PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
اقا من از روش های سامورایی استفاده کردم تا تونستن صفحه رو لود کنم و به قسمت ارسال پست برسم :|

لااقل کمی از مطالب پست اول رو بزارید داخل اسپویل این چه وضعشه اخه، اصلا چی می خواستم بگم
آهان مجله EDGE :دی

اصلا راهی هست بشه اینو از بریتانیا خرید ؟ اینجا میفروشن؟ این شمارش خوندنیه

اقا من از روش های سامورایی استفاده کردم تا تونستن صفحه رو لود کنم و به قسمت ارسال پست برسم :|

لااقل کمی از مطالب پست اول رو بزارید داخل اسپویل این چه وضعشه اخه، اصلا چی می خواستم بگم

آهان مجله EDGE :biggrin1:

اصلا راهی هست بشه اینو از بریتانیا خرید ؟ اینجا میفروشن؟ این شمارش خوندنیه

در مورد قسمت قرمز رنگ :

1- حجم عکس های پست اول خیلی کمه و شاید به حجم مجموع امضاهای کاربرا توی یه صفحه هم نرسه
2- وقتی یه بار این تاپیک رو بالا میارید تمام دیتاش توی مرورگرتون ذخیره میشه و توی دفعات بعدی دیگه تصاویر لود نمیشن و از حافظه ی سیستمون بازخونی میشن
3- تمامی تصاویر و مطالب نوشته شده ی پستها داخل تگ اسپویلر لود میشن و اینطور نیست که تصویر یا متن بره توی تگ اسپویلر و دیگه لود نشه
4- مشکل اصلی از نت شماست
5-برای ارسال پست هم نیازی نیست صبر کنید تا کل صفحه لود بشه ، قبل از پست اول بالای صفحه گزینه ی "پاسخ به گفتگو" موجوده

در مورد مجله ی EDGE هم با دوستان صحبت کردم و به محض اومدن نسخه ی دیجیتالشو اینجا هم میذاریم

اونور توی تاپیک کالکتورها گذاشتم اینجا هم میذارم :دی کالکتورهایی که تا الان معرفی شده با محتویاتش :دی

[TABLE="class: grid, width: 250, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
n94b5szr7cshynoleo7v.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Street Fighter V[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Region 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Street Fighter V Collector's Edition

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Europe - Region 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Street Fighter V Day One Steelbook Edition

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Japan - Region 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Street Fighter V Valuable Edition

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Australia - Region 4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Street Fighter V Collector's Edition

Street Fighter V Ultimate Edition

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Korea-Region 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Street Fighter V Special Shoryuken Edition

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پ.ن : این استایل باکس آرت کره ، دیزاین مارول ورسوس کپکامه :( 4 ـش کی میاد آخه :(
پ.ن 2 : احتمالاً یکی هم برای چین معرفی بشه :دی (چونلی روی باکس شات ؟ :دی)
پ.ن: هیچوقت. دیزنی دیگه این اجازه رو به کپکام نمیده. دیگه قرارداد ندارن باهم

پ.ن: هیچوقت. دیزنی دیگه این اجازه رو به کپکام نمیده. دیگه قرارداد ندارن باهم

ربطی به دیزنی نداره :دی ماروله که لایسنس کرکترهاش رو از کپکام گرفته ، چند وقت دیگه هم سرشون به سنگ میخوره و آدم میشن :دی بوکمارک کن :دی

در مورد قسمت قرمز رنگ :

1- حجم عکس های پست اول خیلی کمه و شاید به حجم مجموع امضاهای کاربرا توی یه صفحه هم نرسه
2- وقتی یه بار این تاپیک رو بالا میارید تمام دیتاش توی مرورگرتون ذخیره میشه و توی دفعات بعدی دیگه تصاویر لود نمیشن و از حافظه ی سیستمون بازخونی میشن
3- تمامی تصاویر و مطالب نوشته شده ی پستها داخل تگ اسپویلر لود میشن و اینطور نیست که تصویر یا متن بره توی تگ اسپویلر و دیگه لود نشه
4- مشکل اصلی از نت شماست
5-برای ارسال پست هم نیازی نیست صبر کنید تا کل صفحه لود بشه ، قبل از پست اول بالای صفحه گزینه ی "پاسخ به گفتگو" موجوده

