PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
ارادت خاص و عجیبی پیدا کردم نسبت به بانو Luara
فقط احسان میدونه این حس پاک و آسمانی رو :دی
اما واقعا چیز و وحشی به نظر میاد ، Move های خیلی خووبی داره

ارادت خاص و عجیبی پیدا کردم نسبت به بانو Luara
فقط احسان میدونه این حس پاک و آسمانی رو :دی
اما واقعا چیز و وحشی به نظر میاد ، Move های خیلی خووبی داره

من هم :d همونطور که بالاتر گفت احسان شدیدا کرکتر Tricky میزنه یعنی فقط کافیه Masterاش شی اونوقته که طرفت یه اشتباه بکنه تا خار مادرشو بیاری جلو چشاش :d منم که خوراکم کرکترای تریکیه خیلی خوشحال شدم لارا معرفی شد :d البته از یه طرفی ام متنفرم یه تریکی پلیر (اصطلاح من درآوردی :d) جلوم باشه , خیلی عذاب آوره :d یعنی نوید تو اگه لارا پلیر بشی بات بازی نمیکنم :d

فن آرت :دی

paga98xrvzv0dpdrsqyn.jpg

عااالیییه:bighug:

Nice B00BS btw :d

یعنی یه تاپیک گیر آورده ، نصف بیشترشم خودش توش پست میده ، تا یه کرکتر دختر که جای کار داره (!) معرفی میشه سریع دست به کار میشه آرتش رو میزنه :دی

آخ آخ آخ ! این مصاحبه ی اخیر Matt Dahlgren منو توی افق محو کرد ! :دی ایشون گفتن که کرکترهای SF III رو توی SF V خواهید دید ولی نه توی زمان ریلیز :دی Remy
crying2-onion-head-emoticon.gif

و :

All of the different iterations will be in SF5; (it may have been) a bit of an oversight to not have them right out of the gate

و اینکه در حین مصاحبه اشاره کرده که :

Nothing keeps you safe in this game

/:)

نگفتم؟:دی
کاراکتر کلاسیک احتمالا همون دالسیمه:دی
راستی دالسیم مگه طرفدار داره؟:دی

خسته نباشی اینو که لیک لیست 6 ماه پیش گفته بود :دی
دالسیم هر چی هست یونیکه :دی کاملاً خوراک روستر SF V :دی هیچکی توی روستر نیست که اونجوری کش بیاد (البته به جز کپی ـش توی SF III) :دی

- - -ویرایش - - -

لاورا میتونه توی کامند گرب هاش کمبو بزنه :دی سرعت ریکاوری یه سری حرکات مثل آپرکاتش هم خیلی بالاس ! الان تمام ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یکی از هیولاهای SF V رو داره :دی
و اینکه با یه wall dive mix up از Vega می تونید نصف Health حریفو منهدم کنید = Monster :|

[video=aparat;vgGQI]http://www.aparat.com/v/vgGQI[/video]

پ.ن : اینطور که از ویدئو پیداس موی قهوه ای وگا هم لا به لای رنگ هاش هست :دی

اول از همه ، ظاهراً کرکتر بعدی که قراره معرفی بشه کرکتر کلاسیکه هست و کپکام گفته این کرکتر کلاسیک الزاماً محدود به SF II نیست !!! :دی

----

اینم آپ کردم ، حتماً ببینیدش :دی اگه کسی فک میکنه نمیشه SF بازی کرد یا گیم پلیش خیلی خشکه و نمیشه باهاش کنار اومد ، حتماً این ویدئو رو ببینید :دی چونلی پلیره ، یعنی از این کمترید ؟

[video=aparat;Pxs1W]http://www.aparat.com/v/Pxs1W[/video]

یه کمبو ویدئو هم از میکای عزیز دلم اومده :دی عالیه :دی

[video=aparat;sGl1d]http://www.aparat.com/v/sGl1d[/video]

پ.ن : نمیشه دو تا ویدئو توی یه پست گذاشت ، بین ارسال دو تا پست هم خدا می دونه چقدر فاصله باید بیوفته تا ارسال بشه و بهم نچسبن ! چرا آخه :| این چه سیستمیه دیگه :|

اول از همه ، ظاهراً کرکتر بعدی که قراره معرفی بشه کرکتر کلاسیکه هست و کپکام گفته این کرکتر کلاسیک الزاماً محدود به SF II نیست !!! :دی

----

اینم آپ کردم ، حتماً ببینیدش :دی اگه کسی فک میکنه نمیشه SF بازی کرد یا گیم پلیش خیلی خشکه و نمیشه باهاش کنار اومد ، حتماً این ویدئو رو ببینید :دی چونلی پلیره ، یعنی از این کمترید ؟

[video=aparat;Pxs1W]http://www.aparat.com/v/Pxs1W[/video]
به نظر منکه بعدی دالسیمه چون جدا از لیست لیک شده، از شخصیتای سری آلفا هم بوده. (مثل همه ی اونایی که تا الان معرفی شدن)
ولی خب نا امید شدم چون واقعا یه توهینه که دالسیم تو روستر اصلی باشه اونوقت باید واسیم تا ساگات، مبارز اعظم، تنها ببری که سلطانه (البته غیر از "شیرخان":دی) بعدا منتشر بشه. اصلا ساگات نباشه، اون SF، یه چیزی کم داره. تو III هم Q جاشو پر کرده بود وگرنه اونم مفت نمیرزید:دی
البته همیشه وقتی از یه چیزی 100درصد مطمئنم برعکسش اتفاق میفته و ضایع میشم:دی ولی بازم فکرمیکنم بعدی دالسیم باشه.
=====================================
اون ویدیو خیلی قشنگ. باید بذارمش برای همه بچه های نوبفا، تا دیگه اینقدر مورتال مورتال نکن و به راه راست هدایت شن:دی
دقت کردی اون آخرش یجورایی جمله تیزر SFV رو گفت؟:دی

