PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
در پوست خودم نمیگنجم الان :d چقد من تشخیصم :d ولی آخر سر انقدر گفتین بالراگ منم گفتم بالراگه سست ایمان بودم :d
سست عنصر بودی:d
=====
منم از این یارو لباسش خوشم اومد:d از این چینی های دو رو و مکاره:d گیم پلیشو ندیدم هنوز. بذارین ببینیم:d

و اینکه استیج رو اصلا دوست ندارم! دلم میخواست اون استیج بیابون مانند رو میاوردن:d

چقدر باحاله این FANG! :دی خیلی خوشم اومد از طراحی بدن و کله و البته صداش!! مدل حرکات و شل و ول بودنش من رو یاد Voldo میندازه که البته هیچ وقت نمیتونستم باهاش خوب بازی کنم. :دی

اینم اون 6 تا ملعون :دی

تاحالا شده با اطمینان کامل از چیزی حرف بزنی و بعدش ببینی کاملا برعکس حرفت دراومده؟:دی واسه من یکی که زیاد اتفاق افتاده:دی پس با دیدن این عکس خیلی هم تعجب نکردم:دی

- - -ویرایش - - -

اینم جناب فنگ :دی بعد از رفتن ساگات ظاهراً ایشون مثلث زیر دست های بایسون رو تکمیل نُموده :دی + اینکه علی قیافه ی عشقت بالراگ توی بک گراند استیج معلومه که چه شکلیه توی V :دی

برای من که نچسب بود طراحیش :دی
فنگ؟ ?FANG واقعا؟ ?Really خب من یکی رو که اصلا یاد "فنگ وی" نمیندازه:دی مخصوصا اینکه کنگ فو کار هم هست.:دی
طراحیش بد نیست. باحاله. استیج جدید هم که همونیه که تو آرت ورک بایسون بود:دی (دهن سرویس خود بایسون تو اون عکس جلو کله بالروگ وایساده بود:دی) مثل نسخه قبل ظاهرا بازم مرحله نهایی تو آزمایشگاهه. این بدبخت عقده ای که تو واقعیت نتونست هیچ غلطی بکنه، مگه اینکه تو مجسمه ش بتونه دنیا رو تو دستاش بگیره:))
تو بی سلیقه بودنش هم همین نکته کافیه که بجای "سلطان" رفته این مرتیکه قناص رو گذاشته، بعد کله ش هم چسبونده تو آزمایشگاهش:d
یه نکته جالب قیافه طرفه که تو این فیلمای رزمی و کونگ‌فویی چینی همیشه یه همچین تیپ شخصیت هایی هستن که به قول علی دو رو و پست فطرت و عوضی و کلا تو اون فیلم خیلی منفورن.:دی یا از این عینکا دارن یا کلاه یا هردو:دی

تاحالا شده با اطمینان کامل از چیزی حرف بزنی و بعدش ببینی کاملا برعکس حرفت دراومده؟:دی واسه من یکی که زیاد اتفاق افتاده:دی پس با دیدن این عکس خیلی هم تعجب نکردم:دی

- - -ویرایش - - -

فنگ؟ ?FANG واقعا؟ ?Really خب من یکی رو که اصلا یاد "فنگ وی" نمیندازه:دی مخصوصا اینکه کنگ فو کار هم هست.:دی
طراحیش بد نیست. باحاله. استیج جدید هم که همونیه که تو آرت ورک بایسون بود:دی (دهن سرویس خود بایسون تو اون عکس جلو کله بالروگ وایساده بود:دی) مثل نسخه قبل ظاهرا بازم مرحله نهایی تو آزمایشگاهه. این بدبخت عقده ای که تو واقعیت نتونست هیچ غلطی بکنه، مگه اینکه تو مجسمه ش بتونه دنیا رو تو دستاش بگیره:))
تو بی سلیقه بودنش هم همین نکته کافیه که بجای "سلطان" رفته این مرتیکه قناص رو گذاشته، بعد کله ش هم چسبونده تو آزمایشگاهش:d
یه نکته جالب قیافه طرفه که تو این فیلمای رزمی و کونگ‌فویی چینی همیشه یه همچین تیپ شخصیت هایی هستن که به قول علی دو رو و پست فطرت و عوضی و کلا تو اون فیلم خیلی منفورن.:دی یا از این عینکا دارن یا کلاه یا هردو:دی

