کنند :دی اینطوری اگه یه کرکتر OP باشه در طول این مدت تا Major Update برای بازی میاد رسما آنلاین رو به فاک میدن ملت :دی

مطمئنی نبود احسان؟ چون توی گف ملت میگن توی همین بتای آخری تونستن بین 20 تا 30 هزار تا فایت مانی جمع کنند :دی البته حرفاشون یکم ضد و نقیضه برای همین گفتم از تو بپرسم. یکیشون میگه توی این دو روز بتا فقط روی هم 5-6 ساعت بازی کرده و نزدیک به 20 هزار تا فایت مانی تونسته جمع کنه در حالی که یکی دیگه میگه هر بُرد فقط بهت 100 تا فایت مانی میده که یعنی باید برای گرفتن یه کرکتر جدید 1000 تا مسابقه آنلاین رو برنده بشی :|

البته یکی دیگه هم میگفت توی این سه روز بتای آخری تونسته 30 هزار تا فایت مانی جمع کنه که یکم امیدوار کننده است که اون بردن هزار مسابقه اشتباه باشه.

آپدیتای بزرگ مثل تغییر بالانس بخاطر اضافه کردن مکانیزم های جدید (مثل Super و Arcade و اینا) میره سالیانه ولی بعید میدونم برای بالانس کردن کرکترهای جدید یا همین 16 کرکتر اولی صبر کنند تا یکسال بگذره و بعد اقدام کنند :دی اینطوری اگه یه کرکتر OP باشه در طول این مدت تا Major Update برای بازی میاد رسما آنلاین رو به فاک میدن ملت :دی

مطمئنی نبود احسان؟ چون توی گف ملت میگن توی همین بتای آخری تونستن بین 20 تا 30 هزار تا فایت مانی جمع کنند :دی البته حرفاشون یکم ضد و نقیضه برای همین گفتم از تو بپرسم. یکیشون میگه توی این دو روز بتا فقط روی هم 5-6 ساعت بازی کرده و نزدیک به 20 هزار تا فایت مانی تونسته جمع کنه در حالی که یکی دیگه میگه هر بُرد فقط بهت 100 تا فایت مانی میده که یعنی باید برای گرفتن یه کرکتر جدید 1000 تا مسابقه آنلاین رو برنده بشی :|

البته یکی دیگه هم میگفت توی این سه روز بتای آخری تونسته 30 هزار تا فایت مانی جمع کنه که یکم امیدوار کننده است که اون بردن هزار مسابقه اشتباه باشه.

پس فک کردی بتاهایی که دادن تفریحی بوده ؟ :دی کلی مسابقه هم از SFV برگزار شده :دی بتاها حکم دستگاههای آرکید رو داشته براشون و به همراه مسابقاتی که از SFV برگزار کردن بالانش کرکترها رو تنظیم کردن :دی اینطور که صحبتاش بود فک کنم بالانس ها هم سالیانه میشه ، چون تا همین الانشم کرکترها کلی تغییرات داشتن :دی حالا بذار الان یه چک میکنم بازم :دی
ویرایش :
آره همین آپدیت های بالانس بزرگه :دی ولی خب آپدیت ها و تغییرات کوچیک که حجم زیادی نمی گیره ، نسل پیش آپدیتهاشون دور و ور 30-40 مگ بود و خیلی کم ، احتمالاً الانم باید خیلی کم و جمع و جور باشه :دی چون عموماً شرکت های ژاپنی بازیاشون یا آپدیت نداره یا آپدیتهاش خیلی سبکه :دی البته به جز چندتا از ناخلف هاشون :دی

بتای آخر چون 1 روز بود بازی نکردم :دی
100 تا فایت مانی که خیلی رقم داغونیه ! شاید طرف با LP اشتباه گرفته چون بردن هر مچ فک کنم 75 یا 100 تا LP بسته به بازی کردن میداد ؟! :دی احتمالاً طرف LP رو با فایت مانی اشتباه گرفته :دی

آخرین ویرایش:
آقایون انگار اولین نمره بازی هم منتشر شده از مجله فامیستو:
35/40 :دی

- - -ویرایش - - -

تو هم جزوشونی :| یادم رفت :| زیر آب بودی لابد :دی

آی هیت یو

امشب پیش خریدش می کنم برای PC
آقا نذار اینا با این توهمات ذهنت رو مخدوش کنن. شکست دادن جفتشون عین آب خوردنه:دی فقط با حمید یه 20 30 تا باخت میدی و یکی دوتا برد و با صفا هم که کلا حرفی واسه گفتن ندارم (اینا همش تجربه س ها) ولی درکل جفتشون پیرشدن و کمرشون خم شده (حمید که چاییده) شما در اصل باید از اون روزی بترسی که با علی (صفیر صلح) روبرو بشی. کلا از نام Artemis Hawk و اسامی مشابه دوری کن:d

