PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
بعد از بمبارون E3 میرسیم سر وقت مصاحبه های E3 :دی توی مصاحبه ای که با Matt Dahlgren (مدیر ارشد بازاریابی محصولات کپکام) انجام شد ، ایشون گفتن که "اضافه شدن بِردی به بازی یه جورایی نشون دهنده ی دیدگاه ما برای آینده ی روستر بازیه و اگر از فن های SF هستین ، 3-4 سال آینده براتون فوق العاده خواهد بود" :دی همچنین اشاره کردن که کپکام به شدت تمرکزش رو روی بخش آنلاین بازی گذاشته و بتایی که بزودی عرضه میشه در واقع آزمایشیه برای تست کردن زیر ساخت های جدیدی که برای بخش آنلاین SF V در نظر گرفتن :دی

Storms Coming ... :دی

خب یه سری نکته در مورد ثبت نام بتای SF V :دی
بتا برای PS4 در 23 جولای در دسترسه و اینطور که گفته شده ظاهراً دسترسی به بتا در PC برای پاییز امسال برنامه ریزی شده :دی

Capcom Unity هم نحوه ی دسترسی به بتای بازی توی ریجن های مختلف رو توضیح داده :

:North America
Supported Countries: United States, Canada
:Users can get guaranteed Beta access by pre-ordering the product from the following retailers
GameStop / Amazon / Best Buy / PSN
Beta redemption keys will be e-mailed from the retailer you pre-ordered at starting on 7/20. Once you get your Beta key, you can input immediately into PSN to download the Street Fighter V Beta client.
Users who pre-order digitally through PSN will not need to redeem a Beta key, but will need to manually download the Street Fighter V Beta client from the PSN store starting on 7/20.

:LATAM
Supported Countries: Mexico, Chile, Brazil, Argentina, Bolivia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Uruguay
Users can get guaranteed Beta access by pre-ordering Street Fighter V on PSN.
Users who pre-order digitally through PSN will not need to redeem a Beta key, but will need to manually download the Street Fighter V Beta client from the PSN store starting on 7/20.

:Europe & Rest of World
Supported Countries:
Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus , Czech Republic, Denmark, Finland, France, German, Greece, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Italy, Kuwait, Luxembourg , Malta, Netherland, New Zealand, Norway, Oman, Poland, Portugal, Qatar, Romania , Russia, Saudi Arabia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UAE, United Kingdom, Ukraine
Users can sign-up via PSN for a chance at being selected to participate in the Beta program.
:You can sign-up at the following link
Street Fighter V Beta Enroll
Sign-ups will close on 7/15. Users who are selected to participate in the Beta will receive an email on 7/23 with instructions on how to access their Beta redemption key.

:Asia
Supported Countries: Indonesia, Korea, Malaysia, Singapore, Taiwan, Thailand, Hong Kong
PlayStation Plus members can apply for Beta access by downloading the “Street Fighter V Closed Beta Test Ticket” at the PlayStation Store from 7/9-7/14 (Asia time zones). Notifications will be sent out to selected users starting on 7/21.

:Japan
PlayStation Plus members can apply for Beta access by downloading the “Street Fighter V Closed Beta Test Ticket” at the PlayStation Store from 7/8-7/13 (Asia time zones). Notifications will be sent out to selected users starting on 7/21.

با ریجن 1 که نمیشه کاری کرد :دی اکثر ایرانی هایی هم که اکانت ریجن 2 دارن می تونن از توضیحات بخش اروپا استفاده کنن ، چون کشور های عربی و انگلیس که عمده اکانت ایرانی ها رو تشکیل میده توی اون بخشه :دی و بخش آسیا به کشور های جنوب شرقی آسیا اختصاص داده شده :دی

فعلا خبری نیست و یه چیزی بگم واسه سرگرمی!:دی باشد که موجبات خنده و شادی شما هم فراهم گردد:دی
اول این دوتا عکسو ببینین که مربوط به صحنه ی ورود چارلی هستش (قبل رونمایی از استیج لندن)

خب تا اینجاش مشکلی نیست ولی مسئله اینه::دی

الان من من خیلی دلم میخواد مترجم بازی رو ببینم:دی بالاخره این چارلی چی میگه؟:دی
قضیه شده عین اون جمله ی دویل جین ("کیو فو وو شیتیَرو" یا یه چیزی تو این مایه ها:دی) که هر جا میریم، یه چیز معنیش میکنن:دی:))

فعلا خبری نیست و یه چیزی بگم واسه سرگرمی!:دی باشد که موجبات خنده و شادی شما هم فراهم گردد:دی
اول این دوتا عکسو ببینین که مربوط به صحنه ی ورود چارلی هستش (قبل رونمایی از استیج لندن)

