PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
اونو حرکتاش با هارادا کم بود ، یوشیدا هم اضافه شد :))

این یوشیدا و اونو زوج خوبی توی این تیپ جرکات میشن =))

===
The Flame That Light the Way

آخرین ویرایش:
سبک بخش داستانیش یه نظرم یه چیزی شبیه به مورتال کمبت (خطی) یا BB (با انتخاب هر شخصیت داستان خودش رو میری)
ولی هیچ جور حدسی نمیزنم که به کدوم بیشتر شبیه میشه فقط یکی از مسئولان بازی گفته بود پیشرفت رقیبانمون تو این زمینه رو دیدیم و ما هم یه چیز عالی درنظر داریم ولی فعلا نمیتونم حرفی بزنم تا به موقعش.
اینجوری که این درباره داستان صحبت میکرد و راز نگهداری میکرد، آدم فکر میکنه یه چیزی در حد داستان بازی جدید دیوید کیجه.:))

خود نکبتشه :دی شک نکن :دی لنگش رو آورده بالا جلوی صورتش رو گرفته ؛ دمب تیز موهای روی پیشونیش هم مشخصه :دی شلوارشم تابلو ـه گل و گشاده ، تنها مونثی هم هست که از اون بند مندها از کمرش ولو ـه :دی خود جوریه فقط زاویه ی عکس جوریه که مشخص نباشه :دی استیج چونلی هم که تابلو داره تایید میکنه کرکتر آسیای شرقیه :دی

این پستتو الان دیدم :d راس میگی قشنگ تصورم به کل غلط بود :d جوریه عاقا :d

مرتضی عکسا رو توی فوتوشاپ روشنی شونو افزایش بده ببینی جریان از چه قراره:d اون موج منظورت چیه؟ این چیزی که من میبینم سر شونه هست:d

95w876gxgrjsfmte5bnp.jpg

اون تیکه قرمز به نظرم مووهاشه :d فکر نکنم بشه سرشونه گرفتش چون حتی اگه دست چپشم برده باشه عقب برای مشتی چیزی بازم خیلی اون تیکه نسبت به سرشونه راستش بالائه

The Flame That Light the Way

چرا دالسیم دیفالت هندی شد؟ :| من فکر کردم یه چیزیه که میتونی برا خنده بهش اضافه کنی :|

آخرین ویرایش:
^^^ بنده خدا دیفالت هندی بود ، فقط طراحیش زیادی فانتزیش کرده بود :دی الان نشون داد اگه ریشه ی موهاش از بالا خشک شده ، از پایین همچنان برقراره :دی (مثبت فک کن آقا ، دارم ریشو میگم :دی)

===

و اینکه دقت کردید تریلری که توی E3 بود داشت Rival ها رو نشون میداد ! Necalli که ظاهراً باس SF V ـه رایوال Ken ـه :| از اونور Ryu و Chun-Li رایوال هم :| شوخی شوخی کن شد کله گنده ی SF V ، و اینکه چرا ریو و چونی جلوی هم :( یه عمر جر واجر شدن هوادارا و انواع اقسام درخواست ها دود شد رفت هوا ؟ :( اون ریش ریو به خاطر کتلت شدن چونلی باشه و اونو دست به بانو بزنه خودم میرم ترتیبشو میدم :دی

^^^ بنده خدا دیفالت هندی بود ، فقط طراحیش زیادی فانتزیش کرده بود :دی الان نشون داد اگه ریشه ی موهاش از بالا خشک شده ، از پایین همچنان برقراره :دی (مثبت فک کن آقا ، دارم ریشو میگم :دی)

===

و اینکه دقت کردید تریلری که توی E3 بود داشت Rival ها رو نشون میداد ! Necalli که ظاهراً باس SF V ـه رایوال Ken ـه :| از اونور Ryu و Chun-Li رایوال هم :| شوخی شوخی کن شد کله گنده ی SF V ، و اینکه چرا ریو و چونی جلوی هم :( یه عمر جر واجر شدن هوادارا و انواع اقسام درخواست ها دود شد رفت هوا ؟ :( اون ریش ریو به خاطر کتلت شدن چونلی باشه و اونو دست به بانو بزنه خودم میرم ترتیبشو میدم :دی

مووهای پایینشو اصن بگیریم برای اینه که هوا زیرش جمع شه روو هوا بمونه :d اونی که به سرش بسته نقطه ضعفه!! دیگه کله ی پهنش نورو بازتاب نمیکنه حریف بیناییشو از دست بده; اقا از همینجا اعلام میکنم دالسیم ضعیف شده باهاش بازی نکنین :d

ریش ریو برا کم نیاوردن جلو دالسیمه و Rival بودنشونم برا اینه که میخوان سوندره بازی دربیارن غم مخور :d