آقایون انگار اولین نمره بازی هم منتشر شده از مجله فامیستو:
35/40 :دی

- - -ویرایش - - -

آقا نذار اینا با این توهمات ذهنت رو مخدوش کنن. شکست دادن جفتشون عین آب خوردنه:دی فقط با حمید یه 20 30 تا باخت میدی و یکی دوتا برد و با صفا هم که کلا حرفی واسه گفتن ندارم (اینا همش تجربه س ها) ولی درکل جفتشون پیرشدن و کمرشون خم شده (حمید که چاییده) شما در اصل باید از اون روزی بترسی که با علی (صفیر صلح) روبرو بشی. کلا از نام Artemis Hawk و اسامی مشابه دوری کن:d

هه گول خوندی :>
Artemis Hawk

استاد بنده است :دی بهش ترمی 500 تومن میدم تا بهم بازی رو یاد بده :>

مثل خرسی میشینم رو این بازی

بچه ها Voice یا Teamspeak و اینا هستید بگید ردیف کنم :دی البته اکثرتون فک کنم کنسولی هستید :دی ولی گفتید Cross Platform عه خوبه دیگه :دی !

آقایون چی برای خودتون میبرین و میدوزین؟:d صفا و حمید پیشکسوتن. بازی جفتشون عالیه. صفا هم به من SF یاد داده و هنوزم ازش میخورم:d حمید هم که دیگه 3s رو نزدیک 1000 ساعت بازی کرده و جرات نمیکنی بری طرفش:d
صادق این که تونستی حمید رو بزنی چند دست به خاطر اینه که حمید SF IV رو زیاد بازی نکرده بر خلاف ماها. چون تا حدودی نتونسته با یه سری چیزاش کنار بیاد. وگرنه تجربه بازی کردنش خیلی بالاست. صفا هم که کلا استراتژی "کتک بخور و یاد بگیر" پیاده میکنه رو آدم:d

پ.ن: حضرت بزرگ سایلنت کبیر رو هم یادم رفت. بترسید از اون روزی که جلوی زنگیفش بیوفتین8-|

خیلی هم عجیب نیست با توجه به اینکه آپدیت داستانی هم جدا میاد، همون Guilty Gear Xrd هم 6گیگ حجم داشت جفتشونم که آنریل ان.
البته حجم GG Xrd حدود 10 گیگه، که 6 گیگش ویدیوئه!
با حمید بازی میکنی باید مثل یه پسره خوب دسته رو بزاری کنار و از تماشای کمبوهای که میخوری لذت ببری :دی.
اون قدیما بود! الان دیگه من دسته رو میذارم کنار و از تماشای کمبوهایی که از LeonSM می‌خورم لذت می‌برم b-(

صلح و صفا هم که کتک‌خوره. \:d/

منم از صفا و حمید کتک می خورم ولی بازیم با Zangief خوبه پس از همین الان خودتون رو آماده کنید:d مخصوصا اونایی که بار اولشونه بازی میکنن:d ولی جدی چه خوب شده کامیونیتی SF به لطف تغییرات جدید انقدر بزرگتر شده تو ایران :d قابلیت کراس پلی هم که دیگه رسما مرز ها رو از بین برده. خیلی خوب میشه اگه بتونیم تورنمنت های مختلف توی همینجا درست کنیم و با هم رقابت کنیم، میتونیم یه جایزه هم بزاریم تا هیجانش بیشتر بشه :d

بتای آخر چون 1 روز بود بازی نکردم :دی
100 تا فایت مانی که خیلی رقم داغونیه ! شاید طرف با LP اشتباه گرفته چون بردن هر مچ فک کنم 75 یا 100 تا LP بسته به بازی کردن میداد ؟! :دی احتمالاً طرف LP رو با فایت مانی اشتباه گرفته :دی
آخ آخ پسرم اشتباه کردی :دی بتای آخری هم ظاهرا سه روز بوده :دی 30, 31 و 1 فبریه.
Street Fighter V Beta IV Thread: Jan 30-31 - NeoGAF

ولی خب آره، منم امیدوارم اشتباه کرده باشه، چون خداییش بُردن 1000 تا Ranked Match برای باز کردن یه شخصیت جدید خیلی وحشتناکه :| :d

منم از صفا و حمید کتک می خورم ولی بازیم با Zangief خوبه پس از همین الان خودتون رو آماده کنید:d مخصوصا اونایی که بار اولشونه بازی میکنن:d ولی جدی چه خوب شده کامیونیتی SF به لطف تغییرات جدید انقدر بزرگتر شده تو ایران :d قابلیت کراس پلی هم که دیگه رسما مرز ها رو از بین برده. خیلی خوب میشه اگه بتونیم تورنمنت های مختلف توی همینجا درست کنیم و با هم رقابت کنیم، میتونیم یه جایزه هم بزاریم تا هیجانش بیشتر بشه :d
قبل از تورنومنت باید یه دوره کلاس فشرده اموزشی به مدیریت صفا-حمید-علی برگزار بشه :دی خودم بجز تکن و DoA تا الان دست به فایتینگ دیگه ی نزدم :دی.
(5 ساعتی KI بازی کردم که ...ولش کن :دی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or