PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
ممنون بابت توضیحاتتون :دی

احسان الان اگه پیش خرید کنم این لباسا رایگان میشن ولی بعدا معلوم نیست بشه حتما این لباسا رو با Fight Money باز کرد :( راستی یه سوال دیگه، اگه الان بازی رو بگیرم و بتا رو هم دانلود کنم بعدا خود بازی که اومد فایل دانلود کمتر میشه (چون با بتا بخشیش رو از قبل دانلود کردم) یا اینکه بازی دانلودش کاملا با بتا فرق میکنه؟

کلاً بعید می دونم تمامی کاستوم هایی که برای بازی عرضه میشه (چه Bonus چه همینجوری) رایگان باشه ، به خاطر اینکه گفتن فقط محتوای گیم پلی بازی (که به نظرم میشه کرکترها ، بالانس ها ، ضربه ها و کریتیکال آرت هایی که اضافه میشه و تا حدودی استیج) رایگانه و با فایت مانی بدست میاد :دی کاستوم ربطی به گیم پلی نداره و احتمالاً پولی می مونه ، اگرچه بعید می دونم بیشتر از یکی دو دلار قیمتشون باشه :دی دیجیتالی پیش خرید و اینا هم بکنی نهایت همون یکی دو دلار رو صرفه جویی میشه واسه اون یه دونه کاستوم و هیچ تضمینی نیست کاستوم های آینده هم برات رایگان دربیاد :دی

فایل بتا هم از بازی اصلی به کل جداس :دی در حدی که خودشون گفتن اونچه که توی بازی نهایی می بینید خیلی متفاوت از چیزیه که توی بتا هست :دی

مسئله اینه که اگه دیجیتالی بگیرم 210-220 پام در میاد و احتمالا با توجه به Pre-Load بازی اگر حجمش خیلی زیاد نباشه (همون 20-25 گیگ اینا) میتونم روز اول بازیش کنم. ولی اگه بخوام فیزیکی پیش خرید کنم 240-250 برام آب میخوره و با توجه به اینکه باید منتظر بمونم تا نسخه ریجن آل بیاد و بعد پستش کنند برام احتمالا چند مدتی دیرتر بازی دستم میرسه.

راه دیگه ای هم البته هست که یکم صبر کنم یه دو سه هفته بعد از عرضه بازی فیزیکیش رو بگیرم که قیمتش هم بهتر بشه ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه
yahoo_2.gif
yahoo_4.gif

یه کم تحمل کنی و فیزیکی بگیری بهتره :دی من بدبخت پکشو پیش خرید کردم حداقل 3 هفته بعدش دستم میرسه :| باید برم یه دونه هم معمولیشو بخرم :|

آخرین ویرایش:
کلاً بعید می دونم تمامی کاستوم هایی که برای بازی عرضه میشه (چه Bonus چه همینجوری) رایگان باشه ، به خاطر اینکه گفتن فقط محتوای گیم پلی بازی (که به نظرم میشه کرکترها ، بالانس ها ، ضربه ها و کریتیکال آرت هایی که اضافه میشه و تا حدودی استیج) رایگانه و با فایت مانی بدست میاد :دی کاستوم ربطی به گیم پلی نداره و احتمالاً پولی می مونه ، اگرچه بعید می دونم بیشتر از یکی دو دلار قیمتشون باشه :دی دیجیتالی پیش خرید و اینا هم بکنی نهایت همون یکی دو دلار رو صرفه جویی میشه واسه اون یه دونه کاستوم و هیچ تضمینی نیست کاستوم های آینده هم برات رایگان دربیاد :دی

فایل بتا هم از بازی اصلی به کل جداس :دی در حدی که خودشون گفتن اونچه که توی بازی نهایی می بینید خیلی متفاوت از چیزیه که توی بتا هست :دی

مسئله اینه که اگه دیجیتالی بگیرم 210-220 پام در میاد و احتمالا با توجه به Pre-Load بازی اگر حجمش خیلی زیاد نباشه (همون 20-25 گیگ اینا) میتونم روز اول بازیش کنم. ولی اگه بخوام فیزیکی پیش خرید کنم 240-250 برام آب میخوره و با توجه به اینکه باید منتظر بمونم تا نسخه ریجن آل بیاد و بعد پستش کنند برام احتمالا چند مدتی دیرتر بازی دستم میرسه.

