PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
احسان درست میگی من فکر کردم برزیله:دی

آقا یه چرخی تو نت زدم یکی تئوری جالبی درباره 6 شخصیت گفت:

تقریبا همونایی که احسان گفت درسته فقط اون چهارمی ظاهرا عشق دوممه:دی (ایبوکی) البته عشم نیست ولی خوب باهاش بازی میکنم:دی

خب جفتشون که هیچ کاری ندارن, لول آپ که فقط کافیه زیاد بازی کنی, DC هم که کافیه یه متن بخونیو بعد سعی کنی اجراش کنی (5min) فقط امیدوارم Daily Bonus هم باشه چون مجبورت میکنه بری توو بازی آنلاین شی بعد اینجوری /:) به منو نگا کنی بعد بری یه 10-20 دست بزنی :d

هر چی هم چلنج های سخت تری انجام بدی پول بیشتری میده :دی
جفتشون خیلی خوبه ، فقط تنها نگرانیم نسبت FM مورد نیاز به FM ـیی که بازی میده هست :دی جوری نشه که 200 تا چلنج و لول آپ بری ولی پولت به یه کرکتر هم نرسه :دی اگه این نسبت منطقی باشه دیگه حرفی نمی مونه :دی

جفتشون خیلی خوبه ، فقط تنها نگرانیم نسبت FM مورد نیاز به FM ـیی که بازی میده هست :دی جوری نشه که 200 تا چلنج و لول آپ بری ولی پولت به یه کرکتر هم نرسه :دی اگه این نسبت منطقی باشه دیگه حرفی نمی مونه :دی

چجوری چلنجا سخت میشه؟ :d اگه Daily باشه و سخت و آسون داشته باشه یعنی یه روز سخت میدن یه روز آسون؟ یا نسبت به عملکردو لول و غیره بت چلنج میدن؟ (نمیدونم چرا اسم Daily اومد فک کردم ازین خیلی آسوناس)
آره منم نگرانم ولی بعیده اینجوری باشه چون Ono هی میگه مفته مفته یعنی راحت میشه گرفتشون :d اونجوری باشه بدجور بدو بیراه میخورن :d تازه به نظرم یه جوری باشه که حتی دلت بیاد FM بدی لباسی چیزی بگیری برای کرکترا , یا لباس کم کنی! :d:bighug:

چجوری چلنجا سخت میشه؟ :d اگه Daily باشه و سخت و آسون داشته باشه یعنی یه روز سخت میدن یه روز آسون؟ یا نسبت به عملکردو لول و غیره بت چلنج میدن؟ (نمیدونم چرا اسم Daily اومد فک کردم ازین خیلی آسوناس)
آره منم نگرانم ولی بعیده اینجوری باشه چون Ono هی میگه مفته مفته یعنی راحت میشه گرفتشون :d اونجوری باشه بدجور بدو بیراه میخورن :d تازه به نظرم یه جوری باشه که حتی دلت بیاد FM بدی لباسی چیزی بگیری برای کرکترا , یا لباس کم کنی! :d:bighug:

احتمالاً عین همین چلنج های گرن توریسمو باشه :دی هر روز یه سری چلنج توی بخش آنلاین میومد براش که هم مثلاً بهت پول میداد هم ماشین ، بعد بسته به پیست و زمان و رتبه و فلانی که ازت میخواست سخت و آسون میشد ، به همون نسبت هم پولی که میداد فرق میکرد :دی احتمالاً اینم مثل همونه یه سری چلنج هست که حالا یا همینجوری یا حین مبارزه و ... باید انجامشون بدی که بسته به طولانی بودن و سخت بودن اون چلنج Fight Money ـشم متفاوته :دی
امیدوارم اونو یه فکری به حال نت پولی ما هم بکنه مجبور نشیم از 24 ساعت ، 25 ساعت آنلاین بشیم برای FM جمع کردن :دی

منو یاد یه بازی مخصوص انداختی که همین فروردین منتشر شد:دی

اولی از سمت چپ کاملا معلومه بالراگ هست:d موهاش و اندازه و استایل حرکتی که داره میره خیلی شبیه اونه.
دومی هم مطمئنا نمیتونه یا بالراگ یا دادلی باشه. چون هم استایلش نمیخوره و هم انگشتاش از ناحیه سِیکِن (:d) معلومه و نشون میده دستکش دستش نیست. گایله دیگه.
سومی رو هیچ ایده ای ندارم. یکی میگفت شبیه اون کاستوم آکوما هست که Hoodie داره:d ولی صورتش هم جوریه که انگار ماسک داره.
چهارمی انگار یه نفر داره میدوه. این استایل دویدن رو توی آرت ساکورا توی SFxT دیدم. ممکنه اون باشه.
پنجمی رو اصلا سر و تهش رو نمیتونم تشخصی بدم چه شکلیه!:d یه نفر با رسم شکل توضیح بده:d
ششمی هم هیچ ایده ای ندارم کی همچین استایلی به خودش میگیره. شبیه اینایی هست که باید کر کر خنده باشن:d

