PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
به نظرم گلیچ نیست احسان ، لطف Ono شامل حال ملت شده ، یه جورایی حال داده به هوادارا :دی
حالا اینکه توی نسخه نهایی هم باشه یا نه رو خدا میدونه

چجوری شانس دسترسی به بتای بعدی رو افزایش بدم احسان ؟ :(

گلیچه :دی از E3 پارسال اتفاق افتاده ، توی کامیونیتی بازی هم بحثش شده :دی چون فقط طرف پلیر دوم اتفاق می افته و طرف پلیر اول همه چی سالیده :دی
نمی دونم والا :دی فقط ثبت نام :دی

خواستم امروز چند تا کمبو از SF V ردیف کنم که نشد متاسفانه ، دیروز دست گرمی یکی دو تا حرکت زدم همونا رو ضبط کردم و با تموم شدن بتا نشد چیزای بهتری رو امتحان کنم :دی حالا واسه بتای بعدی یا با اومدن خود بازی آماده تر میریم سراغش و با بچه ها میریزیم رو هم یه چند کمبو ویدئوی کرک و پر ریزون ردیف میکنیم :دی
این حرکت چونلی بدون استفاده از V-Trigger یا CA ـه :

STREET FIGHTER V (BETA)_20151025191732

حالا فرض کنید با فعال شدن V-Trigger کمبوهای چونلی دوبل میشه :دی میشد چیزای خفنی خلق کرد دوبرابر این ولی فرصت نشد :دی
این یکی هم میکس کردن CA که دمیج خوبی میده ، اینم با فعال شدن V-Trigger خیلی طول و دراز میشه و تا 50-60 ضرب میشه کشش داد :

STREET FIGHTER V (BETA)_20151025193233

اینم اون حرکت معروف میکا :

STREET FIGHTER V (BETA)_20151025193857

البته کمبو نیست چون منقطعه ولی اگه طرف ندونه چه جوری جلوشو بگیره پدرش در اومده :دی

===

EVO Moment #37 با ریو :دی

http://giant.gfycat.com/BoldCanineElkhound.webm

آخرین ویرایش:
یه نفر پا شده فایل های نسخه PC رو کند و کاو کرده و اینا رو دیده:

• Ryu (base) = 68320
  • Juri = 76955
  • Ibuki = 79831
  • Dhalsim = 77792
  • US Balrog / JP Bison (Boxer) = 62817
  • Urien = 82455
  • Alex = 66069
عددهایی هم که جلوشون هستن نشون گر تعداد پولیگون های هر شخصیت هست:d Don Balrog هم که هست:bighug: من مطمئنم بعدی بالراگ هست چون قراره ترکیب همیشگی Boxer - Claw - Dictator رو کامل کنه:d

آخرین ویرایش:
دالسیمو =))

r1jtgz4hs0xpy2ai4685.jpg

اینم طبق لیک لیست درست در اومد :دی فقط مونده اون یکی Zen بود کی بود ؟ :دی
و هینت اونو که اینبار دقیقه نودی بود :دی نکرد یه چند روز زودتر بده هایپ بشیم :دی

===

6 تا کرکتر هم در طول یک سال پیش رو بعد از عرضه ی بازی اضافه میشن و همونطور که گفته شده رایگان هستن و با Fight Money آنلاک میشن :دی

پ.ن : به نظر من سمت چپ دومی احتمالاً بالراگه البته استایلش به دادلی بیشتر میخوره گایل از جفتشون شبیه تره با توجه به رنگش که اینجوری اون کچل سمت راستی میشه بالراگ ، سمت راست دومی هم احتمالاً Juri :دی چپ اولیه به Urien هم میخوره :دی اون دو تا وسطی احتمالاً یکیشون الکسه :دی

آخرین ویرایش:
الان شد یه هندی به تمام معنا!:d

پ.ن: بالراگ:)

- - -ویرایش - - -

Mother of God عجب استیجی داشت دالسیم!:-o قشنگ ریخت:d

طراحی خود دالسیم بی نظیره! استایل وایسادنش و قیافه-ش فک براندازه!

