PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
حمله کنید بتا بازه :دی فقط بهتون بگم بتا یه آپدیت داخل بازی داره که بعد از اپدیت شدن Ken رو حذف میکنه و رشید رو اضافه میکنه :دی اگه می خواهید بیشتر با کن بازی کنید از نتتون یه مقدار کار بکشید تا آپدیته دیرتر تموم بشه :دی Share Button رو هم خدا آزاد کرد :دی آهنگ بازی هم به شدت Mind F_ck ـه ! با روح و روان آدم بازی میکنه :دی
قبل آپدیت :

بعد از آپدیت :

عکس زیاد گرفتم ولی فعلاً حسش نیست ، برم به خود بازی برسم :دی

(این حرکت میکا هم هنوز توی بازی هست :دی)

پ.ن : یادم رفت بگم ، Voice ها هم انگلیسیه :| توی بتای قبلی ژاپنی بود :( شت !!! تنظیمات صدا هم داره ! هم میشه ژاپنی انتخاب کرد هم انگلیش !!! :دی

کسی اینجا نیست بیاد با هم آنلاین بشیم ؟ :دی

پ.ن : با Share Button نصف چیزی که توی خود بازی هست هم معلوم نمیشه :دی

===

و اینکه Full Monologue میکا :دی حالا درسته نمیشه حین بازی نصف اینم اجرا کرد ولی فقط یه نگاه به دمیج بندازید :دی

[video=aparat;u1Vlj]http://www.aparat.com/v/u1Vlj[/video]

Last edited by a moderator:
یعنی کلاً توی این مملکت کسی به جز من توی بتا آنلاین نیست :دی

یه مختصری هم از چیزی که از کرکترها دیدم بگم :دی بالاخره کرکترهای بتا تکمیل شدن و میشه از همشون استفاده کرد :

مث اینکه کارین هم داره اضافه میشه :دی
کار کردن با میکا خیلی سخته ، Range و قدرت ضرباتش خیلی کمه و تسلط بالایی روی گرپل ها می خواد :دی وگا با حذف شدن شارژش خیلی سریع شده عین میمون روی در و دیوار می پره :دی در لحظه هم میشه بین چنگال یا دست خالی سوئیچ کرد که هر کدوم کمبوهای خودشونو دارن و بدرد بخورن :دی نکالی قدرت خفنی داره ضرباتش ! خیلی سریع میشه باهاش حریفو ناک داون یا Stun کرد :دی بین این 3 تا وضع میکا از بقیه یه مقدار خراب تر بود چون علاوه بر چیزایی که گفتم استفاده از V-Skill و V-Trigger ـش هم تقریباً غیرممکن یا بی استفاده ـس :دی اسکیلش مونولوگه ، که به این راحتی قابل اجرا نیست. تریگرش هم که نادشکوـه با تاخیر زیاد همراهه. یعنی حداقل یه ثانیه بعد از فعال کردنش نادشکو میاد توی صحنه که خب کمکی نمی کنه :دی

رشید رو هنوز تست نکردم :دی اما کِن !!! متنفرم از زدن این حرف ولی کن هیــــــولاس !!!! :دی همه چیزش در بهترین حالت ممکنه ! شوریوکن های چند Hit ـه و آتیشیش سر جاشه ، از اینور EX Shoryuken ـش شده شوریورنپا که قبلاً جزو Super Move هاش بود !!! یعنی پاره میکنه حریفو :دی از اونور هم تاتسوماکی سنپوکک ـش با Lk تک ضرب و با MK همون 3 ضرب همیشگیه ولی HK و EX ـش بازم ترسناک شده :دی با HK با دو تا لگد استایل سوباسایی حریفو میندازه هوا و روی هوا یه تاتسوماکی نثارش میکنه ، در حالت EX هم تا ماتحت ارتفاع استیج تا جاداره یه تاتسوماکی آتیشی میزنه :دی خلاصه کنم ، حرکاتش یکی از دیگری خفن تر :دی

یعنی کلاً توی این مملکت کسی به جز من توی بتا آنلاین نیست :دی

یه مختصری هم از چیزی که از کرکترها دیدم بگم :دی بالاخره کرکترهای بتا تکمیل شدن و میشه از همشون استفاده کرد :

مث اینکه کارین هم داره اضافه میشه :دی
کار کردن با میکا خیلی سخته ، Range و قدرت ضرباتش خیلی کمه و تسلط بالایی روی گرپل ها می خواد :دی وگا با حذف شدن شارژش خیلی سریع شده عین میمون روی در و دیوار می پره :دی در لحظه هم میشه بین چنگال یا دست خالی سوئیچ کرد که هر کدوم کمبوهای خودشونو دارن و بدرد بخورن :دی نکالی قدرت خفنی داره ضرباتش ! خیلی سریع میشه باهاش حریفو ناک داون یا Stun کرد :دی بین این 3 تا وضع میکا از بقیه یه مقدار خراب تر بود چون علاوه بر چیزایی که گفتم استفاده از V-Skill و V-Trigger ـش هم تقریباً غیرممکن یا بی استفاده ـس :دی اسکیلش مونولوگه ، که به این راحتی قابل اجرا نیست. تریگرش هم که نادشکوـه با تاخیر زیاد همراهه. یعنی حداقل یه ثانیه بعد از فعال کردنش نادشکو میاد توی صحنه که خب کمکی نمی کنه :دی

