PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
در ادامه پست احسان بگم که کسی که بازیشون کرده گفته هر بخش داستانی 2 یا 4 مبارزه داره و کلا خیلی کوتاهه :(
کلا باید این بخش رو حذف میکردن و همون Arcade رو میگذاشتن>:) به شخصه امیدوارم رفتن به سمت داستان و چمیدونم از چیزها روی اصل بازی و گیم پلیش تاثیر نذاره و گیم پلی با کیفیت و بالانسی مثل همیشه ببینیم. البته اینجور که من میبینم، اینا هم دقیقا زیاد برای داستان وقت نگذاشتن و روی گیم پلی کار کردن;;):d

کلا باید این بخش رو حذف میکردن و همون Arcade رو میگذاشتن>:) به شخصه امیدوارم رفتن به سمت داستان و چمیدونم از چیزها روی اصل بازی و گیم پلیش تاثیر نذاره و گیم پلی با کیفیت و بالانسی مثل همیشه ببینیم. البته اینجور که من میبینم، اینا هم دقیقا زیاد برای داستان وقت نگذاشتن و روی گیم پلی کار کردن;;):d

همین که اصل بخش داستانی قراره چند ماه دیگه بیاد به طرز تابلویی نشون میده که بخش داستانی اصلاً Main Goal ـشون نبوده که عالیه :دی

همین که اصل بخش داستانی قراره چند ماه دیگه بیاد به طرز تابلویی نشون میده که بخش داستانی اصلاً Main Goal ـشون نبوده که عالیه :دی

درسته مهمترین بخش فایتینگ گیم پلی، نت کُد، بالانس و... است ولی خب اینکه در کنار این موارد اگه یه بخش جذاب داستانی هم داشته باشیم باز بیشتر به ارزش های بازی اضافه میکنه. خوشبختانه به نظر میاد کپکام با SF V اولویت بندی درستی داشته :دی اول عرضه بازی و تمرکز روی بالانس و سایر موارد گیم پلی و بعد عرضه یه بخش داستانی درست و حسابی و تمرکز و وقت گذاشتن روی اون :>:دی

درسته مهمترین بخش فایتینگ گیم پلی، نت کُد، بالانس و... است ولی خب اینکه در کنار این موارد اگه یه بخش جذاب داستانی هم داشته باشیم باز بیشتر به ارزش های بازی اضافه میکنه. خوشبختانه به نظر میاد کپکام با SF V اولویت بندی درستی داشته :دی اول عرضه بازی و تمرکز روی بالانس و سایر موارد گیم پلی و بعد عرضه یه بخش داستانی درست و حسابی و تمرکز و وقت گذاشتن روی اون :>:دی

خودت که میدونی من از اون معـــتادای Story Mode ـم :دی تا قبل از اینم به شدت روی این بخش توی SF V تاکید داشتم ولی خب همونطور هم که خودت می دونی و داری بهش اشاره میکنی اگه بازی بیاد و گیم پلیش مشکل دار باشه بازی به کل به آدم زهر مار میشه و اصن جای فکر کردن به بخش داستانی رو نمیذاره :دی ولی خب همین که می بینم این اولویت بندی درست رو توی دستور کارشون قرار دادن و بعداً قراره درست و حسابی به داستان بپردازن باعث میشه اونچنان از کوتاه بودن این بخش توی لانچ ناراحت نشم :دی کپکام هم که توی این بخش نوپا ـه و الان انتظار خفنی ازشون ندارم ولی توی نسخه ی بعد با توجه به تجربه ی فعلیشون نظرم قطعاً متفاوته و انتظارم بیشتر :دی

چرا توی نسخه بعدی؟
yahoo_65.gif
ایشالا Season 2 Story Mode توی همین SF V
biggrin1.gif
گفتن اگه واکنشا به Story Mode خوب باشه بعدا ممکنه یه ادامه ای هم براش بسازن که من خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفته
biggrin1.gif
یعنی در کنار اضافه کردن مکانیزم، Mode، استیج و شخصیت های جدید، بیان در طول این چند سالی که قراره بازی رو ساپورت کنند به مرور زمان و کم کم داستان و دنیای بازی رو هم جلو ببرن
biggrin1.gif

100% Agreed :دی

آخرین ویرایش:
خودت که میدونی من از اون معـــتادای Story Mode ـم :دی تا قبل از اینم به شدت روی این بخش توی SF V تاکید داشتم ولی خب همونطور هم که خودت می دونی و داری بهش اشاره میکنی اگه بازی بیاد و گیم پلیش مشکل دار باشه بازی به کل به آدم زهر مار میشه و اصن جای فکر کردن به بخش داستانی رو نمیذاره :دی ولی خب همین که می بینم این اولویت بندی درست رو توی دستور کارشون قرار دادن و بعداً قراره درست و حسابی به داستان بپردازن باعث میشه اونچنان از کوتاه بودن این بخش توی لانچ ناراحت نشم :دی کپکام هم که توی این بخش نوپا ـه و الان انتظار خفنی ازشون ندارم ولی توی نسخه ی بعد با توجه به تجربه ی فعلیشون نظرم قطعاً متفاوته و انتظارم بیشتر :دی

