Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
میگما !!!!
من یه گیم پد ! دارم 6 دکمست ! و d-PAd هم داره !!!!
نمی دونم میدونید کدوم رو میگم یا نه !!!! ولی یه سری BEtop زد توی ایران معروف شد به اسپایدر :D
میتونم با این راحت بازی کنم ؟؟؟؟!

اقا من نصب ميكنم و ميخوام اجرا كنم روي بازي كليك ميكنم هيچ ريَكشِني نداره :biggrin1:
يعني .انگار اصلا كليك نميكني روش
كركش مورد داره گويا
يه كرك خوب ميذاريد لطفا؟

پسر این بازی چرا اینجوریه!؟ مثل بازی های سگاست... یعنی بازی به این عظیمی هر شخصییتش فقط یه مشت می زنه و یه لگد؟! هیچ فن ترکیبیی ندارن؟!... از xbox controller for win استفاده می کنم

پسر این بازی چرا اینجوریه!؟ مثل بازی های سگاست... یعنی بازی به این عظیمی هر شخصییتش فقط یه مشت می زنه و یه لگد؟! هیچ فن ترکیبیی ندارن؟!... از xbox controller for win استفاده می کنم
داره آقا :دی خیلی هم داره :دی
احتمالا انتظار نداری که توی کنترل هاش یک "حرکت قدرتی"باشه :دی
آره !
اینا !!!! ( اسم خودش هم اسپایدر بید !!!!نمی دونستم ! ) :laughing:
کلا من به نظر خودم باید خودت امتحان کنی ببینی خودت با کدوم راحت تری!!! :دی
مثلا من خودم با گیم پد نمیتونم بازی کنم خوب فقط کیبورد...البته تا الان با گیم پد خوب امتحان نکردم :)

داره آقا :دی خیلی هم داره :دی
احتمالا انتظار نداری که توی کنترل هاش یک "حرکت قدرتی"باشه :دی
بر حسب اتفاق یه همچین چیزی داره به نام Focus Attack.:biggrin1: که میزنی طرف 2 ثانیه فلج میشه.:biggrin1:

فن ترکیبی رو باید خودت بسازی. که اون فعلا در حیطه ی شما و ما نمیگنجه.:biggrin1: (خیلی سخته) شما فعلا همون Special Move هایی که داخل راهنماش هست رو کار کن. بعد که اونا رو توپ شدی تازه باید بری سروقت Super & Ultra Combo. بعد که یه مدت بازی کردی دستت روون شد باید بریتو کاره کمبو.

عزیز این که tekken نیست که با زدن دوتا دکمه همزمان یا پشت سره هم کمبو بزنی!( البته فقط یه حرکت داره که وقتی yو A رو باهم بزنی میزنه) !
شما یه نگاه به combo list بازی بنداز تا طرز combo زدن دستت بیاد
کلا من به نظر خودم باید خودت امتحان کنی ببینی خودت با کدوم راحت تری!!! :biggrin1:
مثلا من خودم با گیم پد نمیتونم بازی کنم خوب فقط کیبورد...البته تا الان با گیم پد خوب امتحان نکردم :)
امیر احتمالا اگه قصد بازی کردن اینو با کیبرد بکنی 100% کیبرد خرد میشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or