Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
دوستان لینک این بنچمارک میشه بذارید ما هم دانلود کنیم.
لینک مستقیم باشه:biggrin1:
ممنون.
برو تو همون لینکی که اقای Death ***** دادن و بعدش اون بالا - تو نوشته اسم بازی هست. روش کلیک کنی میری به صفحه دانلود بنچمارک تو gamerhell.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم تستی که من گرفتم تو صفحه قبل دادم :
این تست من (البته متاسفانه PC خودم در دسترس نیست) با لپتاپ تست گرفتم :
CPU: Intel Core 2 Duo 2.66ghz T9550
VGA: Nvidia Geforce 9600m GT
RAM: 4 GB
Windows Vista Service Pack 2 32bit

همه تنظیمات تا اخر هستش(High & Highest & Texture Filt*er*ing 16x) روی رزولیشن 1280x720 بدون AA - مقدار Average فریم 53.24 بود و یه بار 39.71 هم رسید!.
همون تنظیمات بالا با 2xAA مقدار Average فریم 44.28 و با 4xAA باز هم Average فریم 32.23 اما اول اول 28.22.

آخرین ویرایش:
برو تو همون لینکی که اقای Death ***** دادن و بعدش اون بالا - تو نوشته اسم بازی هست. روش کلیک کنی میری به صفحه دانلود بنچمارک تو gamerhell.
دوست عزیز لینکش غیر مستقیم هست من میخوام با اکانت شبانه دانلود کنم هر یک ساعت هم اینترنم قطع میشه.
کسی لینک مستقیم نداره؟

سه تا نکته رو به خاطر داشته باشید:

اول اینکه برای اینکه بنچ‌مارک واقعی سیستمتون رو بگیرید، گزینه Display V-Synch رو OFF کنید، تا بازی اجازه داشته باشه که فریم‌ریت رو بالای 60 (و یا 75 یا هر Refresh Rate که تنظیم کردید) ببره.

دوم اینکه شما باید جوری تنظیم کنید که «افت سرعت زیر 60 فریم در ثانیه»، به حداقل برسه. این بازی برای 60 فریم در ثانیه طراحی شده و اگه قصد داشته باشید درست حسابی و منطقی بازی کنید، موقع بازی باید فریم‌ریت همیشه روی 60 ثابت باشه و تا جایی که میشه، زیر 60 نیاد.

نکته سوم اینکه دو تا نکته بالا رو با هم قاطی نکنید :دی برای بنچ‌مارک گرفتن، بذارید فریم‌ریت بالای 60 بره تا ارزیابی درستی از سیستمتون داشته باشید. اما وقتی که خودِ بازی عرضه شد و خواستید بازی کنید، اصلاً V-Sync رو هم ON کنید، چون اصلاً احتیاجی نیست فریم‌ریت بالای 60 بره.

سه تا نکته رو به خاطر داشته باشید:

اول اینکه برای اینکه بنچ‌مارک واقعی سیستمتون رو بگیرید، گزینه Display V-Synch رو OFF کنید، تا بازی اجازه داشته باشه که فریم‌ریت رو بالای 60 (و یا 75 یا هر Refresh Rate که تنظیم کردید) ببره.

دوم اینکه شما باید جوری تنظیم کنید که «افت سرعت زیر 60 فریم در ثانیه»، به حداقل برسه. این بازی برای 60 فریم در ثانیه طراحی شده و اگه قصد داشته باشید درست حسابی و منطقی بازی کنید، موقع بازی باید فریم‌ریت همیشه روی 60 ثابت باشه و تا جایی که میشه، زیر 60 نیاد.

نکته سوم اینکه دو تا نکته بالا رو با هم قاطی نکنید :دی برای بنچ‌مارک گرفتن، بذارید فریم‌ریت بالای 60 بره تا ارزیابی درستی از سیستمتون داشته باشید. اما وقتی که خودِ بازی عرضه شد و خواستید بازی کنید، اصلاً V-Sync رو هم ON کنید، چون اصلاً احتیاجی نیست فریم‌ریت بالای 60 بره.
ممنون از راهنمایی - من V-Synch رو خاموش کردم و دستگاه رو روی High performance با اخرین تنظیمات روی 1280x720 بدون AA فریم 63.16 داد.