فانگ :دی اشتباه تایپی داشته :دی

از استیج جدید به همراه Opening Cinematic بازی رونمایی شد :دی لطفاً عکس مکس از اپنینگ بازی خارج تگ اسپویلر نذارید ، وگرنه خودم و خودتونو به فنا میدم :دی

بله دیگه! استیج گایل و نش مگه میشه نباشه؟:biggrin1: همیشه یه استیج آشیانه هواپیما خواهیم داشت:biggrin1:
احسان بی زحمت اپنینگ رو بذار توی اسپویلر ببینیمش:biggrin1:

علی چه جوری دلتون میاد ببینین ، اونم اپنینگ فایتینگ های کپکام که با روح و روان آدم بازی میکنه :دی آدم باید اپنینگو فقط وقتی ببینه که دیسک توی دستگاهه :دی لینک یوتوپ :دی

https://www..com/watch?feature=player_embedded&v=7HLjfp3ZmxU

پ.ن : من خودم ندیدمش :دی خودتون چک کنید ببینید درست باشه ، اگرم این نبود برید توی کانال Street Fighter :دی

آخرین ویرایش:
علی چه جوری دلتون میاد ببینین ، اونم اپنینگ فایتینگ های کپکام که با روح و روان آدم بازی میکنه :دی آدم باید اپنینگو فقط وقتی ببینه که دیسک توی دستگاهه :دی لینک یوتوپ :دی

https://www..com/watch?feature=player_embedded&v=7HLjfp3ZmxU

پ.ن : من خودم ندیدمش :دی خودتون چک کنید ببینید درست باشه ، اگرم این نبود برید توی کانال Street Fighter :دی
نه دیگه احسان الکی جو نده:دی تو اپنینگ کپکام به گرد نامکو نمیرسه. تا قبل از نسخه چهار که همش عکس بود با یه آهنگ کوتاه. تو چهار ترکوندن با آهنگ Indestrutible ولی وسطش خرابش کردن (وسطش یه دفعه آهنگ عوض میشه و آهنگ منوی Super SFIV پخش میشه) ایکاش تو تیتراژ نسخه 4 فقط کامل آهنگ Indestrutible رو میذاشتن و وسطش قطع نمیکردن چون کاملش واقعا حرف نداره (چه نسخه ژاپنیش چه انگلیسیش) و آدم دلش میخواد وقتی تموم شد سریع بره تو بازی دهن ملت رو سرویس کنه. تیتراژ Super SFIV هم که مسخره بود اصلا فاز آهنگ مشخص نبود فقط تم هرکی که تو تصویر نشون میدادن پخش شد. یوسف4 باز خیلی بهتر بود. حداقل یه آهنگ یکپارچه داشت. از همه اینا بهتر SF X Tk بود که واقعا حرف نداشت.

و آمّا درباره اینیکی:
به نظرم قبل از جو دادن یه نگاه به زمانش باید میکردی تا بفهمی قرار نیست با یه شاهکار طرف باشیم:دی
واقعا میخواستن تو 37ثانیه چی رو نشون بدن؟
یه نکته هایی برای اونایی که دیدن:
خب ریو و چونلی و کمی و کن به بایسون حمله میکنن بعد اول ریو یه هادوکن میزنه و اون دوتا دخترا فقط میپرن عقب و کن با لگد میاد تو صورت بایسون (البته دفاع میکنه:دی) بعد نکالی نعره میکشه و یه دفعه فانگ میره تو شیکم بایسون (این رو هم جاخالی میده:دی) ولی چرا فانگ؟ یعنی آدم خوبیه؟ یعنی مامور مخفیه؟ اومده به بایسون نزدیک بشه و بعد جلوشو بگیره؟ یا شاید اهداف شخصی داره و خودش میخواد رئیس بشه؟ خب بعدش چشای ریو قرمز میشه:دی (علی صفیر صلح: YESSS YESSSS) آره دیگه باید آماده ایول ریو باشیم:دی نکته جالب اینه که رشید رو هم یه تیکه نشون میده و بعدش تمام.
همین. فقط و فقط همین. امیدوارم این نسخه اصلی نباشه وگرنه خاک برسر کپکام با این تیتراژ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or