راه دیگه ای هم البته هست که یکم صبر کنم یه دو سه هفته بعد از عرضه بازی فیزیکیش رو بگیرم که قیمتش هم بهتر بشه ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه :(:d

بالاخره مجسمه و محتویات نسخه ی کالکتور ریجن 1 هم رونمایی شد :دی تک تک ریال هایی که بابتش دادم حلالشون :bighug: کیفیتش توی بصل النخاعم :bighug:

اینم برای مقایسه :

الان احساس میکنم با فشارم بازی شده :دی
پ.ن : به خاطر من هم که روی پک عکس بانو رو زدن ! لول :دی

آخرین ویرایش:
جزئیات این ریو بی نظیره=p~
احسان کوفتت بشه و توی حلقش گیر کنه و من بیام به جات برش دارم:d

جالب اینجاس که با این همه مخلفات و خفنیت قیمتش 100 دلار بیشتر نیست و یه سری ملت توی اونور می گفتن بعضی جاها Off هم خورده و تا 80 دلار هم اومده !!! واقعاً بعضی دله دزدا باید یاد بگیرن (اونایی که فقط سیزن پسشون نصف این قیمت داره) :دی

In June 2016, however, fans will receive a cinematic story mode expansion that features fully rendered in-game cut-scenes and takes place between Street Fighter 4 and Street Fighter 3.
فکر کنم کپکام کلا میخواد 3 رو فراموش کنه و سعی میکنه یا Prequel بده یا Interquel:d

ایضا آخرین بتا هم 30 ژانویه (5 روز دیگه) به مدت 1 روز برگزار میشه.

فکر کنم کپکام کلا میخواد 3 رو فراموش کنه و سعی میکنه یا Prequel بده یا Interquel:d

یه داستان اپیک و خفن بده ، کرکترها رو به فنا نده یا شخصیتشونو نترکونن از هر بازه ی زمانی ای که میخوان بدن :دی همین که بعد از IV ـه خودش خیلی خوبه چون توی III اکثراً خیلی از کرکترها رو بستن و یه همچین پیش زمینه ای واقعاً لازمه تا مثلاً راه برای یه SF VI ـیی که بخواد کار رو ادامه بده باز بشه :دی چون III همونقدر که یهو داستانش جلو رفت به همون اندازه هم پلات هول داشت ، معلوم نبود چی شده که همچین جریانی راه افتاده :دی بازی یهو مینداختت وسط یه ماجرای پایانی برای عموم کرکترها :دی اگه SF V توی این بخش موفق بشه ، یه پیش زمینه ی محکم خلق میشه که می تونه باعث یه سری تغییر و ریبوت توی داستان III هم بشه :دی
کلاً نظرم مثبته :دی

اولین کرکتر DLC توی ماه مارس عرضه میشه (که احسان قبلا گفته بود احتمالا Balrog هست)

همچنین کپکام هم گفته با مود های آفلاینی مثل Survival, Arcade و Rank Up کردن شخصیت ها، به قدر کافی Fight Money گیر میارین که اولین کرکتر DLC رو بخرین و بعد از اون هم Daily Challenge ها اضافه میشن که از طریق اونا راحت تر میشه Fight Money به دست آورد.

Street Fighter 5***39;s first DLC character to be released in March, Capcom explains in-game currency

پ.ن: به قول یه نفر، صحبت از Fight Money که میشه، مسلما پای Balrog در میونه IYKWIM:))

یعنی این نسخه که 3 هفته دیگه میاد بخش داستانی نداره ؟

چرا داره ولی مثلاً مثل بلیز بلو با عکس روایت میشه :دی مشابه چیزی که توی Tutorial بازی بود ، یعنی یه سری عکسه که روش دیالوگ و زیرش زیرنویسه :دی ولی بعداً یه بخش جداگانه که شامل کات سین های این گیم میشه ، هم اضافه میکنن :دی

بچه ها بازی از همون موقع عرضه از Cross Play ساپورت میکنه یا اینکه قراره بعدا اضافه بشه؟

از همون اول که سهله ، همین الانش توی بتاها هم کراس پلی رو ساپورت میکنه :دی گوشه ی اسم هر پلیر یه علامت PC یا PS4 بسته به پلتفرمی که ازش استفاده میکنه میاد :دی هیچ نگرانی ای از این بابت نداشته باشید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or