قضیه شده عین اون جمله ی دویل جین ("کیو فو وو شیتیَرو" یا یه چیزی تو این مایه ها:دی) که هر جا میریم، یه چیز معنیش میکنن:دی:))

احتمال داره Quote های کاارکترها تو این شماره وقتی وارد زمین مبارزه میشن فرق کنه و چند تا باشه به جا یکی :دی

دومی درسته :دی اولی معنی کلیه ، یعنی لغت به لغت نیست ، مفهومی ترجمه شده :دی اون "جامائو سورونارا" که میگه یعنی مقابل راه کسی قرار گرفتن ، "نو" هم حرف ربطه ، "واتاشی" هم یعنی من :دی داره میگه اگه جلوی من وایسی فلان ... :دی توی تکن هم جین یه دیالوگ داره که فک کنم میگه جاما سورونا که به معنی اینه که از سر راهم برو کنار :دی توی اولی اومده کلی معنی کرده ، توی دومی لغتی :دی ولی اگه اصلش رو بخوای دومی درست تره ، با اینکه جفتشون تقریباً یه معنی میدن :دی

اوه اوه کلی خبر سرازیر شده :دی دارم تند تند می ترجمه ام :دی
اول از همه کمیک جدید SF V به نام the Life And Death(s) of Charlie Nash تایید شد :دی این کمیک 48 صفحه ای ، داستان کامل نش از جریانات مرگش توی SF A3 تا نحوه ی تبدیل شدنش به چیزی که الان هست ، رو پوشش میده :دی و اما نکته ی ناامید کننده ی کار اینکه این کمیک مثل سابق راحت در دسترس نیست و نمیشه برای خرید سفارشش داد :( تنها 300 نسخه از این کمیک چاپ میشه که اون هم برای فروش توی Comic Con در نظر گرفته شده :( نمونه صفحه های کمیک :

پ.ن : یه آقایی بود میگفت چون لی نقش دختر شوهر عمه ی خدابیامرز سوپور محل رو بازی میکنه که از طرف جین کازاما بهش نقش مامور اینترپل داده شده :دی یه نگاه به عکس چهارم از سمت چپ بندازه :دی

===

i5o_daigo-manga.png

بعد از جریانات EVO 2004 دایگو (Daigo Umehara) به یکی از افسانه های SF پلیرها تبدیل شد :دی به همین خاطر یه سری مانگا در رابطه با اینکه دایگو از کجا به اینجا رسید و سایر جریانات در دست انتشاره :دی نسخه ی اول سال 2014 چاپ شد و نسخه ی دوم تحت عنوان Umehara: Fighting Gamers! 2 در 26 ـم ژوئن امسال منتشر شده و الان توی سایت آمازون در دسترسه :دی

پ.ن : توضیحات V-Move های کرکترهای جدید اومده که اونها هم بزودی آماده میشه :دی

آخرین ویرایش:
CAMMY

ij0_cammy.jpg

V-Skill: Axel Spin Knuckle

این قابلیت به Cammy اجازه می دهد تا با استفاده از spin back knuckle attack از پروجکتایل های حریف عبور کند.

V-Trigger: Delta Drive

در این حالت Cammy مزایای ویژه ای نسبت به رقیبانش پیدا خواهد کرد. در حالت V-Trigger سرعت ریکاوری کَمی افزایش یافته و همچنین توانایی عبور کردن از حریف مقابلش را خواهد داشت.

BIRDIE

zb3s_birdie.jpg

V-Skill: Break Time

در این حالت بِردی از یک میان وعده استفاده می کند (!!!)که شامل 3 غذای مختلف با ویژگی های مختلف می شود ! با فشردن MP+MK بِردی از یک دونات به عنوان میان وعده استفاده کرده که V-Meter او را پر میکند. با فشردن Back+MP+MK بِردی از یک موز به عنوان میان وعده استفاده کرده و پس از خوردن آن ، پوست موز را بر روی زمین انداخته که می تواند باعث زمین خوردن حریف شود. در حالت سوم و آخر با فشردن Down+MP+MK بِردی از یک نوشیدنی انرژی زا استفاده می کند. در این حالت او می تواند به سمت حریف در حالت Rolling هجوم ببرد. (این حرکت با Block Low قابل دفاع کردن است)

V-Trigger: Enjoy Time

در این حالت بِردی تعدادی فلفل تند خورده که باعث می شود به رنگ قرمز در بیاید. در حین V-Trigger ضربات او دمیچ بیشتری داشته و Special Move های او Guard Break خواهند بود.

پ.ن : موزی که توی یکی از تصاویر بود مربوط به V-Skill بِردی هست و ربطی به بلانکا نداره :دی
پ.ن 2 : Move List های پست اول بزودی به روز میشه :دی

من یکم ویدئوهای مربوط به مسابقات رو دیدم تو E3, خیلی باحال بود دست اول یه ژاپنیه با کت چرمی گزارشگر خیلی از تیپ و قیافه تعریف کرد و اینا, اون یکی به اسم ریکی معلوم نبود مرده یا زن, بعد گزارشگر با پوزخند گفت این ریکیه, بعد جالب این بود که هر دو Cammy رو گرفتن ریکی زد یارو ژاپنیه رو پودر کرد:d خیلی جالب بود.