احسان دقیقا منم فکر میکنم دومی از سمت چپ گایل باشه. یعنی قشنگ زار میزنه خودشه خصوصا این حالت گارد گرفتنش رو شونصد بار توی IV دیدیم:d
اولی از سمت چپ بالراگ هست به نظرم. موهاش همونه:-/
از سمت راست اولی نمیتونه بالراگ باشه چون انگشتاش معلومه در حالیکه بالراگ دستکش بکس دستشه:d
بقیه رو هیچ نظری ندارم:d

آخرین ویرایش:
هی به این علی صلح و صفا میگم صبر کن بازی هر روز داره آپگرید میشه هی میگه از SF IV هم پایین تره :دی به تو هم باید بگیم خائن ؟ :دی

===

اون عکس مرموز اگه طبق استیج های پشتشون بخواهیم بهش نگاه کنیم از چپ :

اولی استیج کشتی زانگیفه میشه = Alex
دومی استیج آبشار چارلی نش ـه که اینم با توجه به استایلش میشه = Guile
سومی هم همون استیجه که احتمالاً میشه = Urien (تنها کسی که میشه بازم به نش ربطش داد)
چهارمی = حدس خاصی نمیزنم :دی (ولی یه جورایی بوی آکوما میده استیجش)
پنجمی استیج چونلیه و به طرز تابلوی اون موجود صورتی و بنفش منحوس = Juri
ششمی هم که استیج آمریکاس و اگه الکس اولی باشه پس این عشق علیه = Balrog

منطقی به نظر میاد :دی

ماشالله urien. خوبه لخته و پولیگونش از همه بیشتره
biggrin1.gif

اگه طبق این حدس ناقصم اون سومی Urien باشه احتمالاً یه چیزایی تنشه :دی

آخرین ویرایش:
هی به این علی صلح و صفا میگم صبر کن بازی هر روز داره آپگرید میشه هی میگه از SF IV هم پایین تره :دی به تو هم باید بگیم خائن ؟ :دی
همچنان گرافیک شخصیت های بک گراند داغونه:دی استیج مشکلی نداره. فقط مشکلم با شخصیت های بک گراند هست:دی البته مشکلی نیست به قول تو. کپکام اونا رو هم درست میکنه:دی

===

اون عکس مرموز اگه طبق استیج های پشتشون بخواهیم بهش نگاه کنیم از چپ :

اولی استیج کشتی زانگیفه میشه = Alex
دومی استیج آبشار چارلی نش ـه که اینم با توجه به استایلش میشه = Guile
سومی هم همون استیجه که احتمالاً میشه = Urien (تنها کسی که میشه بازم به نش ربطش داد)
چهارمی = حدس خاصی نمیزنم :دی (ولی یه جورایی بوی آکوما میده استیجش)
پنجمی استیج چونلیه و به طرز تابلوی اون موجود صورتی و بنفش منحوس = Juri
ششمی هم که استیج آمریکاس و اگه الکس اولی باشه پس این عشق علیه = Balrog

منطقی به نظر میاد :دی

اگه طبق این حدس ناقصم اون سومی Urien باشه احتمالاً یه چیزایی تنشه :دی
چهارمی فکر کنم عشق خودمه= سلطان (ساگات):دی
به بک گراندش نگا کن، جور درمیاد ولی این اورین جور درنمیادا! انگار موهاش بلنده.
خدا کنه قیافه urien رو درست حسابی دربیارن. تو 3 عین میمون بود:دی

احسان دقیقا منم فکر میکنم دومی از سمت چپ گایل باشه. یعنی قشنگ زار میزنه خودشه خصوصا این حالت گارد گرفتنش رو شونصد بار توی IV دیدیم:d
اولی از سمت چپ بالراگ هست به نظرم. موهاش همونه:-/
از سمت راست اولی نمیتونه بالراگ باشه چون انگشتاش معلومه در حالیکه بالراگ دستکش بکس دستشه:d
بقیه رو هیچ نظری ندارم:d

اوه یِـــــــس بیبی :دی اصن حواسم به انگشت هاش نبود :دی خب اینجوری اولی از چپ میشه بالراگ ، اولی از راست احتمالاً الکس :دی

