Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
الان تمامی Ultra ها و کمبو ها ( به جز Ultra Guile و Vega ) همه رو می تونم بزنم کسی مشکل داشت بگه راهنماییش کنم.
خب من دارم بعد از سالها که SF روی میکرو میزدم و خداییش اون موقع هم نمیدونستم دارم چیکار میکنم الان هم به همون مشکل دچارم!
یکی بیاد درحد کودکستان پایه ای توضیح بده بما!
اول از همه من یه گیم پد فرا درپیت از یکی بمناسبت SFIV گرفتم بدون جوی استیک.
حالا من نمیدونم این شونصدتا کلید رو چجوری توی این دسته جا بدم! فکر نکنم با کیبورد بشه درست بازیه فایتینگ کرد حالا یه توضیح راجع به ترکیب درست دکمه ها روی پد بدین!
بعد من چرا از این کومبوها سر درنمیارم. توی بخش تمرین ضربات هم یجایی که میگه EX و بعد فن رو نوشته منظور از EX چیه؟!
درکل راجع اجرای انواع فن ها یه استادی توضیحات توجیحی بدهد لطفا.

شارژ باید عقب بره ( اتفاقاً همینش بدرد بخوره ) می تونی پایین هم همزمان باهاش بگیری عقب نره... بگو 1...........................2 و بعد سریع مثلاً جلو با LP رو با هم بزن میشه Sonic Boom !
الان رو Numpad کیبورد رو نگاه کن بعد فرض کن جهتن برای زدن 9873 ( این برای کیه ؟ )
بعضی از حرکات هم Shortcut دارن که زدنشونو راحت می کنه...
مثلاً Ultraـه Bison رو می تونی عقب رو شارژ کنی بعد سریع بزنی جلو عقب جلو PPP

من كلا با وگا ميرم چلنج و اركيد و اينا رو...
اين كه گفتم اولتراش بود
راستي!
تو اون راهنمايي كه نوشتيد ترتيب برعكسه!
يعني مثل صغحه موبايله نه كي پد كامپيوتر!
اگه از رو شماره هاي كانمپيوتر بخواي ميشه 3219
راستي چجوري يشه از دست يوگا فاير اين دالسيم احمق در رفت؟
من كه تو همون قبلي به خاطر همين مردم.

يا حق

یه سوال داشتم
چطوری میشه واسه کیبورد کلیدای Num رو تعریف کرد تو بازی؟
مثلا کلید NUM9 برای up toward ؟؟ یا کلید NUM3 برای down toward ؟؟
ممنون
نمیشه این کار رو کرد. فقط می‌شه 4 تا دکمه برای 4 جهت اصلی تعریف کرد.
اما مگه می‌خوای خودتو عذاب بدی؟ :دی

خب من دارم بعد از سالها که SF روی میکرو میزدم و خداییش اون موقع هم نمیدونستم دارم چیکار میکنم الان هم به همون مشکل دچارم!
یکی بیاد درحد کودکستان پایه ای توضیح بده بما!
اول از همه من یه گیم پد فرا درپیت از یکی بمناسبت SFIV گرفتم بدون جوی استیک.
حالا من نمیدونم این شونصدتا کلید رو چجوری توی این دسته جا بدم! فکر نکنم با کیبورد بشه درست بازیه فایتینگ کرد حالا یه توضیح راجع به ترکیب درست دکمه ها روی پد بدین!
بعد من چرا از این کومبوها سر درنمیارم. توی بخش تمرین ضربات هم یجایی که میگه EX و بعد فن رو نوشته منظور از EX چیه؟!
درکل راجع اجرای انواع فن ها یه استادی توضیحات توجیحی بدهد لطفا.
بنده استاد که هیچی سوسک هم نیستم:biggrin1: ( ولی خو حالا توضیحاتی میدیم )
اول از همه بگم بازی با کیبورد آسونه و سراغ خرید Gamepad نرید... ( مگه اینکه بخوایید از Playasia استیک خود بازی رو بگیرید )
ضربات EX هم همون دکمه های ضربه ی معمولیشو بزن فقط آخرش مثلاً به جای LP بزن PPP ( پیش فرض دکمه F ) یا به جای LK بزن KKK ( بنده اصلاً نژاد پرست نیستم این یه دکمه س که پیش فرضش V هست )
راستي چجوري يشه از دست يوگا فاير اين دالسيم احمق در رفت؟
از روش بپر ( واقعاً نمی دونم کجای این حرکات یوگا و سقط سختن که سرش مشکل دارین !!! )

عزیزان یه دسته خوب معرفی کنید من الان با دسته پلی استیشن 2 بازی میکنم ولی خیلی سخته کمبو زدن
با کیبورد بهتر حرکات رو انجام میدم
دسته ی PS2 کلا دسته ی مناسبیه برای SF
شما احتمالا کلا با دسته شاید عادت نداری بازی کنی..ولی خوب اگه دسته ی خوب میخاید به نظر من Logitech Precision برای SF دسته ی خوبیه..خودم هم از همین دسته استفاده میکنم

فک کنم 19 تومن باشه الان :-؟
Precision%20USB%20Game%20Pad.jpg

دوستان من مدت هاست منتظر این بازی هستم

ولی اصلا نمی تونم فن اجرا کنم؟؟

شارز چیه
کمبو چیه؟

یکم مارو راهنمایی کنید
ببین شما اول این پست رو بخون.
تو این صفحه هم بچه ها خوب توضیح دادن.
به طور خلاصه :
بعضی کاراکترها یه سری فنهاشون شارژیه. یعنی اون جهتی که تو Command listسمت چپه رو اول حدود 2 ثانیه نگه میداری بعد جهت مخالف و دکمه ی مورد نظر رو با هم فشار میدی. تو همین لینکهای بالایی به تفصیل توضیح داده شده.
کمبو هم یعنی حرکات ترکیبی که بستگی به خودت داره چه جوری پیاده کنی. (هر وقت حرفه ای تر شدی برو سراغ کمبو.)
البته این کمبو با Ultra و Super combo فرق داره.

ببخشید فک کنم شما با آنالوگ ها کار نمی کنید درسته؟؟؟
من..نه..من عادت دارم با D-pad بازی کنم.
من شدیدا با فلش ها مشکل دارم نمی شه جهت مثلا جنوب شرقی رو زد
چرا نمیشه؟ خوب اگه بین دکمه ی راست و پایین رو بزنی میشه جنوب شرقی:biggrin1:
ولی کلا اگه با آنالوگ بازی میکنی دسته ی X360 چیز خیلی خوبیه..یکی از بچه ها هم (m_g_s) با دسته ی X360 بازی میکنه و میگفت که دسته ی X360 به خاطر اون فرو رفتگی ای که آنالوگش داره برای SF چیز خیلی مناسبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or