PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
یه جوری میگی لا انگشتی، انگار "آکوما" با ZX8000 مبارزه میکنه دی:

به قیافش میخوره جاسوسی، ماموری، چیزی باشه! شاید با گایل برای پیدا کردن چارلی تحقیق میکنه!
هرچند کلا بحث داستانی زیاد مهم نیست و به نصیحت حمیدجان دیگه نمیخوام زیاد به داستان اهمیت بدم!

راستی یه حرف از کاراکترهای سریه EX زدی. به نظرم کلا از این سری هیچکی رو نمیارن و نخواهند آورد چه تو این 16تا یا چه تو وقتی که بخواد 30، 40 تا شخصیت وارد بشه!

اونی که آکوما پاش کرده با اینی که این پاش کرده یه دنیا تفاوت فرهنگی و شخصیتی و ... بینشه :دی بـــــــــــــله :دی

:| :| :| :|
(پ.ن: ببین حمید چه به روز بچه ی مردم آورده :دی اصن اینا چه ربطی به هم دارن ! نه از اینور بوم بیوفتید نه از اونور بوم :دی)

تا قبل از این فکر می کردم شاید طرحی چیزی برای زنده کردنش دارن ولی مثل اینکه کلاً باید مُرده حسابش کرد :دی وقتی یه کرکتر عربی دارن و به جاش یکی دیگه رو میارن یعنی سری EX رسماً به خاطره ها پیوسته :(

اونی که آکوما پاش کرده با اینی که این پاش کرده یه دنیا تفاوت فرهنگی و شخصیتی و ... بینشه :دی بـــــــــــــله :دی

:| :| :| :|
(پ.ن: ببین حمید چه به روز بچه ی مردم آورده :دی اصن اینا چه ربطی به هم دارن ! نه از اینور بوم بیوفتید نه از اونور بوم :دی)

تا قبل از این فکر می کردم شاید طرحی چیزی برای زنده کردنش دارن ولی مثل اینکه کلاً باید مُرده حسابش کرد :دی وقتی یه کرکتر عربی دارن و به جاش یکی دیگه رو میارن یعنی سری EX رسماً به خاطره ها پیوسته :(
حالا زیاد به خاطر عرب بودنش بهش گیر نده :دی به شخصه یه طراحی تو مایه های "شاهین" رو بیشتر میپسندم!
پ.ن: اصلا نفهمیدم چی گفتی؟:دی
من زیاد درباره این سری چیزی نمیدونم ولی فکر میکنم کلا کپکام هیچوقت به حسابش نمیاورد! اصلا مگه سازنده ش کپکام بود؟ اگه اشتباه نکنم تو اون سری فقط نقش ناشر رو داشت!

حالا زیاد به خاطر عرب بودنش بهش گیر نده :دی به شخصه یه طراحی تو مایه های "شاهین" رو بیشتر میپسندم!
پ.ن: اصلا نفهمیدم چی گفتی؟:دی
من زیاد درباره این سری چیزی نمیدونم ولی فکر میکنم کلا کپکام هیچوقت به حسابش نمیاورد! اصلا مگه سازنده ش کپکام بود؟ اگه اشتباه نکنم تو اون سری فقط نقش ناشر رو داشت!

جفتشون داغونن :دی

همین که میگی داستان فلان و بیسار رو گفتم :دی دارین همون جریان گیم پلی مهمه پس گرافیک مهم نیست رو با یه فرم دیگه سر SF پیاده می کنید :دی همه چی به جای خودش مهمه :دی همین داستانی که میگید مهم نیست ولِلش ، می دونید چند تا کرکتر محبوب بودن که از سری داستان SF به خود بازی راه پیدا ردن ؟ :دی

آره کپکام هم توی ساختش دخیل بوده :دی ولی خب خیلی بهش بی مهری شد :( جدا از اینکه فازش متفاوت بود و اصلاً بازی بچسب و درخور SF ـیی نبود ، ولی یه سری کرکترهای دِلی داشت که خیلی دوست داشتم بازم ببینمشون ، که متاسفانه نمیشه ظاهراً :(

