PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
یکی از مهم ترین دلایلی که کامیونیتی DoA رو نابود کرد همین قضیه بود. SF درسته بعضی همیشه این قضایا داشته ولی تا حد اعتدال داشته ولی این آخریا جالب نبوده. توجه بیش از حد به این موارد به کامیونیتی بازی ضربه میزنه. ایتاگاکی سر DoA گفت من بازیم رو روی 4تا ستون ساختم که یکیشون همین بود ولی بعد از رفتنم، TN فقط به همین موضوع توجه کرد و بازی رو نابود کرد.
درسته این مسائل همیشه مشکلاتو اعتراضات پشتش بوده ولی طبیعتا SF هیچوقت به وضعیت DoA دچار نمیشه چون DoA همونجور که خودت گفتی کلا تمرکزش شد این وجه موضوع ، بعید میدونم این خورده صحنه ها ضربه ی خاصی به SF میزد چون به هر حال هنوزم طراحی کرکترا همینجوریه و چیزیه که یه جورایی جزو SF بوده، اگه بیان پسفردا لباسای میکا و لارا و کمی رو، پوشونده تر کنن :d

درسته این مسائل همیشه مشکلاتو اعتراضات پشتش بوده ولی طبیعتا SF هیچوقت به وضعیت DoA دچار نمیشه چون DoA همونجور که خودت گفتی کلا تمرکزش شد این وجه موضوع ، بعید میدونم این خورده صحنه ها ضربه ی خاصی به SF میزد چون به هر حال هنوزم طراحی کرکترا همینجوریه و چیزیه که یه جورایی جزو SF بوده، اگه بیان پسفردا لباسای میکا و لارا و کمی رو، پوشونده تر کنن :d
اتفاقا توی SF این چیز بیشتر جلب توجه میکنن. فایتینگی که لیدر تمام فایتینگ هاس اونم به خاطر گیم پلی و بالانس بودنش، بیاد یه خورده توی این قضایا، سریع دیده میشه:d کافیه بری Eventhubs و SRK ببینی چه خبره سر این موضوع:d

یکی از مهم ترین دلایلی که کامیونیتی DoA رو نابود کرد همین قضیه بود. SF درسته بعضی همیشه این قضایا داشته ولی تا حد اعتدال داشته ولی این آخریا جالب نبوده. توجه بیش از حد به این موارد به کامیونیتی بازی ضربه میزنه. ایتاگاکی سر DoA گفت من بازیم رو روی 4تا ستون ساختم که یکیشون همین بود ولی بعد از رفتنم، TN فقط به همین موضوع توجه کرد و بازی رو نابود کرد.

مسئله اینجاس که توی این نسخه هم اعتدال داشته :دی 16 تا کرکتر داره که فقط 3 تاشون بد لباسن :دی از این 3 تا یکیشون (کَمی) که اصلاً کرکتر اونجوری ای نیست و خیلی هم جدیه ، لاورا هم به جز خلق و خو تقریباً وضعیت مشابه کَمی رو داره :دی این وسط فقط میکا هست که یه مقدار از این شیطنت ها داره که خب همینا توی آلفا 3 هم براش بود :دی یعنی از هر زاویه ای نگاه کنی افراط گرایی نیست :دی یک تا 3 نفر از 16 نفر :دی تازه می تونی اینجوری حساب کنی که به جز پویزن و چوری توی کرکترهای آینده ی بازی هم کسی آنچنان مشکل لباس و این تیپ مسائلو نداره :دی یعنی این تعداد در 16 نفر می تونه به همین تعداد در 30-40 نفر هم تبدیل بشه :دی
خودت که وارد تری اینجور مسائل توی تمامی بازیای ژاپنی هست :دی از بیونتا بدتر نیست که ولی اینکه یهویی زدن توی کار سانسـور حرکت جالبی نبود :دی به جز SF توی بقیه کله گنده های ژاپنی هم میشه از این چیزا دید ! مای شیرانویی توی KOF کلاً سانسـور لازمه یا پاره شدن لباس یوری و کینگ و معلوم شدن لباس زیرشون بعد از K.O شدن :دی (تازه رنگ لباس زیرشونم می تونی تغییر بدی !!!) یا لاییچی فی لینگ توی BB که مهد هنتـای ـه :دی توی تکن هم که الی ماشاا... ریخته :دی کلاً یه چیز خیلی طبیعی رو سانسـور کردن که همین مورد باعث تحریک و واکنش میشه :دی اگه Suggestive Theme بازی می خواست در حد ویچر بشه چی میگفتی ؟ :دی

آخرین ویرایش:
به نظرم زن توی بازیای فایتینگ اگه "جذاب" نباشه عجیبه. نیازی نبود که اینطوری بیان سانسور کنن. هر چند شخصا کرکترای مرد رو در بازی فایتینگ بیشتر می پسندم و...

