PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
Character Select Screen:

84159947567817019949.jpg

البته فکر نکنین این فقط 2تا ردیبف داره:d یه عکس دیگه دیدم و فضای زیر ردیف دوم به اندازه کافی بزرگ هست:d البته اگه شایعات قدیمی درست باشن و روی همین عکس دقت کنین، دقیقا برای 16 نفر جا میشه:|

آخرین ویرایش:
Character Select Screen:

84159947567817019949.jpg

البته فکر نکنین این فقط 2تا ردیبف داره:d یه عکس دیگه دیدم و فضای زیر ردیف دوم به اندازه کافی بزرگ هست:d البته اگه شایعات قدیمی درست باشن و روی همین عکس دقیقا کنین، دقیقا برای 16 نفر جا میشه:|

به غایت قشنگه :دی اون قسمت بالایی V هم یه ردیف جاخالی داره قشنگ :دی
فقط خدا کنه صبر کردن برای کامل شدن یه روستر 30-40 نفری زیاد طول نکشه :(

آخرین ویدئویی که توی بخش تریلر ها هست مربوط به کمی و بردی ـه دیگه :دی
بله اونموقع دیدمش (دیشب) بسیار هم کیف کردم ولی نه با شخصیت ها (بود و نبود جفتشون برام فرقی نمیکنه) با آهنگش خیلی کیف کردم:دی اگه openingهاش هم مثل (Indestructible (SF IV یا (Knock you out (SFIII 3rdS OE باشه که فوق العاده میشه. این دوتا تیتراژ که اسم بردم با روح و روانم بازی کردن:دی

هم در جواب پستت هم در جواب پ.ن : هیچ کسی جین با ظاهر فعلیش رو به طراحی اصلیش (بدون لباس + شلوار مخصوصش) ترجیح نمیده ، FACT :دی این قضیه توی همه ی فایتینگ ها و برای همه ی کرکتر ها برقراره :دی بازم FACT :دی
(مثالت تو حلقم :دی به یه چیزی استناد کن که خود کامیونیتیش از اسم بردنش خجالت نکشه :دی)
حرفت درسته ولی خب تنوع هم لازمه مثلا همین جین همیشه اون لباسش هست و همه هم دوستش داریم و شکی هم توش نیست و هیچکس هم از نسخه ای خوشش نمیاد که این لباس توش نباشه. (همه اینا قبول) اما به قول یکی از دوستام با لباس کاراته بری تو خیابون بجنگی که چی؟ باید یه لباس باحال داشته باشی واسه یه مبارزه خیابونی! شما دقت کنی تو تکن همیشه و همیشه انیجوری بوده و شخصیت ها دوتا لباس داشتن یکی مخصوص سبک مبارزه شون بود و یکی دیگه هم مخصوص مبارزه خیابونی!
SSF IV هم با اون DLCهاش واسه هرکی سه چهارتا لباس اضافی داد بیرون که کار بسیار بسیار عالی ای بود! (البته لباسای ریو خیلی یتیمی بود:دی) تو SF V هم باید هر کی حداقل یدونه لباس اضافی، جدا از لباس اصلی و همیشگیش داشته باشه! نیازی نیست حتما تو لباس اصلی دست ببرن!
تا الان هم اونقدری که تو سری SF بین هر نسخه تو طراحی کاراکترها تغییر دیدم، تو هیچ بازی فایتینگ دیگه ای ندیدم! (اصلا هم به تکن اشاره نمی کنم:دی) پس از نظر طراحی چهره کارشون درسته البته واسه اونایی که از قدیم (قبل از SF IV) میارن کارشون راحت تره ولی مثلا این تغییراتی که تو cammy انجام دادن (بخصوص لباسش) خیلی خوب بود یا مثلا بِردی، جدا از چاق شدنش، مثلا کفشاش تغییر کرده یا ریشش هم فکر کنم قبلا طلایی بود که الان قهوه ای شده! چارلی هم همین طور، مدل کفشاش رو تو سری آلفا اصلا دوست نداشتم ولی این عالیه (اما به هر حال این تریپ زامبی گونه رو دوست ندارم) همچین Stanceـش که قبلا عینه گایل بود ولی الان کاملا یونیکه. (بازم بگید گایل لازم نیست) یا از همه بهتر بایسون که stanceـش کلا عوض شده، لباسش بلند شده و موهاش هم مثل shin akuma سفید شده! کلا تو تغییرات بایسون و چارلی از همه بهتر بودن ولی بازم تو یه نگاه کلی، لباس هر 6تاشون، همون لباس قدیمه و تغییر آنچنانی نکرده و به قول خودت، اصالت رو حفظ کردن که خیلی هم خوبه و فقط امیدوارم مثل نسخه قبلی لباس اضافه هم بذارن.
درباره مثالم هم............
واقعا منظورمو از اون شکلک نفهمیدی؟:دی