اولی از سمت چپ کاملا معلومه بالراگ هست:d موهاش و اندازه و استایل حرکتی که داره میره خیلی شبیه اونه.
دومی هم مطمئنا نمیتونه یا بالراگ یا دادلی باشه. چون هم استایلش نمیخوره و هم انگشتاش از ناحیه سِیکِن (:d) معلومه و نشون میده دستکش دستش نیست. گایله دیگه.
سومی رو هیچ ایده ای ندارم. یکی میگفت شبیه اون کاستوم آکوما هست که Hoodie داره:d ولی صورتش هم جوریه که انگار ماسک داره.
چهارمی انگار یه نفر داره میدوه. این استایل دویدن رو توی آرت ساکورا توی SFxT دیدم. ممکنه اون باشه.
پنجمی رو اصلا سر و تهش رو نمیتونم تشخصی بدم چه شکلیه!:d یه نفر با رسم شکل توضیح بده:d
ششمی هم هیچ ایده ای ندارم کی همچین استایلی به خودش میگیره. شبیه اینایی هست که باید کر کر خنده باشن:d

من چرا اولی به نظرم موهاش بلنده؟ :d قشنگ شکل مووهاش معلومه بلند میزنه چجوری میگی بالراگه؟ :d
دومیو خوب گفتی از استایل سرشونه اش و اینکه مووهاشو یجورایی انداختن بیرونه عکس معلومه گایله :d
پنجمی به نظرم ازپشت طرفه یعنی بالا پشت سرشه که انگار کلاه گذاشته اون پایینم قوس کمرشه خیلی ام دختر میزنه :-?
ششمی هم استایلش منو یاد Rufus انداخت ولی طبیعتن نمیتونه باشه :d

[MENTION=35273]Kaine[/MENTION]

احسان قربون دستت میشه اطلاعات هر بخش صفحه اول رو بصورت جدا جدا بزاری تو اسپویلر؟ :دی نیم ساعت باید اسکرول کنیم تا برسیم به پست ها :دی ممنون میشم :دی

@Kaine

احسان قربون دستت میشه اطلاعات هر بخش صفحه اول رو بصورت جدا جدا بزاری تو اسپویلر؟ :دی نیم ساعت باید اسکرول کنیم تا برسیم به پست ها :دی ممنون میشم :دی

وحید هر چی غیر ضروری بوده انداختم توی اسپویل ، بقیه ـشم بذارم پست اول فقط میشه Header :دی حالا باز یه نگاه میکنم ببینم چیکار میشه کرد ولی توقع تغییر خیلی زیاد نداشته باش :دی

صفحه اول شدیدا اپیک و فوق العادست :biggrin1: ولی خب انصافا جون احسان 45 دقیقه باید اسکرول کنیم :biggrin1: مشکل دانلود و اینا هم نیست چون همه از قبل دان و سیو شده تو مرورگر همین اسکرول کردن رو مخه :biggrin1: بزار تو اسپویل مطمئنا هرکی علاقه داشته باشه واقعا باز میکنه و میخونه اطلاعات رو :biggrin1: یعنی با این مرتب بودن و تمیزی نمیتونه نخونه، آدم ترغیب میشه اتوماتیک :biggrin1:

یه چی مثل تاپیک هیلو 5 :biggrin1:

هر کاری میکنم یه سری چیزای عجیب غریب درست میشه و همش توی یه اسپویلر نمیره ، بگو یکی از مدیرا یا ناظما درستش کنه :دی پست اول مرحوم شد :دی نمی دونم مشکل چی بود ولی مث اینکه درست شد :دی

آخرین ویرایش:
وحید هر چی غیر ضروری بوده انداختم توی اسپویل ، بقیه ـشم بذارم پست اول فقط میشه Header :دی حالا باز یه نگاه میکنم ببینم چیکار میشه کرد ولی توقع تغییر خیلی زیاد نداشته باش :دی

صفحه اول شدیدا اپیک و فوق العادست :دی ولی خب انصافا جون احسان 45 دقیقه باید اسکرول کنیم :دی مشکل دانلود و اینا هم نیست چون همه از قبل دان و سیو شده تو مرورگر همین اسکرول کردن رو مخه :دی بزار تو اسپویل مطمئنا هرکی علاقه داشته باشه واقعا باز میکنه و میخونه اطلاعات رو :دی یعنی با این مرتب بودن و تمیزی نمیتونه نخونه، آدم ترغیب میشه اتوماتیک :دی