وقتی کاستوم این کارکترها به اندازه ی کافی باز و بدن نما هست فکر نکنم یه حرکت دوربین یا ضربه تو باسن به کسی بر بخوره ! اگه قرار بود حذف کنن بهتر بود ازهمون اول نمیزاشتن البته برا من فرقی نداره ولی در کل مخالف سانسور هستم . به هر حال تو بازی های ژاپنی و مهمتر از اون انمیه این موارد چاشنی کار حساب میشه :whistling:

اینکه همیشه اینطور بوده پس اشکالی نداره دلیل خوبی نیست:d
آره زن باید جذابیت داشته باشه، اما نه جذابیت جنسی که تاکید بشه روش. من الان از لباس کمی متنفرم صرف نظر از نسخه هایی که توش حضور داشته. چون یه منطق درست و حسابی توی این نوع لباس نمیبینم (در حالیکه بقیه Doll های شادولو لباسشون درسته). لباسش هم فقط بحث جنسیتی میاره.
جوری هم مشکلی نداشت احسان:-/ لباسش کاملا عادی بود. غیر عادی این لباس مسخره کمی هست.
اتفاقا طراحی لارا کاملا درست و عالیه. خوب تونستن ذات برزیلی رو توش بذارن چون واقعا برزیلی ها اینجورین (کافی کارناوال های رقصشون رو ببینین
yahoo_4.gif
). ناگفته نماند برزیلی ها بدتر از این هستن ولی اینجا اعتدال رعایت شده:d لباسی داره که ملیتش رو نشون میده. لباس چون لی هم ملیتش رو خیلی عالی نشون میده. لباس جوری هم برای یه تکواندو کار خوب بود. این کمی هیچ چیزش به آدم نمیمونه آخه:d
میکا هم لباسش نسبت به آلفا طراحیش تغییر کرده و باز تر شده. آره اونجا هم این حرکت رو میزد، اما اینجوری زوم نمیکرد روی اون قسمت.
بهترین لباس رو هم کارین-چان داره:d هم خوشگله و هم آدمیزادی و اشرافی:d
همه-تون هم از دم هنتـــــــــای هستین خصوصا صادق و احسان;;)

به من چه آخه؟:-/
مگه من اصلا تو این بحث بودم؟ مگه نظر دادم؟ مگه حرف احسان رو تایید کردم؟:دی (من چیکاره بیدم؟:دی)
درسته من دکتر اعظم در یه زمینه بسیار خاص هستم ولی دلیل نمیشه از همه مدل لباس های زننده خوشم بیاد:دی مثلا "لایتچی" خیلی باحاله و "بوبی لِیدی" خودمونه ولی اداهای مسخره درنمیاره (برعکس میکا):دی از کمی هم خوشم میاد ولی خب لباسش کلا رو اعصاب. من از لباس ناجور ولی منطقی خوشم میاد:دی
نه از هر لباسی:دی من رو با احسان یکی نکن:دی سطح من خیلی باحالاتره:دی دید من بازتره:دی
برام هم این سانسور اصلا مهم نیست ولی ظاهرا بعضیا رو از خرید بازی منصرف کرده:دی:))
---------------------------------------------------------------------------------
آقایون کی نسخه PC بتا رو بازی کرده؟ من فقط با کیبورد میتونم بازی کنم. دسته رو میزنم نمیشناسه! انگار فقط با دسته ایکس باکس سازگاره:|
کسی راهی چیزی نمیشناسه واسه حل مشکل؟

آره زن باید جذابیت داشته باشه، اما نه جذابیت جنسی که تاکید بشه روش. من الان از لباس کمی متنفرم صرف نظر از نسخه هایی که توش حضور داشته. چون یه منطق درست و حسابی توی این نوع لباس نمیبینم (در حالیکه بقیه Doll های شادولو لباسشون درسته). لباسش هم فقط بحث جنسیتی میاره.
جوری هم مشکلی نداشت احسان:-/ لباسش کاملا عادی بود. غیر عادی این لباس مسخره کمی هست.
اتفاقا طراحی لارا کاملا درست و عالیه. خوب تونستن ذات برزیلی رو توش بذارن چون واقعا برزیلی ها اینجورین (کافی کارناوال های رقصشون رو ببینین:d). ناگفته نماند برزیلی ها بدتر از این هستن ولی اینجا اعتدال رعایت شده:d لباسی داره که ملیتش رو نشون میده. لباس چون لی هم ملیتش رو خیلی عالی نشون میده. لباس جوری هم برای یه تکواندو کار خوب بود. این کمی هیچ چیزش به آدم نمیمونه آخه:d
میکا هم لباسش نسبت به آلفا طراحیش تغییر کرده و باز تر شده. آره اونجا هم این حرکت رو میزد، اما اینجوری زوم نمیکرد روی اون قسمت.