رشید رو هنوز تست نکردم :دی اما کِن !!! متنفرم از زدن این حرف ولی کن هیــــــولاس !!!! :دی همه چیزش در بهترین حالت ممکنه ! شوریوکن های چند Hit ـه و آتیشیش سر جاشه ، از اینور EX Shoryuken ـش شده شوریورنپا که قبلاً جزو Super Move هاش بود !!! یعنی پاره میکنه حریفو :دی از اونور هم تاتسوماکی سنپوکک ـش با Lk تک ضرب و با MK همون 3 ضرب همیشگیه ولی HK و EX ـش بازم ترسناک شده :دی با HK با دو تا لگد استایل سوباسایی حریفو میندازه هوا و روی هوا یه تاتسوماکی نثارش میکنه ، در حالت EX هم تا ماتحت ارتفاع استیج تا جاداره یه تاتسوماکی آتیشی میزنه :دی خلاصه کنم ، حرکاتش یکی از دیگری خفن تر :دی

:(:((
منم میخوااااااااااااااااااااااااام!

با اینترنت این مملکت میشه آنلاین زد؟ تست کردی؟ :دی

بخش آنلاین و نت کد بازی معرکس ! آنلاین عین آفلاین می مونه حتی با نت داغون همین مملکت :دی

===

Stamina ـی کرکترها توی این دو تا بتایی که اومده (ممکنه برای نسخه ی نهایی تغییر کنه)

Birdie: 1,050
Ken: 1,000
M. Bison: 1,000
Necalli: 1,000
R. Mika: 1,000
Ryu: 1,000
Vega: 1,000
Nash: 950
Cammy: 950
Karin: 950
Rashid: 950
Chun-Li: 900

یعنی پاشم برم ژاپن اونو رو جر و واجر کنم و بیام ؟ :| آخـــــــه چونلی 900 ؟ :|

آخرین ویرایش:
با تشکر از احسان عزیز برای توضیحاتش و اینکه پرچم رو بالا نگه دااشته :دی
من استریم زیاد دیدم از بازی ، در مورد کاراکترا که گفت احسان ، خودم بیشتر دیدم R.Mika رو‌ انتخاب میکنن ، اما گرافیک بازی واقعا عالی و چشم نوازه ، طراحی استیج ها مخصوصااونجا که گوسفند داره فوق العادس ، موزیک هم که ولش کن کلا :دی
انتظار خیلی سخته ، حالا احسان خودش بتا بازی میکنه بیشتر سختی میکشه :دی

با تشکر از احسان عزیز برای توضیحاتش و اینکه پرچم رو بالا نگه دااشته :دی
من استریم زیاد دیدم از بازی ، در مورد کاراکترا که گفت احسان ، خودم بیشتر دیدم R.Mika رو‌ انتخاب میکنن ، اما گرافیک بازی واقعا عالی و چشم نوازه ، طراحی استیج ها مخصوصااونجا که گوسفند داره فوق العادس ، موزیک هم که ولش کن کلا :دی
انتظار خیلی سخته ، حالا احسان خودش بتا بازی میکنه بیشتر سختی میکشه :دی

اینکه میکا رو بیشتر انتخاب میکنن به خاطر اهم اهم بعد فنی و تکنیکال قضیه ـس :دی و گرنه توی گیم پلی با کوچکترین اشتباهی راحت KO میشی :دی به خصوص این رنج کمش توی لحظات حساس خیلی به ضرر آدم تموم میشه :دی

انتظار هم که فاجعس ! همین که وارد منوی بازی میشی یه SF V Theme ـیی پخش میشه که اصن دلت نمیاد بری تو منوی انتخاب کرکترها و بازی رو شروع کنی ! نمی دونم گوش کردین یا نه ولی روح و روانه :دی

احسان یه توضیحی راجع به کاراکترهایی که حرکات شارژی دارن میدی ؟
من تو 4 چونلی رو خیلی دوست داشتم باهاش بازی کنم اما چون حرکاتش شارژی بود زیاد راه دستم نبود ، الان تو این شماره چجوری شده ؟

از زاویه اهم اهم بخوایم بررسی کنیم واقعا حق دارن ملت ، مخصوصا قبل از ورود به بازی که ۲کاراکتر رو در کنار هم نشون میده :دی ، حالا حرکاتش داخل بازی مخصوصا اونایی که دوستشم میاد کمکش بماند :دی
به نظرم ابتدای زمان انتشار بازی میکا و لارا خیلی رو بورس خواهند بود :دی