بله اونموقع دیدمش (دیشب) بسیار هم کیف کردم ولی نه با شخصیت ها (بود و نبود جفتشون برام فرقی نمیکنه) با آهنگش خیلی کیف کردم:دی اگه openingهاش هم مثل (Indestructible (SF IV یا (Knock you out (SFIII 3rdS OE باشه که فوق العاده میشه. این دوتا تیتراژ که اسم بردم با روح و روانم بازی کردن:دی

حرفت درسته ولی خب تنوع هم لازمه مثلا همین جین همیشه اون لباسش هست و همه هم دوستش داریم و شکی هم توش نیست و هیچکس هم از نسخه ای خوشش نمیاد که این لباس توش نباشه. (همه اینا قبول) اما به قول یکی از دوستام با لباس کاراته بری تو خیابون بجنگی که چی؟ باید یه لباس باحال داشته باشی واسه یه مبارزه خیابونی! شما دقت کنی تو تکن همیشه و همیشه انیجوری بوده و شخصیت ها دوتا لباس داشتن یکی مخصوص سبک مبارزه شون بود و یکی دیگه هم مخصوص مبارزه خیابونی!
SSF IV هم با اون DLCهاش واسه هرکی سه چهارتا لباس اضافی داد بیرون که کار بسیار بسیار عالی ای بود! (البته لباسای ریو خیلی یتیمی بود:دی) تو SF V هم باید هر کی حداقل یدونه لباس اضافی، جدا از لباس اصلی و همیشگیش داشته باشه! نیازی نیست حتما تو لباس اصلی دست ببرن!
تا الان هم اونقدری که تو سری SF بین هر نسخه تو طراحی کاراکترها تغییر دیدم، تو هیچ بازی فایتینگ دیگه ای ندیدم! (اصلا هم به تکن اشاره نمی کنم:دی) پس از نظر طراحی چهره کارشون درسته البته واسه اونایی که از قدیم (قبل از SF IV) میارن کارشون راحت تره ولی مثلا این تغییراتی که تو cammy انجام دادن (بخصوص لباسش) خیلی خوب بود یا مثلا بِردی، جدا از چاق شدنش، مثلا کفشاش تغییر کرده یا ریشش هم فکر کنم قبلا طلایی بود که الان قهوه ای شده! چارلی هم همین طور، مدل کفشاش رو تو سری آلفا اصلا دوست نداشتم ولی این عالیه (اما به هر حال این تریپ زامبی گونه رو دوست ندارم) همچین Stanceـش که قبلا عینه گایل بود ولی الان کاملا یونیکه. (بازم بگید گایل لازم نیست) یا از همه بهتر بایسون که stanceـش کلا عوض شده، لباسش بلند شده و موهاش هم مثل shin akuma سفید شده! کلا تو تغییرات بایسون و چارلی از همه بهتر بودن ولی بازم تو یه نگاه کلی، لباس هر 6تاشون، همون لباس قدیمه و تغییر آنچنانی نکرده و به قول خودت، اصالت رو حفظ کردن که خیلی هم خوبه و فقط امیدوارم مثل نسخه قبلی لباس اضافه هم بذارن.
درباره مثالم هم............
واقعا منظورمو از اون شکلک نفهمیدی؟:دی

خب دیگه :دی اینا SF رو با لباس اصلی که واجبه عرضه می کنن و بعد ، الباقی لباس ها رو DLC می کنن :دی کپکام این اخلاقو نداشت و از نامکو الگو می گرفت خیلی خوب میشد :دی البته تو و بقیه ی دوستانی که PC گیمر هستین که مشکلی ندارین :دی خدا بده برکت ماد رو :دی ماها باید وایسیم تا کاستوم ها بیاد :دی

Character Select Screen:

84159947567817019949.jpg

البته فکر نکنین این فقط 2تا ردیبف داره:d یه عکس دیگه دیدم و فضای زیر ردیف دوم به اندازه کافی بزرگ هست:d البته اگه شایعات قدیمی درست باشن و روی همین عکس دقیقا کنین، دقیقا برای 16 نفر جا میشه:|

کلا از در و دیوار V میباره:دی
تو هیچ بازی تاحالا ندیده بودم نسبت به شماره ش اینقدر تغییر کنه و همه چی رو یه جوری به شماره بازی ربط بده!
شک ندارم SFV فراموش نشدنی میشه!