در مورد مجله ی EDGE هم با دوستان صحبت کردم و به محض اومدن نسخه ی دیجیتالشو اینجا هم میذاریم

6 - همه تاپیکارو راحت باز میکنه به غیر اینجا :|
7- منظورم من نسخه فیزیکی مجله بود.
:دی

6 - همه تاپیکارو راحت باز میکنه به غیر اینجا :|
7- منظورم من نسخه فیزیکی مجله بود.
:دی

6- تاپیک های سنگین تر از اینجا هم توی سایت هست ولی کسی مشکلی نداشته ، الانم به همون سختی قبل وارد تاپیک شدید ؟ ضمن اینکه حرف شما وارد اسپویلر کردن پست اول بود که خدمتتون عرض کردم هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه
7- ورژن دیجیتالی ای که از مجله ها میاد کیفیت های خیلی بالایی داره و اگه خیلی علاقه به ورژن فیزیکی داشته باشید با یه هزینه ی مناسب می تونید خودتون چاپش کنید ، اگر هم دوست دارید پول خرج کنید می تونید از Ebay تهیه کنید که بین 10 تا 14-15 دلار قیمت خورده مجله های EDGE

6- تاپیک های سنگین تر از اینجا هم توی سایت هست ولی کسی مشکلی نداشته ، الانم به همون سختی قبل وارد تاپیک شدید ؟ ضمن اینکه حرف شما وارد اسپویلر کردن پست اول بود که خدمتتون عرض کردم هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه
7- ورژن دیجیتالی ای که از مجله ها میاد کیفیت های خیلی بالایی داره و اگه خیلی علاقه به ورژن فیزیکی داشته باشید با یه هزینه ی مناسب می تونید خودتون چاپش کنید ، اگر هم دوست دارید پول خرج کنید می تونید از Ebay تهیه کنید که بین 10 تا 14-15 دلار قیمت خورده مجله های EDGE

وجدانن الانه که یدونه Hyakuretsukyaku نثارم کنی :دی

اگه بخوابم فیزیک بگم از انگلیس بفرستن یعنی پست کنن اینو اجازه میدن از گمرک رد بشه؟ گیر ندن به طرح روی جلدش؟ :|
+
عه ببخشید پس اگر میشه چاپ کرد چرا خرید، منتظر ورژن دیجیتالی با کیفیت بالا میمونم، همین جا قرار میدید دیگه ؟ :دی

وجدانن الانه که یدونه Hyakuretsukyaku نثارم کنی :دی

اگه بخوابم فیزیک بگم از انگلیس بفرستن یعنی پست کنن اینو اجازه میدن از گمرک رد بشه؟ گیر ندن به طرح روی جلدش؟ :|
+
عه ببخشید پس اگر میشه چاپ کرد چرا خرید، منتظر ورژن دیجیتالی با کیفیت بالا میمونم، همین جا قرار میدید دیگه ؟ :دی

خب مرد مومن دو روزه دارم همینو میگم من :دی شما حدود 14 دلار باید پول مجله رو بدی که طبیعتاً دست دوم برای فروش میذارن ، پست مستقیم هم نمی دونم به ایران داره یا نه ولی متوسط هزینه های پستی که اونور میزنن حدود 20 دلاره ، یعنی شما باید 30-40 دلار (اندازه یه بازی تقریباً) برای خرید یه مجله پول بدی که ممکنه توی ورود به مملکت عزیز مشکلاتی هم براش پیش بیاد در صورتی که میشه با هزینه ی خیلی کمتر بدی با بهترین کاغذ برات چاپ و صحافی کنن :دی
آره همینجا میذارمش یا اون دوستمون میذاره :دی کلاً هماهنگه :دی