Ono یه مصاحبه جالب داشته در مورد SF V که بخش های اصلیش رو براتون میذارم :دی مصاحبه خیلی خیلی طولانیه ، اینا بخش های مربوط به SFV و مهماشه :دی

oy95_13_onofign.jpg

[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]چرا پلی استیشن ؟

با توجه به واکنش های منفی ای که اوایل کار وجود داشت ، اونو همچنان به برنامه ی خود در مورد مسیری که بازی باید طی میکرد ایمان داشت ، او می گوید :

" بعد از اعلام انحصاری شدن بازی، در عرض 60 ثانیه توئیتر من با کامنتی هایی پر از کلمات "F" دار منفجر شد ، بعضی ها می خواستن بدونن چرا داریم با سونی همکاری می کنیم یا چرا داریم اجازه ی Cross Play بین کنسول و PC رو می دیم ...
به نظر من میشه به نیمه ی پر لیوان نگاه کرد، بعضی افراد اقدام به خرید PS4 می کنن و میبینن چه کنسول فوق العاده ایه و خب شاید بعد از شنیدن خبر انحصاری شدن بازی برن و یه نسخه Street Fighter v بخرن. کسی چه می دونه ؟ "

اما هنوز برای ما مهمه که بدونیم انگیزه ی کپکام از ساختن این عنوان به صورت انحصاری چیه. اونو به امکانات ویژه ی PS4 که سونی به آنها پیشنهاد داده و تاثیر آن در تجربه ی هر چه بهتر SF V ، صحبت می کند :

" به نظر من توی این نسل تفاوت خیلی زیادی از نظر قدرت، بین کنسولها وجود نداره. بلکه مسائلی مثل سرویس ها ، OS ، سیستم آنلاین انعطاف پذیر و ... از جمله موارد حائز اهمیت برای ما بودن.
Street Fighter از نسخه ی 4 ـم به بعد آنلاین شد، پس این بخش بازی برای ما خیلی مهم بود. به همین دلیل قابلیت های آنلاین PS4 که می توانستیم در بازی از آنها استفاده کنیم، بسیار مورد توجه ما قرار گرفت"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینبار بازی رو بهتر میسازیم

اونو ادامه می دهد که هنوز به صحبت های Community بازی گوش می دهند. به خصوص کسانی که در زمان نسخه ی چهارم بازی به خرید نسخه های متعدد از بازی اعتراض داشتند :

" بعضی از مردم هستن که یه بازی رو به خاطر اینکه نسخه ی کاملتر یا جدیدی از اون اواخر سال عرضه میشه نمی خرن، یا نگران عرضه ی نسخه های جدید هستن. اما اگه شما SF V رو در همان روز عرضه هم خریداری کنید، به تمام جزییات بازی دسترسی خواهید داشت و سایر امکانات بازی بر روی همان نسخه عرضه میشه"

برای کسانی که در جریان اطلاعات بازی نیستند لازم به ذکر است که تمام کانتنت ها و محتویات گیم پلی در قالب DLC های رایگان عرضه خواهند شد.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]علایق اونو

بالاخره همه چیز بخش تجاری کار نیست ، پس تعدادی سوالات شخصی هم در مورد فرانچایز Street Fighter از اونو پرسیدیم. وقتی در مورد کرکتر مورد علاقه ی او پرسیدیم ، جواب داد :

" در تمام این سالها وقتی مردم این سوالو از من می پرسیدن ، بهشون جواب میدادم که کرکترهای مورد علاقه ی من توی بازی Cammy و Rainbow Mika هستن. میکا برای مدتی خیلی طولانی در سری حضور نداشت و منم مدام اینو از هوادارا می شنیدم که به من می گفتن "برش گردون! برش گردون!" به خاطر اینکه فقط توی 1 نسخه حضور داشت.
حالا اون برگشته ! امیداورم همه باورشون شده باشه که من هوادارا رو نادیده نمی گیرم. من فقط منتظر فرصتی بودم تا بتونم میکا رو به بازی برگردونم. خودمم از دیدن دوبارش خیلی خوشحالم"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]بازی ای برای همه

با ساخت هر فایتینگ جدید، سازندگان باید این موضوع را مد نظر قرار دهند که بازی باید هم مناسب تورنومنت ها باشد ، هم پلیر های کژوال را راضی نگه دارد. این حقیقت غیر قابل انکار است که پلیر های حرفه ای و کژوال ، هر دو با هم مخاطبان یک عنوان را تشکیل می دهد.

