PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
ویدیو معرفی FANG :d
احسان بمال پست اول :d

دانلود

====

اینتورو را دیدم نتونستم صبر کنم :((اصلا هایپ از تک تک سوراخ های بدنم تراوش کرد ! #:-s
za84_snap1.jpg
:d:p

آخرین ویرایش:
بنظرم اپنینگ USF IV خیلی هیجان انگیز تر بود :d ولی اینم واقعا عالی بود منتها با Ken خیلی بد رفتاری شده بود :d
اینم عالی و فوق العاده بود:d دلیلی که خیلیا با اپنینگ SF IV حال میکردن فقط به خاطر آهنگ Indestructible بود که به شدت اپیک بود:d وگرنه این اپنینگ از نظر من هیچ کم و کسری نسبت به اون نداره که هیچ، حتی یه جاهاییش به شدت روانی کننده بود
yahoo_4.gif

پ.ن 1: هر کی سر این تیکه اتو مو شد دستش بالا
yahoo_4.gif

پ.ن 2: کارین چوآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآان! چی ساختن یعنی! بینهایت خوشگل شده:bighug:

من بازم اومدم. (با دست پر:دی)
ظاهرا همه با دیدن تیتراژ بازی فراهایپ شدن ولی خب من مثل احسان سعی میکنم خویشتن داری کنم تا این یه هفته هم بگذره:دی آما بجاش براتون تم های شخصیت های بازی رو آوردم تا این یه هفته هم با این آهنگ ها حال کنین:دی
اول از همه تم عشق خودم:دی

Rashid :دی
[video=aparat;pKw0X]http://www.aparat.com/v/pKw0X[/video]

پ.ن:
Raaaashiiiiiiiiiidooooooo
:d

آخرین ویرایش:
اصن یه وضی:| لحظه به لحظه-ش هایپ بود:|
انصافا دلم برای کن سوخت:( بدبخت زن و بچه داره نمیرسه درست تمرین کنه. البته مهم توی بازی هست که وحشتناک شده و من میترسم ازش:|
Evil Ryu رو داشتی در مقابل Necalli؟:(( کرکتر اصلیم توی IV افتاده جلوی کرکتر مورد انتظارم توی V :|یعنی میخوان دک و پوز همدیگه رو آسفالت کنن:bighug: نش و بایسون هم عالی بودن:bighug:
لعنت بهت علی 2تا تریلر غول از 2تا بازی مورد انتظار امسالم با هم گذاشتی و من خویش به در شدم:|:d

دقیقا یکی از مواردی که من رو خیلی برای بخش داستانی توی بازیهای فایتینگ هایپ میکنه دیدن همینجور رقابت هاست علی :دی مثلا:
همین جریان Ryu Vs Necalli خداییش هایپ ترین و پشم ریزونترین تیکه Intro بود! (توی تریلر داستانی هم یه صحنه جوری میکس شده بود که من حس کردم Ryu و Necalli جلوی هم قرار گرفتن و کرک و پرم ریخت! تا بعدا که دوباره دیدمش و فهمیدم بخاطر میکس تصویرا اشتباه فهمیدم :(:d)

توی گیم پلی که میوفتیم به جون هم و مطمئنا خیلی مسابقات بین این دوتا جالب میشه ولی اینکه از لحاظ داستانی هم یه کل کل و رقابتی بین شخصیتا باشه باز به بار این هایپ و رقابت خیلی کمک میکنه :دی مثلا نمیدونم BB رو بازی کردی یا نه ولی اونجا خیلی خوب مبارزات رو هایپ میکردن جوری که واقعا لذت گیم پلی خیلی بیشتر میشد :دی اینجا هم الان رویارویی Necalli و Evil Ryu وحشتناک خفن بود! واقعا مو به تنم سیخ شد وقتی این بخش رو دیدم. امیدوارم توی اون بخش داستانی که قراره تابستون بیاد یه همچین مبارزه ای واقعا داشته باشیم :x

در مورد Ken هم کاملا موافقم :دی گیم پلیش خیلی خفن شده (یه جورایی آدم رو میترسونه که اصلا بخواد باهاش بازی کنه چون واقعا سیستماش خیلی خفنه و مستر شدن توشون کار هر کسی نیست) ولی بنده خدا خارج از گیم پلی بدجوری قهوه ایش کردن =))