یادتون هست که تم اصلی SF IV آهنگ Indestructible از Exile بود؟
خب برای SF V گروه Man on The Mission آهنگ Survivor رو از آلبوم جدیدشون انتخاب شده. هنوز معلوم نیست چجوریه ولی انتظارم به شدت بالاست:d با Indestructible زندگی کردیم:d

کامیونیتی منیجر بخش UK کپکام ، گفته وقتی برای کپکام کاپ رفته بوده تونسته با بالراگ بازی کنه :biggrin1: گفته اجازه نداره چیزی از بالراگ لو بده ولی در همین حد می تونه بگه از چیزی که دیده خیلی خوشش اومده :biggrin1: با این اوصاف به نظر میرسه اولین کرکتر از 6 کرکتر DLC ، بالراگ باشه :biggrin1: هیشکی هم نه ، کرکتر محبوب علی صلح و صفا 8-| :biggrin1:

کسی موفق شد نسخه بتا رو بازی کنه ؟ من خواستم دانلود کنم نمیدونم چرا اجازه دانلود نمیده:| ولی بجاش چند تا تریلر دیدم از بازی:d واقعا محشره گرافیکشم خیلی حرفه ای روش کار شذه تو سبک خودش بی نظیره. بعضی استیج هاش چقدر خوشگلن.

کسی موفق شد نسخه بتا رو بازی کنه ؟ من خواستم دانلود کنم نمیدونم چرا اجازه دانلود نمیده:| ولی بجاش چند تا تریلر دیدم از بازی:d واقعا محشره گرافیکشم خیلی حرفه ای روش کار شذه تو سبک خودش بی نظیره. بعضی استیج هاش چقدر خوشگلن.

بتای سوم خیلی کوتاه بود (فک کنم 2 روز هم نشد) و اون موقع زیاد وقت آزاد نداشتم و یه دست زدم که لگ داشتم متاسفانه :دی ولی توی بتای دوم نه خیلی بازی کردم که به جز یکی دو دست ، لگ نداشت :دی البته اینطور که از کپکام خبر اومده ، گفتن بازی نهایی خیلی متفاوت تر خواهد بود :دی
بتای آخرم هنوز تاریخ و جزییاتش مشخص نشده :دی (البته تا به الان ، تازه رسیدم خونه باید برم چک کنم ببینم هنوز خبری شده یا نه)

خب بالاخره خبری که منتظرش بودم اومد. ساخت بازی بعد از SSF IV AE 2012 شروع شده که میشه تقریبا 4 سال پیش. ترسم از این بود ساخت بازی رو همین یکی دو سال پیش شروع کرده باشن که ظاهرا معلوم شده اینطور نبوده:biggrin1:

و اینکه گفته اطلاعات جدیدی راجع به بخش داستانی به زودی منتشر میشه (این قسمت برای احسان:p)

کامیونیتی منیجر بخش UK کپکام ، گفته وقتی برای کپکام کاپ رفته بوده تونسته با بالراگ بازی کنه :biggrin1: گفته اجازه نداره چیزی از بالراگ لو بده ولی در همین حد می تونه بگه از چیزی که دیده خیلی خوشش اومده :biggrin1: با این اوصاف به نظر میرسه اولین کرکتر از 6 کرکتر DLC ، بالراگ باشه :biggrin1: هیشکی هم نه ، کرکتر محبوب علی صلح و صفا 8-| :biggrin1:
خوبه دیگه. تمرین کنین تا بوفالوی من بیاد و برسم به خدمتتون:biggrin1: البته قبلش با بانو کارین خدمتتون هستیم>:)

موضوعی که تو گف بهش اشاره شده و منو نگران کرده !
The beta already had cross platform matchmaking. It'd be a damn shame if the same didn't apply to lobbies or other modes.
و در جواب :
Yeah, I remember matching with PC players while on PS4, but I haven't hears anything about cross platform lobby stuff.

میگه تو match making کاربرای PC با PS4 هم بازی کردن ولی چیزی راجب اینکه بشه بین دو پلتفرم Lobby تشکیل داد گفته نشده . امیدوارم اینطور نباشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or