مرتضی و همگی:d

این مقاله رو بخونین: Alex? Haggar? Ibuki? Who are these mysterious Street Fighter 5 DLC characters?! EventHubs takes their guesses

و اینکه این 2تا عالی کار کردن توی حدس زدن این 6تا شخصیت:d:

پ.ن 1: مرتضی یکی مثل تو گفته اون موهاشه:d یکی گفته اون دستشه:d
الان سوال اینه که تو فکر میکنی اولی از سمت چپ کی باشه؟

پ.ن 2: اون آخری به نظرم حدسم درست بود. نمیدونم کیه، ولی اون قسمت از صورتش یه شاخه از موهاش هست:d

===

احسان جدی Necalli باس بازیه ؟ :-o

مرتضی و همگی:d

این مقاله رو بخونین: Alex? Haggar? Ibuki? Who are these mysterious Street Fighter 5 DLC characters?! EventHubs takes their guesses

و اینکه این 2تا عالی کار کردن توی حدس زدن این 6تا شخصیت:d:

پ.ن 1: مرتضی یکی مثل تو گفته اون موهاشه:d یکی گفته اون دستشه:d
الان سوال اینه که تو فکر میکنی اولی از سمت چپ کی باشه؟

پ.ن 2: اون آخری به نظرم حدسم درست بود. نمیدونم کیه، ولی اون قسمت از صورتش یه شاخه از موهاش هست:d

علی کلا گیجم کردی با این مقاله :d دستکشو خیلی قشنگ به ذهنشون رسیده بود :-? من تا الان فک میکردم یا بلانکائه (به خاطر حالت چشما + دماغ + مووهای بلند + علاقه ی Ono بهش) یا الکس (به خاطر اینکه میدونستیم قراره باشه و اینکه به نظرم غیر چپی بقیه هیچکدوم به هیچ وجه الکس نیستن + مووهای بلند) ولی الان خیلی گیج شدم .

دومی که بدون هیچ شکی گایله پروندش بسته شد.

سومی یکی توو کامنتا گفته بود Dr.Doom به نظرم خیلی خوب گفت :d

چهارمی بین حدسایی که زده بودن (Dudley , Maki , Ibuki) به نظرم ایبوکی از همه نزدیک تره چون اون مووی تیز که اون بالا معلومه رو نه Dudley داره (لول) نه ماکی.

پنجمی جوری.

ششمی اصلا الکس نیس :d استایل وایسادنش قشنگ به یه آدم سنگین وزنو خیلی گنده میخوره (یه چیزی شبیه زانگیف) , الکس کجا بود؟ :d کلا یه کرکتر جدید غوله :d

پ.ن: من کلا عاشق اینجور بحثام :d حتی بعضی موقع ها الکی ساز مخالف میزنم فقط بحث کنم :d خلاصه حرکت باحالی زدن سرگرم شدیم :d

آخرین ویرایش:
احسان جدی Necalli باس بازیه ؟ :-o

اینطور که از خبرها پیداس ظاهراً باس بازی همینه :دی

@K o j i m a

مرتضی یه اشتباهی که توی حدسات میکنی اینه که حواست به استیج های اون پشت نیست ، واسه همین قضیه پیچیده میشه :دی یه نمه به استیج ها و ملیتش (یا رابطه ـش با کرکتر) دقت کنی حدس ها خیلی راحت تر میشه :دی
و اینکه هنوز به Rival بودن محبوب ترین مرد و زن بازی اعتراض دارم :|

و اینکه احسان از طرف دیگه ما کلا حواسمون به فایل های اکسترکت شده از نسخه PC نیستیم:d

این 6تا اینا هستن:

Balrog:bighug:
Guile:bighug:
Juri
Ibuki
Alex
Urien

یه جوری جاشون بدین توی اون 6تا جای خالی:d

و اینکه احسان از طرف دیگه ما کلا حواسمون به فایل های اکسترکت شده از نسخه PC نیستیم:d

این 6تا اینا هستن:

Balrog:bighug:
Guile:bighug:
Juri
Ibuki
Alex
Urien

یه جوری جاشون بدین توی اون 6تا جای خالی:d

بیا همه چی جوره دیگه :دی
Juri و Alex و Urien هم توی Leak List به عنوان اولین dlc های بازی بودن ، اون 3 تای دیگه هم که داری میگی توی فایل های PC بودن :دی دیگه همه چی حله :دی