از همین رو اونو اشاره می کند، صرف نظر از هر وضعیتی که دارید تیم SF چیزی برای شما در بازی تدارک دیده است :
" فرقی نمی کنه که یک پلیر جدید در SF باشید یا عناوین قبلی را هم تجربه کرده باشید. این یه فرصت بزرگ برای هر کسیه که تا قبل از این اونطور که باید سراغ SF نرفته. به شدت مشتاقم تا شاهد افزایش مخاطبان بازی بعد از ریلیز SF V باشم."[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نظر مترجم : خدا سایه ی Ono رو از SF کم نکنه :دی خیـــــــلی مرد بزرگیه :دی شاید مثل بقیه سازنده ها جدی و سر و سنگین نباشه و یا با اکشن فیگورا ور بره یا خودشو کازپلی کنه و ... ولی بی نهایت آدم با شخصیت و کار درستیه :دی

اتفاقا Ono یکی از دلایل دوس داشتنی بودنش همون شنگول منگول بودنشه ، ورودش به مراسم توی PSX که پرید بغل بویس خیلی خووب بود :دی
این SFV واقعا هیجان انگیز و فوق العادس :دی
من خیلی هارو دیدم قبلی هارو بازی نکردن اما عاشق این شدن و این همون هدف Ono هستش که خودشم گفته
و این که دیگه خبری از Ultra و ادیشن های مختلف نیست خیلی خووبه
خوشحالم که فایتینگ مورد علاقم SF هستش :دی

اتفاقا Ono یکی از دلایل دوس داشتنی بودنش همون شنگول منگول بودنشه ، ورودش به مراسم توی PSX که پرید بغل بویس خیلی خووب بود :دی
این SFV واقعا هیجان انگیز و فوق العادس :دی
من خیلی هارو دیدم قبلی هارو بازی نکردن اما عاشق این شدن و این همون هدف Ono هستش که خودشم گفته
و این که دیگه خبری از Ultra و ادیشن های مختلف نیست خیلی خووبه
خوشحالم که فایتینگ مورد علاقم SF هستش :دی

اتفاقاً منم عاشق همین کاراشم :دی یکیش این :

ولی خب یه سریا این کارا رو بچه گونه میدونن !!! ولی به هر حال هر دو دسته روز به روز بیشتر دارن به اونو ایمان میارن :دی (ما که از همون اولشم داشتیم :دی)

چیزایی هم که توی مصاحبه گفته به قدری خوبه که هر چی نظر دیدم مثبت بود :دی

هر چی فک میکنم اون ملیت و این فایت استایل 1% هم به هم نمیان :دی آخــــه چرا ؟! :دی

===
و اینکه توی آخرین بیلد از SF V ، پانیش کردن (با هر نوع Attack ـیی) هر شوریوکنی که بلاک میشه به عنوان Counter Hit به حساب میاد.
===
k3np_15_onoteasebanner.jpg

اونو کرکتر بعدی رو هم Tease کرد :دی این دیگه کدوم گولاخیه :دی

Guile ؟ Balrog ؟ Sagat ؟ Juri ؟ Karin ؟ Urien ؟ Eagle ؟ کرکتر جدید ؟ یا Ingrid ؟ :دی

ijt4_ingridsundelta.gif

یه بابایی یه چیزی گفته بود ته خنده :دی

?Rashid's Uncle

آخرین ویرایش:
بازی شنبه ساعت 7 صبح یه استریم داره توی TGS...
آیا امکان معرفی شخصیت جدید هست؟! :دی