من خودم هم دارم به خودم لعنت میفرستم :| چطوری صبر کنیم تا اینا منتشر بشن؟ :((:d

اونایی که بتاهای آخر رو بازی نکردن از یه تغییر بزرگ تو موسیقی بازی بیخبرن (البته نمیدونم شاید احسان یه جایی تو همین تاپیک گفته باشه) ولی در کل تم اصلی بازی تغییر کرده حالا نمیدونم اون قبلیه هم هست یا نه ولی فعلا اینو عشقه::دی
Street Fighter V - Main Menu Theme #2

اینم تم بایسون برای همه عاشقان سنگدل و دیکتاتور:دی (خودم)
Street Fighter V - تم بایسون

@ علی دانته

بدتر از Ken به نظرم Zangiefه، V-Trigger اش واقعا ترسناکه برای یه کرکتر گرپل، سختیه گیم پلی هم به نظرم کارین از همه سخت تر باشه، حداقل اینجور به نظرم میاد از کامند لیستش :-?

@ صادق

حرکت خوبی داری میزنی :d قشنگ تقسیم کن تا روز ریلیز کم نیاری، دمتم گرم :d

@ علی دانته

بدتر از Ken به نظرم Zangiefه، V-Trigger اش واقعا ترسناکه برای یه کرکتر گرپل، سختیه گیم پلی هم به نظرم کارین از همه سخت تر باشه، حداقل اینجور به نظرم میاد از کامند لیستش :-?

@ صادق

حرکت خوبی داری میزنی :d قشنگ تقسیم کن تا روز ریلیز کم نیاری، دمتم گرم :d
به نظر من فانگ از همه سخت تره البته این چیزیه که احساس میکنم:دی

اوکی یدونه دیگه هم میذارم که فازش با این سه تا یه مقدار متفاوت و ملایم تر باشه و بعدش تا روز انتشار روزی یکی دوتا میذارم:دی (البته اگه نت به فنا نره:دی)

Opening به اندازه ویدئوی CG Street Fighter X Tekken (مبارزه هوگو با کینگ) منو هایپ نکرد! ولی بازم خیلی خوب بود! :دی
و بر خلاف اونچه انتظار می رفت معلوم شد که چارلی تبدیل به نوچه ی دیکتاتور نشده!
چارلی چقدر خفنه:x

من تنها نگرانیم در مورد پینگ و سرور های کپکامه ..

به نظرتون میشه با این نت بازی کرد ؟ و سرور هاش چطوریه ( مثلا دو تا ایرانی باشن یکی هاست میشه ؟ )

یا سرور ها لوکیشن خاصی دارن ؟

به نظرتون میشه با این نت بازی کرد ؟ و سرور هاش چطوریه ( مثلا دو تا ایرانی باشن یکی هاست میشه ؟ )

این سوال منم هست با توجه به تجربه آنلاین بدی که روی مورتال کامبت 2016 داشتم به نظرتون باید روی ریجن خاصی زوم کنیم ماهایی که توی ایران هستیم یا اینکه سروراشون مشکل خاصی نداره؟

آخرین ویرایش:

این سوال منم هست با توجه به تجربه آنلین بدی که روی مورتال کامبت 2016 داشتم به نظرتون باید روی ریجن خاصی زوم کنیم ماهایی که توی ایران هستیم یا اینکه سروراشون مشکل خاصی نداره؟
بله یه طرف هاست میشه
با این شماره ۴ از نظر نت کد داغون بود بازم در حد افتضاحی مورتال کمبت 9 نبود حداقل با پلیر های داخلی میشد راحت بازی کرد این شماره هم از هر نظر قول داده شده رو سرورهای بازی کار کنند با این که شخصا خودم تو بتا نتونستم یه دست درست بازی کنم و یه بچه ها هم تو استیم بهم گفت خیلی لگ داشته ولی با این حال مطمئنا خیلی بهتر از نسخه ۴ خواهد بود و اون مشکلات هم بخاطر بتا بوده در کل خوبی این نسخه کراس پلتفرم بودنش هست و بچه های زیادی را میشناسم که بازی را قراره بخرند یا خریدن پس کامیونینی مون اینقدر بزرگ هست که بشه با هم رقابت کنیم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or