Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
اونایی که بازی رو خریدن یه چندتا عکس لطفا از بازی بگیرن اینجا بزارن ببینیم نسخه ی کامپیوترش ارزش خریدن رو داره یا نه.

اونایی که بازی رو خریدن یه چندتا عکس لطفا از بازی بگیرن اینجا بزارن ببینیم نسخه ی کامپیوترش ارزش خریدن رو داره یا نه.
نسخه PC اگه بهتر نباشه بدتر از نسخه کنسولی نیست. برای کنترل بهتر هم از انواع گیم پدها با شکلُ شمایل مختلف میتونید استفاده کنید.

نسخه PC اگه بهتر نباشه بدتر از نسخه کنسولی نیست. برای کنترل بهتر هم از انواع گیم پدها با شکلُ شمایل مختلف میتونید استفاده کنید.

ضمن اینکه من چند وقت پیش یه جایی خوندم نسخه ی PC یه سری کانتنت علاوه بر نسخه های کنسول ها داره . نسخه PC بدون شک از نسخه کنسول بهتره .

ضمن اینکه من چند وقت پیش یه جایی خوندم نسخه ی PC یه سری کانتنت علاوه بر نسخه های کنسول ها داره . نسخه PC بدون شک از نسخه کنسول بهتره .
اميدواريم اينجوري باشه
ما كه جز اين pcبيچاره چيزي نداريم!
راستي با 8500 gt ميشه رو چه درجه اي گرافيك رو گذاشت؟

يا حق

اميدواريم اينجوري باشه
ما كه جز اين pcبيچاره چيزي نداريم!
راستي با 8500 gt ميشه رو چه درجه اي گرافيك رو گذاشت؟

يا حق
من بنچمارک گرفتم با 8600gt تمام تنظیمات تا دسته:دی بالا ولی aa 0 ! رزولوشن 1280x720 یه چیزی بین 50-60 میداد! اکثرا هم روی 56-60 بود!
اما 8500gt فکر میکنم در فریم دهی حدود 5-7 فریم تفاوت داشته باشن یعنی 8500 ضعیفتره!

من بنچمارک گرفتم با 8600gt تمام تنظیمات تا دسته:دی بالا ولی aa 0 ! رزولوشن 1280x720 یه چیزی بین 50-60 میداد! اکثرا هم روی 56-60 بود!
اما 8500gt فکر میکنم در فریم دهی حدود 5-7 فریم تفاوت داشته باشن یعنی 8500 ضعیفتره!
تو که بازی رو گرفتی بیا یه عکسی ، نقدی چیزی بزار ببینیم چجوریاس :biggrin1:

سلام
من بازی رو گرفتم خیلی باحاله ولی یکمی سخته مخصوصا کومبو زدن.
ولی در کل جایه همچین بازی با این کیفیت برای PC خالی بود.
اینم چند تا عکس
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or