آره ، گفتن همونجا معرفی میشه
biggrin1.gif
دمت گرم این ساعتشو گفتی ، یه ساعت داشتم میگشتم ببینم 2:30 عصر به وقت ژاپن میشه کِی
biggrin1.gif
yeees!!!
قابل نداشت! :دی
این غوله که همش میگیره دستش قراره آخر همه معرفی بشه احسان؟! :دی

آقا من در جریان اتفاقات بازی نیستم و از داستان این سری هم خبر ندارم (که مثلاً فلانی توی داستان قبلی ترکیده و دیگه برنمیگرده!
biggrin1.gif
) حالا سوالم اینه که کلاً قرار نیست خبری از کاراکترهایی مثل Zangief , Guile, Honda, Dhalsim, Blanka و ... بشه یا ممکنه بعضی هاشون توی این نسخه هم باشن؟ کاری به بحث های گیم پلی و اینا ندارم، ولی به عنوان کسی که از سری SF نسخه های 2 و 4 رو زیاد بازی کردم، اینا رو یه جورایی جزو کاراکترهای ثابت سری میدونم و دوست دارم توی نسخه جدید هم باشن.
biggrin1.gif
حتی اگه در زمان لانچ بازی در دسترس نباشن در آینده ممکن هست اضافه شدن خیلی از کارکترها.
خوبیش اینه همشونم میتونی مجانی بگیری! :دی

آخرین ویرایش:
آقا من در جریان اتفاقات بازی نیستم و از داستان این سری هم خبر ندارم (که مثلاً فلانی توی داستان قبلی ترکیده و دیگه برنمیگرده! :دی) حالا سوالم اینه که کلاً قرار نیست خبری از کاراکترهایی مثل Zangief , Guile, Honda, Dhalsim, Blanka و ... بشه یا ممکنه بعضی هاشون توی این نسخه هم باشن؟ کاری به بحث های گیم پلی و اینا ندارم، ولی به عنوان کسی که از سری SF نسخه های 2 و 4 رو زیاد بازی کردم، اینا رو یه جورایی جزو کاراکترهای ثابت سری میدونم و دوست دارم توی نسخه جدید هم باشن. :دی

آقا من در جریان اتفاقات بازی نیستم و از داستان این سری هم خبر ندارم (که مثلاً فلانی توی داستان قبلی ترکیده و دیگه برنمیگرده! :دی) حالا سوالم اینه که کلاً قرار نیست خبری از کاراکترهایی مثل Zangief , Guile, Honda, Dhalsim, Blanka و ... بشه یا ممکنه بعضی هاشون توی این نسخه هم باشن؟ کاری به بحث های گیم پلی و اینا ندارم، ولی به عنوان کسی که از سری SF نسخه های 2 و 4 رو زیاد بازی کردم، اینا رو یه جورایی جزو کاراکترهای ثابت سری میدونم و دوست دارم توی نسخه جدید هم باشن. :دی

به به آریا :دی
کلاً توی سری SF آنچنان کشت و کشتار (مثل MK) که بعدش طرف نباشه نداشتیم :دی یه معدود کرکترهایی مثل گوکن (استاد ریو و کن و دَن) و یا گِن (استاد چونلی) کتلت شدن و برگشتن :دی و اما باقی ماجرا :دی توی SF V کلاً هر چی که کرکترها تا الا بودن رو یه جورایی ریختن دور و هر کرکتر رو دارن جوری میسازن که متفاوت از باقی کرکتر ها باشه و آدم وقتی داره کرکتر انتخاب می کنه احساس نکنه بعضی کرکترها فقط ظاهرشون عوض شده ولی حرکاتشون تکراریه ، واسه همین اول کار و موقع ریلیز SF V فقط 16 تا کرکتر داره که از این 16 کرکتر قراره 8 تاشون کرکترهای شناخته شده ی سری یا به نوعی کلاسیک ها باشن. از این 8 تا هم تا الان :
Ryu , Ken , Chun Li , Bison , Vega , Cammy
معرفی شدن که با این حساب 2 تا جای دیگه برای کرکترهای کلاسیک باقی می مونه :دی اون کرکترهایی هم که نام بردی همه کرکترهای کلاسیک سری هستن که یا شانس میارن و توی روستر 16 تایی بازی قرار میگیرن یا بعداً به عنوان DLC به بازی اضافه میشن. DLC های بازی هم که قراره رایگان باشه :دی
اگه باز جایی سوالی مونده بگو ، بگم :دی
پ.ن : توی پست اول هم کلی اطلاعات هست که می تونه کمکت کنه :دی

