PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
چقدر زوود گذشت و کمتر از ۱ماه دیگه بالاخره میتونیم بازی رو تجربه بنُماییم :دی
خوشحال هستیم کلا :دی
فقط امیدوارم Reg All زود وارد بازار بشه

بتای بعدی هنوز نیومده ، توی تست چند ساعته ی قبل از اومدنش ملت حمله ور شدن و یه سری کاستوم دوم از توش کشیدن بیرون :دی اگه اینا موقع عرضه توی بازی باشه و کرکترها دو کاستومه باشن من میرم توی افق محو میشم :دی

9f4eulg5wyckfh31rkr7.jpg

در مورد کاستوم بانو چونلی هم که :

92au07zd5diasqknm6jt.gif

یه نیم دو جین عکس دیگه هم هست ولی حالت رندر نصفه و نیمه داره ، اونا هم بزودی به همین پست اضافه میشه :دی

ویرایش :

پ.ن : کاشکی توی بازی باشن و پولی نباشن :(

آخرین ویرایش:
dj4sdcv3gs3hl3qldp2v.jpg

هیچی دیگه تصویر گویای مطلبه. فقط برای احسان بازش میکنم و اینه که Steam Workshop یعنی اینکه بازی قراره توی استیم به صورت رسمی از Mod ها پشتیبانی کنه:d به عبارتی: User Created Content

dj4sdcv3gs3hl3qldp2v.jpg

هیچی دیگه تصویر گویای مطلبه. فقط برای احسان بازش میکنم و اینه که Steam Workshop یعنی اینکه بازی قراره توی استیم به صورت رسمی از Mod ها پشتیبانی کنه:d به عبارتی: User Created Content

کسی نیست طرح های منو ماد کنه ؟ :دی

dj4sdcv3gs3hl3qldp2v.jpg

ها ها یعنی دیگه کاستوم ازاد شدیم یعنی هر بلایی خواستیم میتونیم سر کارکترا بیاریم مخصوصا چونلی ! :-"

فقط 23 روز مونده :d
حیف خیلی ها به بتا نرسیدن ببینیم چطور شده حد اقل ولی یه سری ویدیو نشون میدادن که فوق العاده تر از فوق العادست :(
بالاخره تموم شه این 23 روز و بریم فضا باش :d
راسته میگن کامیک جدید تایید شده ؟

فقط 23 روز مونده :d
حیف خیلی ها به بتا نرسیدن ببینیم چطور شده حد اقل ولی یه سری ویدیو نشون میدادن که فوق العاده تر از فوق العادست :(
بالاخره تموم شه این 23 روز و بریم فضا باش :d
راسته میگن کامیک جدید تایید شده ؟

بلی :دی اینطور که خوندم داستان داره رو به جلو میره و میشه امید داشت بالاخره V یه سکوئل باشه :دی بایسون مُرده (احتمالاً سفید شدن موهاش و این کاستوم دومش که لباس پاره پوره داره واسه دوران مرگ و از مرگ برگشتنه) ، دار و دسته ی Gill و Urien دوباره اومدن روی کار :دی الکس به گایل ملحق شده (البته نه کاملاً) ، کـَمی به همراه Abel و بقیه اعضای قدیمی Delta Red ، گروه جدید Delta Blue رو تشکیل دادن :دی گن مثل اینکه بالاخره دار فانی رو وداع گفته و رستورانی که داشته رو داده به ینگ و یون (چونلی هم خاله ی این دوتا خل و چله، لول :دی) ساکورا دانشگاهو ول کرده و شده شاگرد رسمی ریو و داره زیر نظر ریو آموزش می بینه :دی جوری که با مرگ بایسون امید هاش برای انتقام از دست رفته بود احتمالاً با زنده شدن بایسون دوباره به صحنه برمیگرده (بالاخره بک گراند لعنتیشم گفتن ، وقتی بچه بوده عاشق تکواندو بوده ولی همش توی مبارزات شکست میخورده و پدر و مادرش به خاطر پولی که براش دارن هدر میدن بهش غر میزدن. پدر و مادرش برای شادولو کار میکردن تا یه روز توی راه برگشت به خونه از محل تمرین جوری ، توی ماشین ترور میشن و این وسط یه تیر به چشم جوری میخوره و یه چشمش کور میشه. مادرش همونجا می میره ، پدرش رو گروگان میگیرن و در حالی که جوری تو کماس ، پدرش رو هم می کشن. بعد از به هوش اومدن جوری برمیگرده سراغ استاد تکوادوش و می خواد تا جوون داره آموزشش بده) گوکن ظاهراً زندس و اون اپنینگ SF IV که گوکن و گوکی دارن مبارزه میکنن توی همون استیج آتشفشان داره اتفاق می افته و ریو توی حالتی بین مرگ و زندگی داره اون صحنه ها رو می بینه و ... :دی کلاً خیلی امید دارم به کاری که دارن میکنن ، خیلی اپیک شده همه چی :دی