یه چی مثل تاپیک هیلو 5 :دی

من چرا اولی به نظرم موهاش بلنده؟ :d قشنگ شکل مووهاش معلومه بلند میزنه چجوری میگی بالراگه؟ :d
دومیو خوب گفتی از استایل سرشونه اش و اینکه مووهاشو یجورایی انداختن بیرونه عکس معلومه گایله :d
پنجمی به نظرم ازپشت طرفه یعنی بالا پشت سرشه که انگار کلاه گذاشته اون پایینم قوس کمرشه خیلی ام دختر میزنه :-?
ششمی هم استایلش منو یاد Rufus انداخت ولی طبیعتن نمیتونه باشه :d
اتفاقا قشنگ معلومه موهاش کوتاه و تا حدودی کچله:d چجوری میگی بلنده؟:d دقیقا مثل مدل موی Raven از Tekken هست و بالای سرش هم یکی در میون بود و نبود داره عین بالراگ:d
پنجمی هم دقیقا منم همینطوری فکر میکنم کلاه سرشه:d البته اگر قرار باشه جوری باشه باید انتظار مدل موی عجیب و غریب داشته باشیم:d
Rufus که عمرا باشه:d درست از نزدیک نگاه کنیم به نظر نمیاد کچل باشه. مثل اینکه یه چیزی روی سرش انداخته. بعد دقت کنید به گمونم موهاش هم بلنده و یه شاخه ازش افتاده جلوی قسمت چپ صورتش:d

اتفاقا قشنگ معلومه موهاش کوتاه و تا حدودی کچله:d چجوری میگی بلنده؟:d دقیقا مثل مدل موی Raven از Tekken هست و بالای سرش هم یکی در میون بود و نبود داره عین بالراگ:d
پنجمی هم دقیقا منم همینطوری فکر میکنم کلاه سرشه:d البته اگر قرار باشه جوری باشه باید انتظار مدل موی عجیب و غریب داشته باشیم:d
Rufus که عمرا باشه:d درست از نزدیک نگاه کنیم به نظر نمیاد کچل باشه. مثل اینکه یه چیزی روی سرش انداخته. بعد دقت کنید به گمونم موهاش هم بلنده و یه شاخه ازش افتاده جلوی قسمت چپ صورتش:d

اون موجی که پشت سرشه رو نگا کن :d هرجوری فک میکنم یه چیز دیگه باشه به نتیجه ای نمیرسم , موو داره زیادم موو داره :d اون بود و نبودشم اگه دقت کنی نبوداش خیلی توو عمق رفته , شبیه بالراگ هست ولی بالراگی نیست :d البته میشه گفت ورداشتن داغون Edit کردن که اینجوری شده ولی به هرحال دارم راجب چیزی که میبینم نظر میدم .

راجب پنجمی حالا از مدل موو و کلاه بگذریم لباسشم معلومه شدید تنگه :d انگار قراره یکی دیگه به حرمسرا اضافه شه :d با این که احسان گفت Juri ولی به نظرم اون نیست چون این لباسش یقه داره + کلاه داره + موو هاش لخته به نظر

ششمی همین که دستشو به حالت کف گرگی اورده جلو (البته بیشتر انگار میخواد یه چیزیو بگیره) ناخدا گاه یاد Rufus افتادم ولی خودمم گفتم طبیعتا نیس:d همممم اره یه تیکه موو میشه در نظر گرفتش, یعنی میگی کچله ولی پشت سرش مووهاش بلنده که انداخته رو شونش؟

راجب پنجمی حالا از مدل موو و کلاه بگذریم لباسشم معلومه شدید تنگه :d انگار قراره یکی دیگه به حرمسرا اضافه شه :d با این که احسان گفت Juri ولی به نظرم اون نیست چون این لباسش یقه داره + کلاه داره + موو هاش لخته به نظر

خود نکبتشه :دی شک نکن :دی لنگش رو آورده بالا جلوی صورتش رو گرفته ؛ دمب تیز موهای روی پیشونیش هم مشخصه :دی شلوارشم تابلو ـه گل و گشاده ، تنها مونثی هم هست که از اون بند مندها از کمرش ولو ـه :دی خود جوریه فقط زاویه ی عکس جوریه که مشخص نباشه :دی استیج چونلی هم که تابلو داره تایید میکنه کرکتر آسیای شرقیه :دی

مرتضی عکسا رو توی فوتوشاپ روشنی شونو افزایش بده ببینی جریان از چه قراره:d اون موج منظورت چیه؟ این چیزی که من میبینم سر شونه هست:d
================
کند و کاو نسخه PC دو بخش Story و Survival رو نشون داده:d

مرتضی عکسا رو توی فوتوشاپ روشنی شونو افزایش بده ببینی جریان از چه قراره:d اون موج منظورت چیه؟ این چیزی که من میبینم سر شونه هست:d
================
کند و کاو نسخه PC دو بخش Story و Survival رو نشون داده:d

اینو زمانی که توی غیبت کبری بودی خبرش اومد و فک کنم فقط با صادق در موردش حرف زدم ، نمی دونم اینجا هم گذاشتم یا نه :دی

ولی همینجوری که علی اشاره کرد این نسخه بخش داستانی داره و اینطور که در موردش صحبت کردن گویا مثل BB اینا یه چیز جداس و گفتن قراره چیز اپیک و ویژه ای باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or