پیشنهاد من به هر کسی که تا به حال یه بار فایتینگ بازی کرده: برین ویدئوهای Comeback ی که تو فایتا اتفاق افتاده رو ببینین, از فوتبال هم هیجان انگیز تره بعضی جاها. قضیه اینه که یکی از دو طرف, اینقدر کتک میخوره که خونش نزدیک به صفر میشه, اما دوباره به بازی برمیگرده با همون خون بازی رو میبره, بعضی جاها هم با Ultra طرف رو میکشه .... یعنی بدترین اتفاقی که میتونه برای بشر بیوفته:d من خودم یه چند بار بلند شدم از هیجان:d یدونه بود که اصلا دادم در اومد ... بعد جالب اینه که اون بازیکنی که میبازه خیلی خونسرده:| خصوصا ژاپنیا, تازه دست هم میدن:| من اگه بودم همونجا اول حریفو میکشتم بعد خودم هاراکیری میکردم:d بشدت هیجان مسابقات بالاست, خصوصا اینکه SF کاملا یه بازی پرو هست در این زمینه خیلی مسابقات برگزار میکنن برعکس تیکن و مورتال کمبات. فقط باید یه 10 ساعت ( آره 10 ساعت:d) رو بازی وقت بذارین اگه خوشتون نیومد ول کنین, بازی نیست که با یه دست دو دست بهش علاقه مند شین. خصوصا SF که تازه با زیر و بمش آشنا بشی میفهمی چیه.

پ.ن: ولی واقعا استعداد هم تو بازی تاثیر داره. من همیشه از داداشم تو فایتینگ ها کتک میخورم, همین امروز یه دست SF زدیم نزدیک بود سکته بزنم:| جالب اینه که نمیتونه کمبوهای Super و Ultra بزنه, حتی Special Move هم بلد نیست اما اینقدر با همین پانچ و کیک های معمولی خوب بازی میکنه یه چیزی در حد مسابقات. آدم زورش میاد کسی که ابتدایی درس میخونه بیاد تویی که تازه کنکور دادی رو ببره, میخوام آمادش کنم برای مسابقات, جانشین دایگو در آیندست:d

نمی دونم بچه ها اینجا چقدر پایه ی خوندن مانگا و این حرفها هستن ، ولی اگه علاقه داشته باشید می تونم مانگای دایگو رو براتون ترجمه کنم :دی خیلی چیز جالبیه :دی از حدود 14 سالگی این بشر شروع می کنه ، اینکه چه جوری SF رو شروع میکنه ، چه جوری بازی میکنه ، چه جوری تمرین میکنه تا تبدیل میشه به اینی که الان هست :دی

نمی دونم بچه ها اینجا چقدر پایه ی خوندن مانگا و این حرفها هستن ، ولی اگه علاقه داشته باشید می تونم مانگای دایگو رو براتون ترجمه کنم :دی خیلی چیز جالبیه :دی از حدود 14 سالگی این بشر شروع می کنه ، اینکه چه جوری SF رو شروع میکنه ، چه جوری بازی میکنه ، چه جوری تمرین میکنه تا تبدیل میشه به اینی که الان هست :دی

به نظر من اگه تا 2 صفحه A4 بیشتر نمیشه ترجمه کنید :دی
مرسی

پ . ن : این هم مهمترین لحظه زندیگش :دی

https://www.youtube.com/watch?v=QgSAOxwr0xE

همه ضریات حریف رو Parry میکنه !

آخرین ویرایش:
با فشردن Back+MP+MK بِردی از یک موز به عنوان میان وعده استفاده کرده و پس از خوردن آن ، پوست موز را بر روی زمین انداخته که می تواند باعث زمین خوردن حریف شود.
نمیدونم بچه ها یادشون هست یا نه ولی واسه اونایی که یادشون نیست میگم که خوشحال بشن!
راستش چند وقت پیش علی (صفیر صلح) یه عکس گذاشته بود و گفته بود بلانکا تایید شد و همه هم گریه و زاری راه انداختیم که یه جای خالی حروم شد و...:دی
اون عکس هم پوست موز بود که افتاده بود زمین:دی ظاهرا اون واسه بِردی بوده پس همه خوشحال باشین و نگران بازگشت بلانکا نباشین:دی

پ.ن: احسان من عاشق مانگا و کمیکم من یکی موافقم با ترجمه! اگه کلماتش زیاد سخت نیست بده چند صفحه شو منم برات ترجمه کنم کمکی کرده باشم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or