احتمال اینکه دوباره اپیک فیل بشم و اینگرید نباشه زیاده ولی یه احتمالی هست که اینگرید رو یه جورایی به بازی وصل میکنه :دی البته گفتم احتماله و هیچی معلوم نیست :دی
توی بازی تنها کرکترهایی که به سایکو پاور ربط دارن دو تا هستن ، یکی بایسون و یکی اینگرید. قدرت سایکو پاور در اصل متعلق به اینگریده ولی بایسون هم با استفاده از سایکو درایو توانایی استفاده از این قدرت رو داره. اینگرید هم قبلاً اشاره کرده که این قدرت متعلق به اونه و بایسون بخشیش رو ازش دزدیده ! بایسون از سایکو پاور استفاده میکنه ولی هنوز توش Master نیست، اما اینگرید Master of Psycho Power ـه و اگه دقت کنید موهاش سفیده :دی این سفیدی مو به نظر میاد از Side Effect های مستر شدن توی سایکو پاوره. الانم بایسون به جای Psycho Crusher معمولی و همیشگیش داره از Perfecto Psycho Crusher استفاده میکنه و از سفید شدن موهاش به نظر میاد الان توی سایکو پاور یه جورایی مستر شده یا حداقل پیشرفت کرده :دی
لازم به ذکره که پاندورا باکسی هم که توی SF X T بود خالقش همین اینگرید بوده که اونو به عنوان یه گیفت به زمین می فرسته برای تست کردن ملت که در مقابل قدرتش چیکار میکنن :دی همچنین قدرت اینگرید توانایی پایان دادن به ساتسویی نو هادوی ریو و تموم کردن کار Evil Ryu رو هم داره :دی

همونطور که گفتم اینا فرضیه ـس و ممکنه این بشر اصن معرفی نشه، ولی به هر حال بد نبود که اینا رو بگم :دی
اگه اینگرید نبود امیدوارم حداقل کارین باشه :دی

آخرین ویرایش:
به به آریا :دی
کلاً توی سری SF آنچنان کشت و کشتار (مثل MK) که بعدش طرف نباشه نداشتیم :دی یه معدود کرکترهایی مثل گوکن (استاد ریو و کن و دَن) و یا گِن (استاد چونلی) کتلت شدن و برگشتن :دی و اما باقی ماجرا :دی توی SF V کلاً هر چی که کرکترها تا الا بودن رو یه جورایی ریختن دور و هر کرکتر رو دارن جوری میسازن که متفاوت از باقی کرکتر ها باشه و آدم وقتی داره کرکتر انتخاب می کنه احساس نکنه بعضی کرکترها فقط ظاهرشون عوض شده ولی حرکاتشون تکراریه ، واسه همین اول کار و موقع ریلیز SF V فقط 16 تا کرکتر داره که از این 16 کرکتر قراره 8 تاشون کرکترهای شناخته شده ی سری یا به نوعی کلاسیک ها باشن. از این 8 تا هم تا الان :
Ryu , Ken , Chun Li , Bison , Vega , Cammy
معرفی شدن که با این حساب 2 تا جای دیگه برای کرکترهای کلاسیک باقی می مونه :دی اون کرکترهایی هم که نام بردی همه کرکترهای کلاسیک سری هستن که یا شانس میارن و توی روستر 16 تایی بازی قرار میگیرن یا بعداً به عنوان DLC به بازی اضافه میشن. DLC های بازی هم که قراره رایگان باشه :دی
اگه باز جایی سوالی مونده بگو ، بگم :دی
پ.ن : توی پست اول هم کلی اطلاعات هست که می تونه کمکت کنه :دی
خوب جوابم رو گرفتم الن خوشحال ترین مرد روی زمینم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or