- - -ویرایش - - -

چهارمی فکر کنم عشق خودمه= سلطان (ساگات):دی
به بک گراندش نگا کن، جور درمیاد ولی این اورین جور درنمیادا! انگار موهاش بلنده.
خدا کنه قیافه urien رو درست حسابی دربیارن. تو 3 عین میمون بود:دی

آره حالت دستاش خیلی شبیهه :دی
اون Urien به نظر میاد یه هودی چیزی روی سرشه :دی

- - -ویرایش - - -

این شما و اینم جبارسینگ :biggrin1:

پ.ن : علی قضیه ی کرکترها احتمالاً همون مشکل تکسچر لودینگی چیزیه :biggrin1: فک نمیکنم جای نگرانی خاصی باشه :biggrin1: اگه پانتا ری بود احتمالاً از این چیزا پیش نمیومد :biggrin1:

اوه یِـــــــس بیبی :دی اصن حواسم به انگشت هاش نبود :دی خب اینجوری اولی از چپ میشه بالراگ ، اولی از راست احتمالاً الکس:دی
باو اولی از راست حالت دستاش خوراک E.hondaس. بک گراند استیجش هم برزیله (والا ربطش رو نمیدونم) البته یارو کچل میزنه که خب نه به الکس میخوره نه به هوندا ولی بازم اگه نگاش کنی یه حالت وحشیانه ای تو صورتش هست که بازم این حالت خوراک هوندائه!

پ.ن : علی قضیه ی کرکترها احتمالاً همون مشکل تکسچر لودینگی چیزیه :biggrin1: فک نمیکنم جای نگرانی خاصی باشه :biggrin1: اگه پانتا ری بود احتمالاً از این چیزا پیش نمیومد :biggrin1:
احسان من برام مهم نیست اصن. فقط میگم چون همه جای بازی OK هست، این قسمت هم OK بشه تمومه:biggrin1:
یکی نیست به من بگه تو که همیشه توی Training Stage پرسه میزنی برای چی این همه زر میزنی8-|:d

دو راه برای بدست آوردن Fight Money وجود داره : یه راه اینه که Daily Challenge های بازی رو انجام بدین ريال یه راه دیگه هم اینه که هر کرکتر رو لول آپ کنید :دی

باو اولی از راست حالت دستاش خوراک E.hondaس. بک گراند استیجش هم برزیله (والا ربطش رو نمیدونم) البته یارو کچل میزنه که خب نه به الکس میخوره نه به هوندا ولی بازم اگه نگاش کنی یه حالت وحشیانه ای تو صورتش هست که بازم این حالت خوراک هوندائه!

استیج برزیل کجا بود ؟! :| استیج نیویورکه :دی

احسان من برام مهم نیست اصن. فقط میگم چون همه جای بازی OK هست، این قسمت هم OK بشه تمومه:biggrin1:
یکی نیست به من بگه تو که همیشه توی Training Stage پرسه میزنی برای چی این همه زر میزنی8-|:d

نه حرفتو قبول دارم :دی ما هم بازی رو پرفکت میخواییم :دی

F*CK :)) دالسیم عالیه !!

علی تو دیگه خیلی حساس شدی دیگه :d یعنی اون نخودیا اون پشت فوقش در طول سال دوبار نگاهشون کنی , میگم نخود ولی ارزششون اندازه نخودم نیس :d البته به قول احسان ما هم بازیو پرفکت میخوایم :d

دو راه برای بدست آوردن Fight Money وجود داره : یه راه اینه که Daily Challenge های بازی رو انجام بدین ريال یه راه دیگه هم اینه که هر کرکتر رو لول آپ کنید :دی

خب جفتشون که هیچ کاری ندارن, لول آپ که فقط کافیه زیاد بازی کنی, DC هم که کافیه یه متن بخونیو بعد سعی کنی اجراش کنی (5min) فقط امیدوارم Daily Bonus هم باشه چون مجبورت میکنه بری توو بازی آنلاین شی بعد اینجوری /:) به منو نگا کنی بعد بری یه 10-20 دست بزنی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or