و همچنان منتظر هفدهمین حر الفبای انگلیسی هستم:(

- - -ویرایش - - -

علی توی استیج لندن بالای Maki ، Cody هم هست :bighug: :دی

خوشم نیومد!:دی
به نظرم جالب نمیشه اگه هر چهارتا تا باشن تو بازی! اینکه FF نیست! به نظرم پویزن و کودی و گای باشن کافیه! اون دوتا رو میخوایم چیکار؟:دی البته خیلی دوست دارم sodom رو هم ببینم!:دی نه داستانش رو میدونم نه میدونم هدفش چیه (اینو گفتم چون میدونین طرز تفکرم نسبت به کارکترای فایتینگ چجوریه) ولی کلا ازش خیلی خوشم میاد!
باید کارکتر اصلی و قدیمی SF رو بیارن نه اینا رو! Q، Remmy، 12 ,Alex و خیلیای دیگه. البته ممکنه اینم فقط ایستر اِگ باشه! مثل 4 که مجسمه اون یارو گنده هه تو اون مرحله ساختمون نیمه کاره هه بود:دی

خوشم نیومد!:دی
به نظرم جالب نمیشه اگه هر چهارتا تا باشن تو بازی! اینکه FF نیست! به نظرم پویزن و کودی و گای باشن کافیه! اون دوتا رو میخوایم چیکار؟:دی
باید کارکتر اصلی و قدیمی SF رو بیارن نه اینا رو! Q، Remmy، 12 ,Alex و خیلیای دیگه. البته ممکنه اینم فقط ایستر اِگ باشه! مثل 4 که مجسمه اون یارو گنده هه تو اون مرحله ساختمون نیمه کاره هه بود:دی

این 4 نفر از تمامی کسایی که نام بردی قدیمی ترن که :دی حالا معلوم نیست باشن یا نه ولی امیدوارم Maki باشه :دی سبک مبارزه ی خیلی باحالی داره ، با تمام کرکترهایی هم که توی IV دیدیم تقریباً فرق داره :دی

e43i_maki-cvs2-taunt.gif

زانگیف نداشته باشه از همین الان تحریمه!
--
پ.ن: کسی که نظر سنجی رو درست کرده کلا با grappler ها بده!
mika هست دیگه :دی

این 4 نفر از تمامی کسایی که نام بردی قدیمی ترن که :دی حالا معلوم نیست باشن یا نه ولی امیدوارم Maki باشه :دی سبک مبارزه ی خیلی باحالی داره ، با تمام کرکترهایی هم که توی IV دیدیم تقریباً فرق داره :دی

e43i_maki-cvs2-taunt.gif
خب قدیمی تر باشن؟:| (?Who cares)
اینهمه کاراکتر SFـی رو زمین مونده بعد بیان FF رو خالی کنن تو بازی؟:دی
خیلی هم فرق نمیکنه ها:دی شبیه Guyـه! تو FF هم که اصلا اومده بود تا جای Guy رو بگیره:دی
اگه این باشه، پس گای دیگه نباید باشه. کودی خوبه ولی از هگار خوشم نمیاد! از FF ترجیح میدم سودوم و ماکی و کودی باشن. دیگه اگه خیلی بهشون فشار اومد، به خاطر هنتای هم که شده، فوق فوقش پویزن رو هم برگردونن دیگه همینا بسه!:دی اگه خیلی دلشون هوای FF رو کرده خب برن یه نسخه جدیدش رو بسازن:دی

البته یه نکته هم این وسط هست:
تا وقتی که Q تو بازی باشه...
I don't give a shit about the others:d

آخرین ویرایش:
mika هست دیگه :دی

خب قدیمی تر باشن؟:| (?Who cares)
اینهمه کاراکتر SFـی رو زمین مونده بعد بیان FF رو خالی کنن تو بازی؟:دی
خیلی هم فرق نمیکنه ها:دی شبیه Guyـه! تو FF هم که اصلا اومده بود تا جای Guy رو بگیره:دی
اگه این باشه، پس گای دیگه نباید باشه. کودی خوبه ولی از هگار خوشم نمیاد! از FF ترجیح میدم سودوم و ماکی و کودی باشن. دیگه اگه خیلی بهشون فشار اومد، به خاطر هنتای هم که شده، فوق فوقش پویزن رو هم برگردونن دیگه همینا بسه!:دی اگه خیلی دلشون هوای FF رو کرده خب برن یه نسخه جدیدش رو بسازن:دی