علی در مورد لباس و کارای میکا یه موضوع مهمی رو تو در نظر نمی گیری :دی از اونجایی که توی بازیای فایتینگ خط داستانی و یه روایت منسجمی وجود نداره شخصیت و خلقیات کرکتر ها In Game شرح داده میشه :دی یعنی از راه رفتن و Stance هر کرکتر بگیر تا نحوه ی گارد گرفتنش بر اساس شخصیت طرف طراحی میشه :دی حالا میکا یه دختر ژاپنی کشتی کج کاره :دی اول از همه به عنوان یه کشتی کج کار ایجاب میکنه که لباسش تماماً باز و چسبون باشه ، پس این مورد باید رعایت بشه و نمیشه برچسب زیاده روی یا هنتـای روش گذاشت :دی همونطور که چونلی هیچ وقت لباس اصلیش چه توی سری اصلی چه آلفا و اینا (با کاستوم های فرعی کاری نداریم چون صرفاً به قصد فروش طراحی میشه و باید بفروشه. مثلاً اگه بیان سر چونلی چادر کنن و Free هم بزارن ، 10 بار هم دنلد نمیشه :دی) یه چیز درب و داغون و ولنگ و باز نیست. چون قراره یه بانوی محترم و Gentle رو به نمایش بذاره :دی مورد بعدی حرکاتش و زوم کردن و اینا ، خب بازم به کشتی کج کارا دقت کنی هر کدوم یه ضربه ی مخصوص دارن و قبلش یه علامتی فیگوری چیزی میرن . خب ؟ :دی الان CA توی SF حکم همون ضربه ی مخصوص که امضای هر کشتی کج کاری هست رو داره ، از طرفی این حرکت توسط میکا با ماتحت انجام و تموم میشه (اجرای حرکتو میگم :دی) پس طبیعیه که میکا قبل از شروع حرکت به عنوان Sign چیزی رو نشون بده یا بهش اشاره کنه که مرتبط با اجرای حرکتش باشه که میشه همون ضربه :دی
من خودم همون انیمیشن و طراحی قبل از سانسـور بازی رو خیلی خیلی منطقی تر و مرتبط تر می دونم تا ورژن فعلی :دی حالا اون نمای زیر کَمی رو میشه بهش گیر داد ولی میکا اوج منطق بود و دلیل اینکارو اصلاً درک نمیکنم :دی

پ.ن : جوری رو به خاطر بالا تنه ـش گفتم ، البته خب همونم زیاد چیز خاصی نیست :دی
پ.ن 2: کمی هم لباسش متعلق به خودش نیست :دی لباس کل گروه Delta Red همینه ، حتی مرداشون :دی (که خب برای مردا یه شلوار چسبون هم زدن تنگش :دی) عکس از کل دار و دسته ی تیم نیست ولی اصلیاش اینان :

اینم فقط لباس موقع عملیاته و گرنه لباسی که کمی عموماً می پوشه یه چیزی تو مایه های همون کاستوم دومیه که برای پیش خرید دادن :دی

===

@PWLG

تو که کلاً حزب بادی :دی

@K o j i m a

ماکوتو ، نوئل ، راگنا :دی بقیه شوخی ـن :دی

بهترین لباس رو هم کارین-چان داره:d

کارین-ساما :d

@ احسان و صادق

جمع کنید لایتچی رو :d فقط بولت :d
@Kaine

راگنا چی بود؟ :d ماکوتو ام خوبه :d نوئلم جمع کن دختره لوس فِلَت :d

ویرایش: آخ آخ داشت یادم میرفت تسوباکی رو :d

آخرین ویرایش:
کارین-ساما :d

@ احسان و صادق

جمع کنید لایتچی رو :d فقط بولت :d
@Kaine

راگنا چی بود؟ :d ماکوتو ام خوبه :d نوئلم جمع کن دختره لوس فِلَت :d

ویرایش: آخ آخ داشت یادم میرفت تسوباکی رو :d
حواستون باشه یه دفعه بحث رو عوض نکنید و طرف بازیای دیگه نرید. یهو دیدی اومدن به هممون اخطار دادن تاپیکو بستن رفت پی کارش ها:دی

پ.ن: اون نوئل هرچی هم باشه به اون تسوباکی شرف داره:دی راستی میدونستین تسوباکی اصلا قرار نبود عاشق جین باشه؟ در اصل قرار بود عاشق خود نوئل باشه. (یه کرکتر ه.م.ج.ن.س.ب.ا.ز بود) ولی خب سازنده نتونست داستانش رو درست درمون دربیاره و کلا بیخیالش شد و کردش عاشق جین:دی

اتفاقا طراحی لارا کاملا درست و عالیه. خوب تونستن ذات برزیلی رو توش بذارن چون واقعا برزیلی ها اینجورین (کافی کارناوال های رقصشون رو ببینین:d). ناگفته نماند برزیلی ها بدتر از این هستن ولی اینجا اعتدال رعایت شده:d لباسی داره که ملیتش رو نشون میده. لباس چون لی هم ملیتش رو خیلی عالی نشون میده. لباس جوری هم برای یه تکواندو کار خوب بود. این کمی هیچ چیزش به آدم نمیمونه آخه:d

در کل تا حدی موافقم علی. ولی اما جدن ملاکِ اشکال دار بودنِ زنِ اروتیک توی یه بازی چی هست؟ منطق یا اخلاقیات یا پسندِ شخصی؟

Pop Culture Shock فیگور از کَمی زده دنیا و آخرت :دی

()
زیر پاشم لوگوی شادولو ـه ترکیده :دی
یه دونه از چونلی با این دیتیل بزنن میرم نام نویسی برای فروش کلیه :دی

پ.ن : تاپیک نمی خواد مهم بشه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or