احسان یه توضیحی راجع به کاراکترهایی که حرکات شارژی دارن میدی ؟
من تو 4 چونلی رو خیلی دوست داشتم باهاش بازی کنم اما چون حرکاتش شارژی بود زیاد راه دستم نبود ، الان تو این شماره چجوری شده ؟

الان توی این بتا که کسی شارژی نیست :دی وگا قبلاً شارژی بود ولی الان حرکاتش با Dragon punch قابل انجامه و نیازی به شارژ و اینا نداره. توی بتای قبلی کرکتر شارژی داشتیم که بایسون و چونلی بودن :دی احتمالاً هم برای ابتدای کار فقط همینا باشن :دی کرکترهای شارژی هم یه سری حرکاتی دارن که لا به لای همونا باید شارژ رو انجام بدی ، اینکه بدونی کجاها باید شارژ کنی باعث میشه اینطور به نظر بیاد که کرکتر اصلاً شارژی نیست :دی به عنوان مثال توی IV چونلی یه کیک داشت ، عقب MK MK پایین بالا MK که یه لگد میزد با دومی طرف رو می فرستاد رو هوا بعد خودشم می پرید بالا و در حال چرخش چند تا لگد میزد ، این حرکت خودش یکی از حرکات کلیدی شارژ چونلیه :دی میشه باهاش پایین رو شارژ کرد و بعد از فرود Spinning Bird Kick زد یا حتی عقب رو شارژ کرد و اولترای Hosenka زد :دی یا مثلاً با تارگت کمبو ، شما می پری با HP چونلی مشت میزنی روی زمین که فرود اومدی با MP به مشت ها ادامه میدی حالا نکته ـش اینجاست که چون این مشت ها جهت خاصی نداره از لحظه ی شروع پرش می تونی عقب رو شارژ کنی و قبل از تموم شدن آخرین مشت یه کیکوکن هم بزنی :دی یا ساده ترین حالت ممکن ، شما وقتی داری ضربات حریف رو بلاک میکنی و گارد گرفتی اگه دقت کنی در اصل داری عقب رو شارژ میکنی :دی حالا اگه نشسته باشی و جهت مایل رو بگیری پایین رو هم شارژ کردی و سر فرصت از هر کدوم بخوای می تونی استفاده کنی :دی حرکات شارژی اینجوری وقتی داخل بقیه حرکات استفاده میشن به نظر میان که اصلاً شارژی نیستن :دی یه نکته ی جالب دیگه هم که این کرکترها دارن اینه که شروع بازی قبل از اینکه طرف بگه ROUND فلان FIGHT شما می تونی شارژ کردن رو شروع کنی و به محض استارت خوردن بازی یه حرکت شارژی انجام بدی :دی
اگه تا اینجا کار کردن با کرکترهای شارژی رو متوجه شدی میریم سراغ SF V :دی اینجا هم مثل قبلیا یه سری حرکات برای شارژ کردن وجود داره یه نمونه ـش V-Skill چونلی :دی ولی خب با توجه به سرعت بالای بازی و حرکات ، به نظرم کار کردن با تمام کرکترها (چه شارژی چه غیر شارژی) توی SF V خیلی لذت بخش تره چون کامندها تند و تند و بی معطلی اجرا میشن و گیم پلی خیلی سیال تر شده :دی فک کنم بتونی خیلی راحت تر با شارژی های SF V ارتباط برقرار کنی :دی

@NaViiDii

حالا بماند که خودمم کلی عکس 18+ ازش گرفتم :-"
جدا از این قضایا ، این کن احتمال اینکه Main خیلیا بشه هست :دی به شدت کرکتر متعادلی میزنه :دی هیچ کم و کسری ای نداره جز اینکه من با کسی که موهاشو رنگ میذاره آبم توی یه جوب نمیره :دی

کارین چقدر سریعه ! :دی اینجا کارین پلیر نداریم ؟ اگه کسی هست باید ازش ترسید :دی
بالاخره درست و حسابی به وصال بانو رسیدیم :دی خیلی چسبید :دی و اینکه ظاهراً این بتا با تغییرات جدید بازی هم همراه بوده و چی شده چونلی :دی فقط یه مشکل هنتـای داشت بازی که هنوز برطرف نشده ، امیدوارم کلاً برطرف هم نشه :دی لول :دی

====
@Omid_Zaraki

امید اینم دو تا حرکت شارژی از چونلی ، همین الان داغ داغ برات ضبط کردم که کامل متوجه بشی :دی توی مدیافایرم آپ کردم که بمونه ، اون آپارات بدرد فحش هم نمی خوره :دی هیچ کدوم از فضاهای مجازی ایرانی بدرد بالا آوردن هم نمی خورن ، دریغ از دو زار اطلاعات :|

STREET FIGHTER V (BETA)_20151025151338

STREET FIGHTER V (BETA)_20151025152018

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or