Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
اگه می خواین با Alternate Costumeها بازی کنین این فایل رو بگیرین اول این trainer رو باز میکنین بعدشم بازیرو توی بازی که هستین 7 Numpad رو می زنین بعد کاراکترتون رو انتخاب می کنین رنگشو یه دفعه عوض کنین الان 10 تا رنگ می شه هر کودوم رو می خواین انتخاب کنین یادتون باشه اول باید یه بار رنگ رو عوض کنین حتما قبل از اینکه انتخابش کنین در ضمن این لباسا فقط تو بخش آنلاین باز می شن.
http://rapidshare.com/files/255230848/SF4_Costume_toggler.zip

فایده نداره ، چجوری باید آزادشون کرد ؟ آخه این بازی که کار خاصی نمیکنه که ! باید جنگ و جدال داشته باشی . حالا اونم بخوای با ترینر رد کنی که فایده نداره . اگر میشه بگو چجوری میشه آزاد کرد این Color ها رو :)

فایده نداره ، چجوری باید آزادشون کرد ؟ آخه این بازی که کار خاصی نمیکنه که ! باید جنگ و جدال داشته باشی . حالا اونم بخوای با ترینر رد کنی که فایده نداره . اگر میشه بگو چجوری میشه آزاد کرد این Color ها رو :)
شما Challenge Mode های Time Trial و Survival رو در حالت Normal ـش تموم کن تمام 10 Color رو آزاد میکنه.
تو نسخه 360 که اینجوری بود.

اگر میشه بگو چجوری میشه آزاد کرد این Color ها رو :)
نحوه آزاد کردن رنگ های جانبی کاراکترها :

رنگ هایی که unlock میشن برای همه ی کاراکترها unlock میشه..مثلا اگه Color3 آزاد شد شما میتونید رنگ سوم همه ی کاراکترهای بازی رو انتخاب کنید.

Color3 : باید Time Attack Normal 1 تموم بشه.
Color4 : باید Survival Normal 1 تموم بشه.
Color5 : باید Time Attack Normal 6 تموم بشه.
Color6 : باید Survival Normal 6 تموم بشه.
Color7 : باید Time Attack Normal 11 تموم بشه.
Color8 : باید Survival Normal 11 تموم بشه.
Color9 : باید Time Attack Normal 16 تموم بشه.
Color10 : باید Survival Normal 16 تموم بشه.

نکته:وقتی که مثلا گفته شده Time Attack Normal 6 باید تموم بشه شما نمیتونید سریع برید روی Time Attack Normal 6 ..باید اول از levelـه 1 تا 5 رو برید تا به 6 برسید.

نکته: از توی منوی بازی برید توی Options بعد توی Sound Settings و بعد Voice Settings و Cut Scene Voice و Battle Voice رو روی JP (همون ژاپنی) بزارید..چون voice actor های انگلیسیش خیلی بی روح و بی مزن..ژاپنی هاش باحال ترن کلا و 99%ـه SF بازا روی JP میزارن بازی رو..

این Seth چرا اینجوریه بابا مشکل داره راند اول مثل خر کتک می خوره:biggrin1:
راند دوم تو ماشین لباسشویش می شورتت:biggrin1:
Ultra و Super کمبو هم که نمی خوره اصلا نمی ذاره کمبو بزنی.

color نه Alternate Costume هر شخصیت 2 تا لباس داره که هر کدوم 10 تا رنگ داره لباس دومو برای 360 و PS3 باید بخری برای PC هم تو Championship باز می شه که آنلاین باید بازی کنی پس ما فقط با ترینر می تونیم بازشون کنیم.
080717_blanka_alt_costume.jpg

abel_005.jpg

streetfighter-4-fuerte.jpg

3255711327_f51c7d138c.jpg

3255711327_f51c7d138c.jpg

آخرین ویرایش:
من چند بار بازی رو بدون مشکل اجرا کردم ، اما جدیداً run time error میده و اصلاً تو بازی
نمی ره:
R6002:
floating point support not loaded
کسی نمی دونه چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

دوستان سلام.
2 تا سوال داشتم
1:چجوري ميشه سيو بقيه رو ريخت؟
2:يه ترينر از چيت هپنز دارم برا بازي .ميرم تو بازي اف.1 رو ميزنم و صداي "فعال شد" هم مياد ولي تو بازي نوم پد هايي كه نوشته رو ميزنم ولي هيچي نميشه!
كسي ميدونه چرا؟
راستي كسي از شما تونسته سث رو ازاد كنه؟ (يعني سيوش كامل باشه؟)
ممنون

يا حق

دوستان سلام.
2 تا سوال داشتم
1:چجوري ميشه سيو بقيه رو ريخت؟
2:يه ترينر از چيت هپنز دارم برا بازي .ميرم تو بازي اف.1 رو ميزنم و صداي "فعال شد" هم مياد ولي تو بازي نوم پد هايي كه نوشته رو ميزنم ولي هيچي نميشه!
كسي ميدونه چرا؟
راستي كسي از شما تونسته سث رو ازاد كنه؟ (يعني سيوش كامل باشه؟)
ممنون

يا حق
save بازی رو خیلی سخت میشه ریخت چون باید پروفایل live رو هم بریزی باید بری تو درایو c ...
بعدش مخفی هست فعالش کنی بعدش میتونی بریزی الان درست یادم نمیاد
ترینر های اون سایت دیگه پولی شدن فقط primo میدن بیرون واسه معمولی ها که 1 چیز مزخرفش کار میکنه
اگه درست هم به منوی ترینر نگاه کنی میبینی که کم رنگ هستن همشون به جز 1 کی از اونا
من همه ی رو بدون ترینر رو حالت پایین ترین درجه ی اسونی شمومش کردم همه ی رو ازاد کردم
فقط ساکورا:love::love::love:

2
:يه ترينر از چيت هپنز دارم برا بازي .ميرم تو بازي اف.1 رو ميزنم و صداي "فعال شد" هم مياد ولي تو بازي نوم پد هايي كه نوشته رو ميزنم ولي هيچي نميشه!
یه مبحث داریم واسه چیت و ترینر...بهتر نیست اونجا بحثو ادامه بدید؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or