البته یه نکته هم این وسط هست:
تا وقتی که Q تو بازی باشه...
I don't give a shit about the others:d

با گیم پلی فاینال فایت چیکار دارم :دی CvS2 بازی نکردی ؟ :دی کجای ماکی شبیه گای ـه ؟
بازیایی مثل فاینال فایت و رایوال سکولز و ... دیگه مُردن ، بهترین کار اینه که کرکترهاشون توی SF ساپورت بشن :دی یه سریاشون هم خیلی پتانسیل بالایی دارن یه نمونه ـش Kyosuke Kagami :دی

dbnu_kyos-taunt.gif

====

:((

با گیم پلی فاینال فایت چیکار دارم :دی CvS2 بازی نکردی ؟ :دی کجای ماکی شبیه گای ـه ؟
بازیایی مثل فاینال فایت و رایوال سکولز و ... دیگه مُردن ، بهترین کار اینه که کرکترهاشون توی SF ساپورت بشن :دی یه سریاشون هم خیلی پتانسیل بالایی دارن یه نمونه ـش Kyosuke Kagami :دی

dbnu_kyos-taunt.gif

====

:((
capcom vs snk2 منظورته؟
والا در حد چند دقیقه فقط بازی کردم آخه PS2 که ندارم، با مبدل هم خیلی بد فریم میداد، فایتینگ هم با فریم پایین اصلا معنایی نداره!
البته تو آلفا3 هم بود!
یه مقدار شبیه گای بود. دیگه من نرفتم تو بهرش ببینم چجوریه! یه جورایی مثل اونایی گفتم که میگن ریو و کِن عین همن:دی
این یارویی که نام بردی رو خدمتش ارادت ندارم:دی
بازم به نظرم بهتره اول اونایی که خیلیا منتظر حضورشون هستن معرفی بشن، بعدش حالا یه دو سه تا از فاینال فایت هم بیارن!
تازه حداقل چهار پنج تا جای خالی هم واسه شخصیت های جدید لازمه!
از 16 تا حداقل یک سومش باید جدید باشن!

capcom vs snk2 منظورته؟
والا در حد چند دقیقه فقط بازی کردم آخه PS2 که ندارم، با مبدل هم خیلی بد فریم میداد، فایتینگ هم با فریم پایین اصلا معنایی نداره!
البته تو آلفا3 هم بود!
یه مقدار شبیه گای بود. دیگه من نرفتم تو بهرش ببینم چجوریه! یه جورایی مثل اونایی گفتم که میگن ریو و کِن عین همن:دی
این یارویی که نام بردی رو خدمتش ارادت ندارم:دی
بازم به نظرم بهتره اول اونایی که خیلیا منتظر حضورشون هستن معرفی بشن، بعدش حالا یه دو سه تا از فاینال فایت هم بیارن!
تازه حداقل چهار پنج تا جای خالی هم واسه شخصیت های جدید لازمه!
از 16 تا حداقل یک سومش باید جدید باشن!

آره توی آلفا 3 هم هست :دی ولی چیزی که من از گیم پلیش دیدم خیلی متفاوت از گای بود :دی
به نظر من اول از همه که باید هر چی کرکتر اصلی معروف هست رو بیارن که الان تقریباً دارن همینکارو میکنن :دی (خدمتت عرض کنم که امثال الکس و Q و ... و یه سری بر و بچه های III آنچنان اصلی به حساب نمیان ! کسی با 1 بار حضور اصلی نمیشه) بعد از اینا باید برن سراغ یه سری کرکتر هایی که جدیدن و بین ملت جا افتادن مثل Viper و Able و ... بعد از اینا هم باید برن سراغ کرکترهایی که توی شماره ی قبلی نبودن و یا کرکترهایی که خوب هستن ولی یه جورایی دارن به تاریخ می پیوندن :دی اینکه از فاینال فایت ، سکول رایوالز و حتی دارک ستالکر کرکتر اضافه کنن ، یا چیزی مشابهش رو به SF وارد کنن حرکت خیلی خوبی هم هست :دی همونطور که قبلاً هم اشاره کردم که ظاهر و استایل چارلی شده عین Victor von Gerdenheim از دارک استالکر :دی این حرکت باعث شده هم چارلی از شباهتش با گایل در بیاد هم یه بابایی از یه بازی مُرده زنده بشه ، هم تنوع توی خود SF بالا بره :دی من با همچین حرکاتی مشکلی ندارم که هیچ استقبال هم می کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or