ظاهرا دیگه همه چی مشخص شد منم طبق گفته علی که فرمود یجوری تو اون 6تا جاشون بدیم، عمل میکنم.:دی
خب از چپ به راست:
1. بالروگ: دیگه خیلی تابلوئه دیگه:d موهاش، استیج پشت سرش، دستکشش و اینکه علی قبلا گفت تو فایلای نسخه کامپیوتر پیدا شده:دی
2. گایل: این یدونه رو دیگه هرکی قبول نداشته باشه، باید دیسک بازی رو از پهنا بکنی تو حلقش. نحوه ایستادن و گارد گرفتنش، قد بلندش که کپکام زرنگی کرد و نصف موهاش رو از صفحه بیرون گذاشت تا تابلو نشه و جدا از همه اینا، اون مدال به اون باحالی دیگه خدوش گویای همه چیزه:دی کی غیر از گایل ارتشیه؟
3. خب دیگه این داستان آکوما بودنش و اینکه تو یوسف4 همچین لباسی داشته خیلی مسخره س.:دی اولا اینکه بکگراند ربط خاصی به آکوما نداره. دوم اینکه بکگراند خیلی شبیه عکسیه که "اونو" قبلا گذاشته بود و احسان هم با زمین "اوریِن" مقایسه ش کرده بود. سوم اینکه اون لباس به محفل ها زیرزمینی و انجمن های ماسونی و ایلومناتی خیلی شبیهه و جدا از اون، نماد تک چشم مصری هم از عمد روی سینه شخصیت مشخصه. خب تنها کسی که تو یه گروه اینجوری عضوه، "اوریِن"ـه که از قضا اسم انجمن هم ایلومناتیه:دی بارها هم ازش صحبت شده و حضورش یجورایی از قبل هم قطعی بود فقط امیدوارم خوش قیافه تر از 3 باشه:دی
4. بحث سرش زیاده ولی خب توضیح خاصی درباره ش ندارم. حدس اولم ساگات بود ولی طبق نکاتی که تو اون سایتا و خود بچه های اینجا بهش اشاره کردن و همینطور تایید وجود فایلهاش در نسخه پی سی، میشه گفت ایبوکیه! جدا از اون، تو اون عکسه که من قبلا گذاشتم، طرف گفت کونای (چاقوی نینجایی) داره البته من خودم هرچی عکس رو نگاه کردم کونای ندیدم ولی خب تنها کسی که کونای استفاده میکنه، ایبوکیه:دی
5: همه میگن "جوری" ولی من راستش هیچی از عکس سر درنیاوردم. البته در اینکه مونثه شکی نیست ولی خب طبق اون صحبت های احسان و اون عکسی که گذاشت و همچنین اون دوتا عکسی که علی گذاشت و همینطور بک گراندش که مربوط چونلی هست، به احتمال زیاد همون جوریه. اگه کسی ارتباط چونلی و جوری رو نمیدونه، اینو بخونه:
تو انیمه "سوپر استریت فایتر4" (بله درسته، اینگلیسی کیبوردم فعلا از کار افتاده:دی) که بیشتر برای آشنایی با جوری ساخته شده بود، این دخترک بعد ار اینکه "سث" چشمش رو براش ردیف میکنه، میره تو یه شهربازی و آشوب به پا میکنه که چونلی و "کَمی" و گایل میرن اونجا ببینن چه خبره. بعدش طی قضایایی چونلی میره داخل و با جوری درگیر میشه و هرچی فن و حرکت و اسپشیال موو داشت رو جوری خالی میکنه ولی هیچکدوم اثر نمیکنن روش و آخرش جوری "موتور فنگ شویی" (همون چشم چپش) رو فعال میکنه و یه ضربه به چونلی میزنه که تا آخر انیمه میفته گوشه بیمارستان:))
6. بحث سر این زیاده. اون حرکت دستش فوق العاده شبیه "ادوارد هوندا" هست ولی خب تاحالا هیچ صحبتی از هوندا نشده و تنها کسی که چند بار تایید شده و فایلاش دیده شده و... "الکسه" طبف اون عکسایی که علی گذاشت هم میخوره بهش الکس باشه.

پ.ن: حالا اینا بکنار، دالسیم با این تیپ فوق خفن و جدیش، چجوری میخواد تو بازی بعد از پیروزی، این حرکت رو بزنه؟:دی
latest
:))

- - -ویرایش - - -

مووهای پایینشو اصن بگیریم برای اینه که هوا زیرش جمع شه روو هوا بمونه :d اونی که به سرش بسته نقطه ضعفه!! دیگه کله ی پهنش نورو بازتاب نمیکنه حریف بیناییشو از دست بده; اقا از همینجا اعلام میکنم دالسیم ضعیف شده باهاش بازی نکنین :d

ریش ریو برا کم نیاوردن جلو دالسیمه و Rival بودنشونم برا اینه که میخوان سوندره بازی دربیارن غم مخور :d
حاجی تازه الان قیافش ردیف شده.:d تازه شده اونی که باید میبود:دی خیر سرش هندیه:دی از لحظه خلقتش تا قبل از نسخه5 بشتر شبیه آفریقایی ها بود:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or