Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
این قضیه‌ای که کپکام گفته Sagat و Seth اورپاور هستن رو که شنیدین ؟! قراره انشالله درستش کنند :دی Sagat بد ستم شده :دی

فکر کنم امیر بعد از 17 دست باختن :eek: از saget به شخصه به کپکام نامه نوشته که قدرت این saget رو پایین بیارن :دی
در ضمن ما امتحان کردیم دیدیم 3 تا اولترا به saget نخورد یعنی ازش رد شد (به طرز تخیلی عجیبی ) :confused:

---------------
حالا نمی شه اولترا این seth رو عوض کنن ! مایه آبروریزی هست :mad:

من كلا با وگا ميرم چلنج و اركيد و اينا رو...
اين كه گفتم اولتراش بود
راستي!
تو اون راهنمايي كه نوشتيد ترتيب برعكسه!
يعني مثل صغحه موبايله نه كي پد كامپيوتر!
اگه از رو شماره هاي كانمپيوتر بخواي ميشه 3219
راستي چجوري يشه از دست يوگا فاير اين دالسيم احمق در رفت؟
من كه تو همون قبلي به خاطر همين مردم.
يا حق

تنها راه فرار از دست اولترا دالسیم پرش به سمت عقب پشت سر هم هست :biggrin1:

Last edited by a moderator:
کسانی که از قبل این بازی را انجام نداده باشند برای اجرای فن مشکل دارند
برای بازی کردن با دسته، دسته های پلی استیشن عالین و از دسته های ایکس باکس هم راحت ترن
نباید با آنالوگ بازی کنید فقط از d-pad استفاده کنید

Saget و Seth واقعا زورشون زیاده ، پدرم در اومد تا بزنمشون .. ، باید امیر دست به کار بشی تماس بگیری با مدیرساخت بازی بگی این چه وضعشه :D

سلام
من وقتی که بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم بازی کند بود 20 تا 26 فریم بهم میداد امروز یک بار رفتم توی بازی درست بود ولی وقتی که اومدم بیرون که شخصیت دیگری انتخاب کنم بازم کند شد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
گرافیک 8600gt
زحع 5200 amd دوهسته ای
راستی بازی مال شرکت boysteampc هستش
کمک کنید تا درست بشه

من قبلاً می رفتم تو آرکید و مشکلی نداشتم اما جدیداً وفتی می خوام برم تو آرکید runtime error می ده :

R6002:
floating point support not loaded
لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه:(

راستی اگه میشه بگین چطوری می تونم به طور sign in ، off line بشم. please !!!:eek:

Last edited by a moderator:
من قبلاً می رفتم تو آرکید و مشکلی نداشتم اما جدیداً وفتی می خوام برم تو آرکید runtime error می ده :

R6002:
floating point support not loaded
لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه:(

راستی اگه میشه بگین چطوری می تونم به طور sign in ، off line بشم. please !!!:eek:

همون اول که میخوای اکانت بسازی هم اکانت انلاین داره هم افلاین کلید home رو بزن از این sing out شو 1 کی افلاین بساز

سلام
من وقتی که بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم بازی کند بود 20 تا 26 فریم بهم میداد امروز یک بار رفتم توی بازی درست بود ولی وقتی که اومدم بیرون که شخصیت دیگری انتخاب کنم بازم کند شد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
گرافیک 8600gt
زحع 5200 amd دوهسته ای
راستی بازی مال شرکت boysteampc هستش
کمک کنید تا درست بشه
منم 8800GTX با Intel Core2Duo e6600 دارم اینجوری میشه Antialiasing رو off کن اگه بازم کم اوردی Resolutionتم کم کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or