ممنون از راهنمایی - من V-Synch رو خاموش کردم و دستگاه رو روی High performance با اخرین تنظیمات روی 1280x720 بدون AA فریم 63.16 داد.
سیستم من اینه
Ram :1gig
nvidia 9600 GT
CPU 3.00 Ghz
در تنظیمات high رزولوشن 1024*768 Vsynch off و بدون AA متوسط فریم 59 گرفتم
تقریبا با هر سیستم متوسطی خوب فریم میشه گرفت

کسی از دوستان لینک دانلود بازی رو داره؟ (از سروری به جز رپید-شیر و تورنت)
بازی چند تا DVD اِ؟
اصلاً نسخه کامل ارائه شده یا نه؟
الان تقریبا سه هفته مونده تا عرضه
خوب اینو الان صفحه ی قبلی نشوته بود...
قبل از پست دادن یه نیم نگا بندازید...

این بازی باگ هم داره؟
ببینید رو این سیستم میتونم روی روزلیشن 768×1024 روی High performance وباAA فریم 60 تا رو بگیرم
راستی یه سوال دیگه(البته می بخشید کمی بی ربطه)
روشن یا خاموش بودنVsynch چه تاثیری تو کیفیت بازی داره؟

V sync هیچ ربطی به کیفیت بازی نداره و فقط فریم رو روی 60 یا 75 قفل میکنه که اگر فریم زیاد بالا پایین شد حس افت فریم و لگ بهتون دست نده.

مشخصات سیستم مورد نیاز رو 1 کی بگه ........

ممنون
Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 2.0GHz or higher
RAM: 1GB or higher
HDD: 10GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible: NVIDIA GeForce 6600 series or higher; ATI Radeon X1600 with 256MB or higher VRAM
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Input Devices: Mouse, Keyboard​
Maximum:
CPU: Intel Core2Duo 2.0GHz or higher
RAM: 2GB or higher
HDD: 10GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible: NVIDIA GeForce 8600 series or higher; ATI Radeon X1900 or higher, with 512MB or higher VRAM
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Input Devices: Gamepad (Xbox 360 Controller for Windows recommended)​

این بازی باگ هم داره؟
ببینید رو این سیستم میتونم روی روزلیشن 768×1024 روی High performance وباAA فریم 60 تا رو بگیرم

همه ی بازیها باگ دارن مگه اینکه منظورت از باگ حشره باشه که نداره!:biggrin1:
الان میخواستی مثلا بگی سیستم من خوبه دیگه؟:biggrin1:
رزولوشن بالاتر هم مشکلی نخواهی داشت AA هم خواستی بذار
پ.ن:برای اونایی که نمیدونن،بازی هنوز عرضه نشده

آخرین ویرایش:
همه ی بازیها باگ دارن
الان میخواستی مثلا بگی سیستم من خوبه دیگه؟:biggrin1:
رزولوشن بالاتر هم مشکلی نخواهی داشت AA هم خواستی بذار
پ.ن:برای اونایی که نمیدونن،بازی هنوز عرضه نشده
نه ببا کی همچین حرفی زده
وقتی سیستم من توی SIMS3 تیک میزنه گفتم شاید این جا هم همین طور باشه
نکته انحرافی:من که سیستمم رو نگفته بودم که!!
ATHLON X2 5000(OC 3000
4GB DDR2 800(930
8800GT 512

نه ببا کی همچین حرفی زده
وقتی سیستم من توی SIMS3 تیک میزنه گفتم شاید این جا هم همین طور باشه
نکته انحرافی:من که سیستمم رو نگفته بودم که!!
ATHLON X2 5000(OC 3000
4GB DDR2 800(930
8800GT 512
تیک زدن تو سیمز به خاطر این نسخه های کرک شده هست
نسخه ی اریجینال اصلا این مشکل رو نداره
سیستمت رو تو پروفایلت نوشتی لازم نبود بگی:cheesygri
خیالت راحت باشه...سیستمت راحت اجرا میکنه
ضمنا بعد از عرضه ی بازی اگه خوشتون نیومد نیاین اینجا بگین اه اه اه...امتیازش از نظر من زیر 5 و فلان فلان:sick:
این بازی طرفدارای خاص خودشو داره.تازه واردها هم اگر کمی حوصله به خرج بدن کم کم علاقه مند میشن:love:

خوب اینو الان صفحه ی قبلی نشوته بود...
قبل از پست دادن یه نیم نگا بندازید...

خودم بدم نمیاد این کار رو بکنم، ولی خطی که تو خونه باهاش کار می کنم یه دایال آپ شدیداً ذغالیه.
به هر حال، به خاطر اطلاعات ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or