آخرین ویرایش:
بلی :دی اینطور که خوندم داستان داره رو به جلو میره و میشه امید داشت بالاخره V یه سکوئل باشه :دی بایسون مُرده (احتمالاً سفید شدن موهاش و این کاستوم دومش که لباس پاره پوره داره واسه دوران مرگ و از مرگ برگشتنه) ، دار و دسته ی Gill و Urien دوباره اومدن روی کار :دی الکس به گایل ملحق شده (البته نه کاملاً) ، کـَمی به همراه Abel و بقیه اعضای قدیمی Delta Red ، گروه جدید Delta Blue رو تشکیل دادن :دی گن مثل اینکه بالاخره دار فانی رو وداع گفته و رستورانی که داشته رو داده به ینگ و یون (چونلی هم خاله ی این دوتا خل و چله، لول :دی) ساکورا دانشگاهو ول کرده و شده شاگرد رسمی ریو و داره زیر نظر ریو آموزش می بینه :دی جوری که با مرگ بایسون امید هاش برای انتقام از دست رفته بود احتمالاً با زنده شدن بایسون دوباره به صحنه برمیگرده (بالاخره بک گراند لعنتیشم گفتن ، وقتی بچه بوده عاشق تکواندو بوده ولی همش توی مبارزات شکست میخورده و پدر و مادرش به خاطر پولی که براش دارن هدر میدن بهش غر میزدن. پدر و مادرش برای شادولو کار میکردن تا یه روز توی راه برگشت به خونه از محل تمرین جوری ، توی ماشین ترور میشن و این وسط یه تیر به چشم جوری میخوره و یه چشمش کور میشه. مادرش همونجا می میره ، پدرش رو گروگان میگیرن و در حالی که جوری تو کماس ، پدرش رو هم می کشن. بعد از به هوش اومدن جوری برمیگرده سراغ استاد تکوادوش و می خواد تا جوون داره آموزشش بده) گوکن ظاهراً زندس و اون اپنینگ SF IV که گوکن و گوکی دارن مبارزه میکنن توی همون استیج آتشفشان داره اتفاق می افته و ریو توی حالتی بین مرگ و زندگی داره اون صحنه ها رو می بینه و ... :دی کلاً خیلی امید دارم به کاری که دارن میکنن ، خیلی اپیک شده همه چی :دی

احسان خداییش قبل اومدن بازی یه مقاله بنویس و داستانو همینجوری که میگی توضیح بده سر در بیاریم چی به چیه

فک کنم سازنده ها یه نکته را تو طراحی رشید فراموش کردن لباس بگ و اسپورت با دمپایی اخه ؟!! :|:|
یه کشف جدید هم تو استیج کانزوکی کردم ! یه بابایی سر و ته به سقف چسبیده ! :|:d
کاستوم کارین دونو هم که :x

خیلی دوست دارم بازی رو آنلاین پیش خرید کنم ولی میترسم حجم دانلودش زیاد باشه :(

احسان و باقی بچه هایی که اینجا بتا رو رفتن، حجمش چقدر بود؟ اگه حجم نهایی بازی حول و حوش 20 گیگ باشه شاید بتونم یه کاریش کنم ولی بالاتر از اون دیگه واقعا دانلودش برام خیلی سخت میشه.

پ.ن: راستی پیش خرید کردن بازی غیر از بتا (که دیگه الان فایده ای نداره) Bonus دیگه ای هم داره یا نه؟ :دی

خیلی دوست دارم بازی رو آنلاین پیش خرید کنم ولی میترسم حجم دانلودش زیاد باشه :(

احسان و باقی بچه هایی که اینجا بتا رو رفتن، حجمش چقدر بود؟ اگه حجم نهایی بازی حول و حوش 20 گیگ باشه شاید بتونم یه کاریش کنم ولی بالاتر از اون دیگه واقعا دانلودش برام خیلی سخت میشه.

پ.ن: راستی پیش خرید کردن بازی غیر از بتا (که دیگه الان فایده ای نداره) Bonus دیگه ای هم داره یا نه؟ :دی
حجمش رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 5 گیگ بوده:-"والا من هم میخواستم دیجیتالی بخرمش احسان گفت بیخیال شو چون بنظر میاد آپدیت های وحشتناکی قراره داشته باشه:( من همین BlazBlue که گرفتم مجبور شدم 16 گیگ دانلود کنم دیگه وای به حال این...:-":d

با پیش خرید یه کاستوم برای چونلی و تم میدادن:d

یه سری شات های جالب برای SF V هست که دیدنش خالی از لطف نیست ، بهترینش اینه :دی قضیه اینه که دارن دونه دونه میرن سراغ کرکترهای فایتینگ کپکام تا برای حضورشون توی SF V مصاحبه کنن باقیشو خودتون ببینید :دی

@ علی خائن

علی الان بتا مجموعاً حدود 15 گیگ اینا شده ولی بعید می دونم حجم بازی نهایی هم همینقدر باشه چون کلی کانتنت دیگه بهش اضافه میشه :دی
کاستوم هایی که الان به عنوان جایزه ی پیش خرید میدن ، تایید کردن که بعداً جداگانه هم در دسترس قرار میگیره :دی

ممنون بابت توضیحاتتون :دی

احسان الان اگه پیش خرید کنم این لباسا رایگان میشن ولی بعدا معلوم نیست بشه حتما این لباسا رو با Fight Money باز کرد :( راستی یه سوال دیگه، اگه الان بازی رو بگیرم و بتا رو هم دانلود کنم بعدا خود بازی که اومد فایل دانلود کمتر میشه (چون با بتا بخشیش رو از قبل دانلود کردم) یا اینکه بازی دانلودش کاملا با بتا فرق میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or