اصلا بحث سر Player vs CPU نیست. چون در این حالت Seth هم کاری نداره.:biggrin1:زدن sagat حتی در سخترین حالت هم کاری نداره شماها چه طور میگید سخته؟
زمانی که داره فایر بال میندازه بپر رو مخش و یه صفایی به قیافش بده دیگه این که کاری نداره
CH db,d,df,d,db,uf + KKK
این واسه سوپر و اولترا Vega و Guile ه که شاید اصولا خیلی ها باهاش مشکل داشته باشن
اما خب واسه Vega یه راه دیگم وجود داره که تو command list نیست
اگه CH db,d,df,d,db,uf + KKK رو بزنی وگا Walljump می کنه به طرف دیواره مقابل و بعد اولترا رو میزنه که هم زدن موشنش سخته هم کلا موقعیت خیلی کمی پیش میاد که این اولترا لند شه یا بگیره مثلا
راه دیگه زدن اولترا با walljump کردن از طرف خود وگا ه که خیلی راحت تر و کارآمدتره
CH db,d,df,d,db,ub + KKK
بجا ub uf و میزنی که خیلی کارو راحت تر می کنه
حسین آقا صفحات 6 به بعد رو ببینید تا جایی که میشده دوستان توضیح دادن...لیست این ضربه زدن ها کجاست
بعدشم اینا چین اینا که روی دسته نیست اصلا این مثلا kkk چیه
شرمنده ها من دیگه آخر آماتوریم یعنی تا بهحال نسخه قبل هم بازی نکردم ولی خوشم اومده بدونم چطوری فن بزنم تو این بازی البته لیست ضربه ها اسم خارجی دار کهمن بلد نیستم
اخه تو این مود یه بار ببازی باید از اول بری.داره! همون ارکیدش داستان تک تک افراد رو میگه
در مورد challenge mode هم ، تموم کردنش کار هر کسی نیست ( من جمله خودم:biggrin1
همین قسمت ، اونقدر وقت ادمو می گیره که دیگه نیازی به مود دیگه ای نیست
نه تو Challenge Mode اگه یه بار ببازی باید از اول برداری و به قول این دوستمون تموم کردنش کار هر کسی نیست.:biggrin1:اخه تو این مود یه بار ببازی باید از اول بری.
اره؟
یا نه دوباره می تونی از همون جایی که باختی ادامه بدی
امیدواریم تو ایران هم پیدا بشه.:biggrin1:سلام
این دسته ها تو ایران پیدا می شه
http://image1.play-asia.com/170/8b/pa.149722.1.jpg
قیمتش چنده؟برای بازی مناسبه؟
ریو : خیلی سریع دوبار آنالوگو از پایین به جلو بکش و همزمان با دومین بار LB رو بزن.سلام
الترا و سوپر کمبت ریو و چان لی چه جوری هست؟
تو اون سایته رفتم ولی درست متوجه نشدم.
راستی چان لی یه حرکت داره (چپ + MK , MK , پایین بالا + K) این چه جوری هست.
(تو فهمیدم اون علاوم مشکل ندارم در زدنش مشکل دارم)