چرا توی نسخه بعدی؟:-" ایشالا Season 2 Story Mode توی همین SF V :دی گفتن اگه واکنشا به Story Mode خوب باشه بعدا ممکنه یه ادامه ای هم براش بسازن که من خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفته :دی یعنی در کنار اضافه کردن مکانیزم، Mode، استیج و شخصیت های جدید، بیان در طول این چند سالی که قراره بازی رو ساپورت کنند به مرور زمان و کم کم داستان و دنیای بازی رو هم جلو ببرن :دی

جان هر کسی دوست دارید اپنینگ بازی رو اسپویل نکنید :دی این چند روز چقد سخت میگذره :|

4$ برای هر کاستوم ؟
yahoo_22.gif

قیمت کرکترها یه چیزی ، اما اینو کجای دلم بذارم

بریز تو کامیونیتی کمپین راه بنداز شاید یه حرکتی رفتن :دی

تاپیک PC ـش خیلی خلوته :دی اجازه هست اینجا از تجارب دوستان لذت ببریم :دی

منم دو سه روز دیگه پیش خرید می کنم :دی ولی تجربه اولین استریت فایترم میشه
ولی سفت می خوام بچسبم به بازی :دی

با تشکر از دوستمون :| Artemis Hawke :دی

دسته PS3 بخرم :| تا بریم بترکونیم

تو برو احسان ، جاپونیم بلدی مستقیم به اونو بگو منم امضا میکنم :دی

ژاپنی نمی خواد ، کامیونیتی کپکام انگلیسیه :دی جات خالی چند وقت پیشا ملت تاپیک زده بودن میگفتن جون مادرتون این بـوب جیگل چونلی رو از نسخه ی نهایی حذف نکنید :دی لول واقعاً :دی تا آخرین بتا که که این جیگل کرکترهای مونث پا برجا بود ، حالا نمی دونم توی نسخه ی نهایی چی میشه :دی ولی توی کامیونیتی همه نوع چیزی مطرح میشه از خود کپکام و تیم SF هم توش هستن و توی بحث ها شرکت میکنن. اگه چیز بدرد بخور یا همه گیری مطرح بشه و مشکل عمومی باشه اجرائیش میکنن ، اگه سر همین قضیه یا مثلاً اگه هر کرکتر فایت مانی خیلی زیادی بخواد ملت بخوان گیر بدن احتمال اصلاحش هست :دی فعلاً که برای قضاوت زوده بذار بعداً اگه وضع بحرانی شد ، میریم ببینیم دنیا دست کیه. اگه اوضاع خراب بشه خود ملت صداشون در میاد :دی

تاپیک PC ـش خیلی خلوته :دی اجازه هست اینجا از تجارب دوستان لذت ببریم :دی

منم دو سه روز دیگه پیش خرید می کنم :دی ولی تجربه اولین استریت فایترم میشه
ولی سفت می خوام بچسبم به بازی :دی

با تشکر از دوستمون :| Artemis Hawke :دی

دسته PS3 بخرم :| تا بریم بترکونیم
به به خوش اومدی دوست عزیز :دی اتفاقا چون این نسخه قابلیت کراس پلی هم داره به نظرم اگه هممون توی یه تاپیک/گروه/کلاب باشیم لذتش هم بیشتره :دی
هی میگفتیم اون CG چرا اینقدر کمه نگو کامل نشون نداده بودن:d عجب اپنینگ گولاخی بود! قشنگ اتو مو شدم!:((سگ هایپم الان:|
دقیقا علی! الان چطوری تا روز عرضه صبر کنیم :|
خوشم اومد قشنگ این Intro نشون داد Ken توی این نسخه کلا نخودیه و حتی توی Intro هم یه رقیب درست و حسابی نداشت :)) البته Chun-Li هم باز تقریبا همین وضعیت رو داشت :-"

پ.ن: حالا علی این که باز خوبه 8 روز دیگه میاد، برو اون سمت Intro دارک سولز 3 رو ببین :| خداییش چطوری توقع دارن بعد همچین تریلر خفنی ملت 2 ماه برای بازی صبر کنند! لعنتیا این چه وقت نشون دادن این تریلر بود آخه :((

دقیقا علی! الان چطوری تا روز عرضه صبر کنیم :|
خوشم اومد قشنگ این Intro نشون داد Ken توی این نسخه کلا نخودیه و حتی توی Intro هم یه رقیب درست و حسابی نداشت :)) البته Chun-Li هم باز تقریبا همین وضعیت رو داشت :-"

پ.ن: حالا علی این که باز خوبه 8 روز دیگه میاد، برو اون سمت Intro دارک سولز 3 رو ببین :| خداییش چطوری توقع دارن بعد همچین تریلر خفنی ملت 2 ماه برای بازی صبر کنند! لعنتیا این چه وقت نشون دادن این تریلر بود آخه :((
اصن یه وضی:| لحظه به لحظه-ش هایپ بود:|
انصافا دلم برای کن سوخت:( بدبخت زن و بچه داره نمیرسه درست تمرین کنه. البته مهم توی بازی هست که وحشتناک شده و من میترسم ازش:|
Evil Ryu رو داشتی در مقابل Necalli؟:(( کرکتر اصلیم توی IV افتاده جلوی کرکتر مورد انتظارم توی V :|یعنی میخوان دک و پوز همدیگه رو آسفالت کنن:bighug: نش و بایسون هم عالی بودن:bighug:
لعنت بهت علی 2تا تریلر غول از 2تا بازی مورد انتظار امسالم با هم گذاشتی و من خویش به در شدم:|:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or