Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
من یه مشکلی دارم:
من از دسته PS استفاده میکنم تو این بازی دکمه start و select کار نمیکنه وقتی هم از controller settings تنظیم میکنم نه start و select درست کار نمکینه بقیه دکمه ها هم تنظیماتش بهم میخوره!
چطور میتونم دکمه ها رو درست تنظیم کنم؟:confused:

من یه مشکلی دارم:
من از دسته PS استفاده میکنم تو این بازی دکمه start و select کار نمیکنه وقتی هم از controller settings تنظیم میکنم نه start و select درست کار نمکینه بقیه دکمه ها هم تنظیماتش بهم میخوره!
اصلا کارت به تنظیمات داخل بازی نباشه با برنامه xpadder کلیدهارو مچ کن!

من یه مشکلی دارم:
وقتی SF4Launcher.exe رو اجرا می‌کنی، قبل از اینکه بری توی بازی، Controller Settings رو بزن، و تمام دکمه‌ها از جمله Start رو بهش معرفی کن، بعد برو تو بازی.

فقط حواست باشه که توی همین Controller Settings، دکمه‌ها رو مشابه گیم‌پد XBox 360 معرفی کن.

xpadder که آسونه من همه ی بازیهارو با کنترولر پی اس2 پلی می کنم !
پس اگه میشه یه توضیح بده در موردش که من چطور تنظیم کنم؟؟
به خاطر همین کار نکردن دکمه start نمیتونم 2 نفره بازی کنم!
وقتی SF4Launcher.exe رو اجرا می‌کنی، قبل از اینکه بری توی بازی، Controller Settings رو بزن، و تمام دکمه‌ها از جمله Start رو بهش معرفی کن، بعد برو تو بازی.

فقط حواست باشه که توی همین Controller Settings، دکمه‌ها رو مشابه گیم‌پد XBox 360 معرفی کن.
این کار رو میکنم ولی اون دکمه های هم که سالم کار میکردن هم بهم میریزن!

برنامه رو اجرا کن !
بعد سمت چپ عکس دسته هستا new بزن بعد مرحله به مرحله دکمه های دسترو معرفی کن !
بعد تموم کردی بیا صفحه ی اصلی
روی یکی از دکمه هایی که درست کردی کلیک کن ! بعد براش تعریف کن چه دکمه ای از کیبورد باشه !
الان مثلا ماوس رو با آنالوگ پی اس2 تکون میدم ! با اینکار بازهای FPS که با موس انجام میشن میتونی با دسته و آنالوگ هم بازی کنی !
موفق باشی !

نوشته شده توسط [MR.47];731278:
دوستانی که نسخه کرک شده دارند میتونند بازی چند نفره بکنند یا نه؟ مثلا از راه LAN یا چیز دیگه
نه اين امكان وجود نداره. شايد بعداً يكي پيدا بشه كه همچين امكاني به نسخه كرك شده اضافه كنه. فعلاً‌ حتي LAN هم نداره و فقط با وصل شدن به سرور Match Maker خودِ‌ بازي (كه از طريق Games for Windows Live ـــه و CD Key ميخواد) ميشه مالتي بازي كرد.

نوشته شده توسط [MR.47];731746:
وای نه :biggrin1: سرور هک شده ای کرکی چیزی هچی سراع ندارید؟ ینی باید بریم اورجینال بخریمش؟
فکر کنم چون game for windows هستش باید بری اورجینال بخری:biggrin1:

دوستانی که این بازی رو بازی کردن . بازی کمی کند نیست ؟! با توجه به سیستمم فکر نکنم مشکل از اون باشه (البته سیستم خدا نیست:biggrin1:) ولی پایین هم نیست : . Intel core 2 Duo E7200 9500 GT 4gb ram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or