- - -ویرایش - - -

راستی یه چیزی هم بگم:
تا الان روستر SFV اصلا بهم نچسبیده و فعلا فقط با کارین و رشید (نخندید:دی) حال میکنم. امیدوارم شخصیت های بعدی جالتر باشن. بایسون اونی میخواستم نیست حداقل اون چیزی که از گیم پلی تا الان دیدم، نبود.
البته ممکنه بعد از انتشار و تجربه نظرم عوض شه ولی فعلا که هیچکدوم غیر از اون دوتا چشم رو نگرفتن:دی

- - -ویرایش - - -

یه کمبو ویدئو هم از میکای عزیز دلم اومده :دی عالیه :دی
:-q
I hate her:d

^^^

احسان من ویدئو هارو نمیتونم ببینم
yahoo_4.gif
اگه آپاراتی چیزیه لینکشو بزار
yahoo_4.gif

عه !!! :دی ایناس :

اولی

http://www.aparat.com/v/Pxs1W

دومی

http://www.aparat.com/v/sGl1d

به نظر منکه بعدی دالسیمه چون جدا از لیست لیک شده، از شخصیتای سری آلفا هم بوده. (مثل همه ی اونایی که تا الان معرفی شدن)
ولی خب نا امید شدم چون واقعا یه توهینه که دالسیم تو روستر اصلی باشه اونوقت باید واسیم تا ساگات، مبارز اعظم، تنها ببری که سلطانه (البته غیر از "شیرخان":دی) بعدا منتشر بشه. اصلا ساگات نباشه، اون SF، یه چیزی کم داره. تو III هم Q جاشو پر کرده بود وگرنه اونم مفت نمیرزید:دی
البته همیشه وقتی از یه چیزی 100درصد مطمئنم برعکسش اتفاق میفته و ضایع میشم:دی ولی بازم فکرمیکنم بعدی دالسیم باشه.
=====================================
اون ویدیو خیلی قشنگ. باید بذارمش برای همه بچه های نوبفا، تا دیگه اینقدر مورتال مورتال نکن و به راه راست هدایت شن:دی
دقت کردی اون آخرش یجورایی جمله تیزر SFV رو گفت؟:دی

- - -ویرایش - - -

راستی یه چیزی هم بگم:
تا الان روستر SFV اصلا بهم نچسبیده و فعلا فقط با کارین و رشید (نخندید:دی) حال میکنم. امیدوارم شخصیت های بعدی جالتر باشن. بایسون اونی میخواستم نیست حداقل اون چیزی که از گیم پلی تا الان دیدم، نبود.
البته ممکنه بعد از انتشار و تجربه نظرم عوض شه ولی فعلا که هیچکدوم غیر از اون دوتا چشم رو نگرفتن:دی

- - -ویرایش - - -

:-q
I hate her:d

اصن قضیه ربطی به این نداره که چون کرکتر از سری آلفا هست پس توی SF V هم هست :دی حالا ممکنه به طور اتفاقی این قضیه پیش اومده باشه ولی صرفاً قانون نیست :دی این کرکترهایی که اتفاقی الان از آلفا اومدن توی SF V واقعاً محبوب بود و داشتن خاک می خوردن :دی میکا کرکتریه که هر چی نظر سنجی دادن این توش اول شد ، کارین کسیه که PRBalrog و خیلیای دیگه به شدت منتظر حضورش توی SF V بودن (بگذریم که توی لیست کرکترهای SF توی ژاپن هم اول بود !!!) :دی یه سری از بر و بچه های SF III توی SF IV زنده شدن ولی این کرکترهای به این مهمی داشتن به خاطره ها می پیوستن. حالا اگه اینم در نظر بگیریم که خیلی از کرکترهای SF III ورژن های جایگزین یه سری از SF II ـییا هستن می بینیم که واقعاً این بر و بچه هایی که از آلفا اومدن توی اولویت بودن :دی ولی خب این موضوع دلیل نمیشه هر کسی توی آلفا هست پاشه بیاد توی SF V ، الان ساکورای بدبخت خودش Rival این کارینه مال آلفا هم هست ولی خبری ازش نیست :( دالسیمم که خودت می دونی کلاسیک SF II ـه دیگه بعدش مهم نیست که توی سری آلفا بوده یا عمقزی :دی حالا نمی دونم این حرفی که اخیراً از طرف کپکام گفته شده تروله یا واقعیت ولی اگه منظورشون این باشه که طرف ممکنه از SF II نباشه ، الکس خیلی محتمل میزنه ، چمیدونم شایدم یکی دیگه :دی اگرچه چیزایی که داریم میگیم همش در حد حرفه و در عمل ممکنه اتفاقای دیگه ای بیوفته :دی

در مورد اون متن انگلیش هم می تونم بهت بگم ای خـــــــــاک :دی البته بهتر ، بانو مال خودمه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or